top of page

Aanbod

 • 60 minute session where you bring any situation in you want personal g...

  1 h

  90 euro
 • Connect with the masters of light, Aurealis or Hubert for more informa...

  1 h

  125 euro
 • Energy reading for this moment supported with cards and messages from ...

  30 min

  55 euro
 • 6 guiding sessions of 60/75 minutes

  1 h

  750 euro
 • 10 guiding sessions of 1 hour, acces to all my workbooks & online prog...

  1 h

  1.111 euro
 • Your spiritual path to healing and transformation

  Desde 950 euro

Channeling | Reading | Coaching €150,-

50-60 minuten sessie

 

1 op 1 sessie die je snel naar de kern brengt

Wil je inzicht in je problemen en hoe je eruit kan komen?
Wil je een update van je hogere zelf of de andere wereld?

Geniet van een gesprek met een andere bewustzijnsvorm en leer je leven vanuit een andere visie te bezien
Ontvang antwoorden vanuit je eigen energieveld


In deze sessies werk ik als therapeut, medium en channel.

Tijdens deze sessie of een spirituele reading lees ik letterlijk de energie in jouw auraveld. Ik krijg kleuren door, symbolen en met mijn helderhorendheid hoor ik letterlijk boodschappen van mijn gidsen. Met mijn heldervoelendheid voel ik wat jij voelt en kan ik woorden geven aan wat jij voelt of ervaart. Je kan vragen stellen over verschillende thema’s in je leven, je zielenmissie, je talent of gave. Welke richting je in mag gaan en hoe je dingen transformeert of verandert in je leven.

 

Via een channeling maak ik verbinding met het bewustzijn van mijn gidsen Hubert en Aurealis. Het kan een keer voorkomen dat ik verbinding maak met het bewustzijn van jouw gids of begeleider. Hubert en Aurealis communiceren via mij en brengen hun boodschap van dit moment naar jou. Ze zijn vaak spot on, helder en liefdevol. Ze communiceren vanuit het liefdesbewustzijn en zijn gericht op de verbinding met jouw essentie en heling.

 

Tevens gebruiken ze mijn kennis, wijsheid en vermogen om dingen en situaties over te brengen. Ik werk met hen samen en soms brengen ze mij terug om de boodschap duidelijker over te brengen. Ik ben helderhorend en ook als ik niet channel sta ik in verbinding met hen en ontvang ik boodschappen voor jou. Communiceren met hen is zeker een cadeau en je bent bevoorrecht om de informatie via een hoger bewustzijn te ontvangen.

 


ONLINE PROGRAMMA

BEING YOU: Healing & Transformatie

Het geheim van diepe heling en transformatie is om er op een andere, waarnemende, manier naar te kijken. Wat je hebt meegemaakt is in je lichaam ingeprint en daardoor reageer jij in bepaalde situaties op een jouw manier. Dit ervaar jij in je gedrag en in je gedachten. In dit programma maken we een routemap van je leven en verbind jij je met je hogere macht of wel je ziel om die waarnemende visie te voelen en te ervaren. Vaak schuilen er in bepaalde herinneringen grote en kleine trauma's die jij niet als trauma zal bestempelen, maar je lichaam wel. Die herinneringen zijn belangrijk, omdat daar vaak de sleutel zit waar ook jouw kracht verborgen zit. Angst is jou gaan beschermen en het is daardoor noodzakelijk om vriendelijk en liefdevol met angst om te gaan. Als je hier inzicht in hebt dan kan je in elke situatie, waar jij nu in zit, de verandering maken die jij wilt.

Jij leert essentiële communicatie tools voor zelfreflectie om je gevoelens te verwoorden, jezelf te begrijpen en te verbinden met je waarnemende vermogens (je ziel). Als jij deze taal en liefdevolle communicatie bezit dan heb jij het gevoel dat jij weer de baas bent over je eigen leven, de regie terug hebt en je ervaart vrijheid, innerlijke kracht en vreugde.

Samen met mijn spirit-team begeleiden we jou:

 • Om jezelf te bevrijden van blokkades van de geest als in negatief denken, zelfsabotage, onderdrukking, obsessiviteit, geen focus hebben en vanuit oude pijn en onzekerheid reageren, je aangevallen voelen, afgewezen, verlaten, jezelf verdedigen, passief agressief en manipulatief reageren.

 • Je emotioneel vrij te maken van oude emotionele pijn, angst en onzekerheid, rouw en verlies, onderdrukte boosheid, innerlijk kind pijn, eenzaamheid, niet kunnen binden, depressiviteit en doelloos zijn.

 • Om woorden te geven aan je gevoelens en emoties.

 • Jezelf begrijpen en begrijpbaar maken om gezien, gehoord, gevoeld en begrepen te worden.

 • Liefdevol en positief te communiceren met jezelf en anderen.

 • Een positieve manifestatie mindset te creëren.

 • Om fysiek balans te creëren.

 • Energetisch je frequentie te verhogen, zodat je kan leven vanuit je hart.

 • Een positieve leider te zijn van je eigen leven.

 • Je te onthechten van de menselijke conditioneringen om je ware zelf te ZIJN.

 • Liefdevolle relaties te hebben en je verbonden te voelen van hart tot hart.

 • Betekenisvol te zijn voor anderen en zingeving hebben in je leven.

 • Verbonden te zijn met je hogere zelf en je zielenmissie.

 • En om gelukkig en gezond te leven en te zijn.

  Hoe
  Duur: 8 sessies van 2 uur
  Werkboek: routemap van je ziel / peace of mind / free your heart.
  Inhoud sessie: Meditaties, ademhaling/ ontspanning en haptonomie technieken, intervisie (delen)
  2-4 personen per groep
  Online live sessie via Zoom. Opname krijg je na de sessie thuis gestuurd

Prijs:

 

 

ONLINE PROGRAMMA

BEING YOU: Verbinding met je ziel en de spirituele wereld

Voel jij dat er een spirituele bestemming is voor jou en ben jij klaar voor de verbinding met je ziel, begeleiders en zielenmissie? Ben je klaar om dienstbaar te zijn aan je hogere zelf? Je te onthechten van je menszijn en één te worden met je ware essentie?

 

Waarom samenwerken met je ziel?

Je voelt je ziel roepen en hoe fijn is het om de taal van je ziel te verstaan. Als je in contact bent met je zielenteam zal je je gesteund, verbonden, liefdevol, vol vertrouwen en bekrachtigd voelen. Jij bezit veel wijsheid en je zal gezonder en gelukkiger zijn, als jij verbonden bent met je ziel, hogere zelf, gids of bron zelf! Er cirkelen boodschappen in jou die naar buiten mogen en die je mag delen met de mensen om je heen of je cliënten, collega’s of de kinderen van deze tijd!

Om in verbinding te zijn met de spirituele wereld en boodschappen te ontvangen vind ik het persoonlijk belangrijk dat je zuiver bent. Zuiver in wat is van mij en wat is de boodschap van spirit. Hiervoor is het belangrijk om je eigen “pijn / ego” stukken te kennen en te begrijpen. In dit programma ga je positief met je ego in gesprek via de theorie van de 7 chakra's en kundalini energie. Via trance meditaties kom je dieper in verbinding met de akasha bibliotheek van je ziel. Hierin zit je levensmissie, je vorige levens, je zielencontracten, de toekomst en meer opgeslagen. Je leert om intuïtief te channelen, denk hierbij dat je tools ontvangt om energie en aura's te lezen zodat je ook anderen kan helpen met wie jij bent.

 

Intuïtief channelen verandert je leven

1: Je zal de goddelijke energie voelen, realiseren dat dit echt is en dit mag je ontvangen!

2: Je hogere zelf, ziel, begeleider zal je helpen om in je kracht te staan.

3: Jij bent de boodschapper en de ontvanger. Jij bent het medium en je zal innerlijke begeleiding voelen richting jezelf en anderen.

 

Wat kan jij verwachten in deze training: “Samenwerken met je ziel”

 • Een trance staat bereiken.

 • Contact maken met je hogere zelf of gids.

 • Readings geven aan anderen.

 • Jezelf een reading geven.

 • Kleuren en aura’s leren.

 • Chakra’s en hun betekenis voor jezelf en anderen.

 • Je channelings versterken.

 • Naar buiten toetreden en readings geven.

 • Healing geven aan jezelf en anderen.

 • Zelfvertrouwen, zelfliefde, zelfacceptatie.

 • Het vinden van je zielenpad en antwoord op de vragen: waarom ben ik hier?

 • Verbinden met de akasha kronieken.

 

Hoe
Duur: 8 sessies van 2 uur

Werkboek: Feel your soul, work with spirit
Inhoud sessie: Trance meditaties, intervisie (delen) en oefenen
2-4 personen per groep
Online live sessie via Zoom. Opname krijg je na de sessie thuis gestuurd

Prijs:

 

Soul Retreat €1555,-

Heb je behoefte aan gelijkgestemden, warmte, eerlijkheid, openheid en hart tot hart contact? Wil je dieper in je eigen proces duiken? Ben je op zoek naar antwoorden die je verlossen van je herhalende patronen? En wil je echt verbinding met je ziel en vertrouwen voelen dat je een zielenpad beloopt en het tijd is dat je luistert naar je innerlijke stem?

 

Dit retreat is 5 dagen, en 6 nachten. In 5 dagen zijn er reflectie momenten in de groep en privé met mij. Er is een groepsprogramma waar je aan mee doet en daarnaast heb je je eigen tijd. Er zijn stilte en bezinningsmomenten en we doen niet aan social talk. Je bent in proces met jezelf en daar gaan de gesprekken ook over.

 

Soul Station Home is een sacred space die een hoge frequentie belichaamt waardoor je automatisch meegenomen wordt in het liefdesbewustzijn en je in een veld van helende energie stapt. Er worden oude stukken aangeraakt om nieuwe stukken te integreren. Er is magie, inspiratie, creativiteit, plezier, verbinding en rust. Je innerlijke leider wordt aangesproken en je verandert van overleven naar leven. Je energie wordt geactiveerd en je hogere bewustzijn wordt aangesproken en geïntegreerd.

 

Samen reizen met andere gelijkgestemden werkt als een familie. Je bouwt een band op, met in eerste instantie vreemden. Ze nodigen je uit om je werkelijke zelf te ZIJN. Om je innerlijke kindstukken aan te kijken, jezelf in te brengen, te laten zien en je voelt je gezien, gehoord en gesteund. Er is begrip, herkenning, erkenning en je draagt elkaar moeiteloos. Spiegels zijn noodzakelijk voor je spirituele groei en het samenwerken met de andere wereld is extra en uniek. Deze samenstelling geeft alles een andere dimensie.

 

De technieken waar ik mee werk zijn:

Haptonomie, lichaamswerk, yoga, de-armouring, massage, ademtechnieken, tantra filosofie, mantra’s, manifestaties, mind movies, trance meditaties, qhht techniek, liefdevolle communicatie, spiegelen, opstellingen, positieve mindset, satsang, reading, channeling, healing, energiewerk.

 

Embodiment & Empowerment training €5555,-

 

Wat zijn de doelen?

 • Lager bewustzijn dienstbaar maken aan het hoger bewustzijn.

 • Loskoppelen van het massabewustzijn.

 • Oude geconditioneerde overtuigingen loslaten.

 • Integratie van je ziel in je lichaam.

 • Belichamen van liefde, eenheid en vertrouwen.

 • Activatie van je lichtlichaam.

 • Verhogen van je frequentie.

 • Verbinding met je ziel, zielenteam en begeleiders.

 • Manifestatie mindset.

 • Innerlijk leiderschap.

 • Meebouwen aan de nieuwe wereld.

 

Waarom deze training en persoonlijke investering?

Het is jouw geboorterecht om je zielenblauwdruk te leven. Jij kan het leven manifesteren en leven wat bij jou hoort en waarvoor jij op de aarde bent gekomen. Jij verdient dit. Ik ken mensen die al jaren therapieën volgen en niet tot de kern komen en niet tot de transformatie. Deze training is een persoonlijke investering en zal je gegarandeerd de transformatie geven waar naar je op zoek bent.

 

Ik druk op je rode knop, ik haal je uit je comfortzone, ik zal je confronteren, spiegelen met je oude ego stukken en je bekrachtigen in je goddelijke talenten en gaven. Ik zal met je naar de bodem zakken en met je mee vliegen naar de hemel. Vertrouw me, ik heb die reis ook gemaakt en het is goud waard!

 

Mijn naam betekent ‘zij die verlost is van de blokkades van de geest’ ofwel ‘zij met een goddelijke geest’. Ik zeg niet dat ik alles weet, wat ik wel weet is dat ik je kan begeleiden op deze reis en dat doe ik samen met mijn goddelijke begeleiders en team. Ik zal jou in contact en verbinding brengen met jouw begeleiders en team, zodat jij de innerlijke begeleiding leert te vertrouwen en je ziel jou uiteindelijk de weg zal wijzen naar het liefdesbewustzijn!

 

Deze training betekent vrijheid, liefde, verbinding, eenheid, vertrouwen, stilte, tevredenheid, goddelijkheid, andere dimensies verkennen en leven waarvoor je op aarde bent gekomen. Dat houdt dus ook in, ontvangen wat bij je hoort in dit leven om je zielenmissie te leven. Kort gezegd: ‘de reis naar 'the Embodiment of Divine Love' is een uniek pad van spiritueel ontwaken waar jij bevrijding en vertrouwen ervaart. Door het integreren van je zielen bewustzijn in je lichaam, voel je verbinding met de waarheid van wie je werkelijk bent, wat er op aarde gebeurt en waarom je op aarde aanwezig bent’.

 

"Ervaar en voel de kennisoverdracht vanuit een andere dimensie.”

 

Ga ZIJN wie jij werkelijk bent!

 

Vertraag, verstil, voel, verdiep, verbind, verzacht, vertrouw.

 

Je hoeft het niet alleen te doen. Ik en je zielenteam reizen met je mee in de laatste stukken van je menselijke en goddelijke reis!

 

Deze training zal voornamelijk online zijn en er zijn aansluitende weken dat je bij mij op locatie in Spanje bent.

bottom of page