top of page
DSC_0466-2.jpg

Conscious Relaxation Retreats
Uniek met kleine groep 2-3 personen

Stap in een warm bad bij Soul Station retreats in het mooie zuid Spanje. Vind innerlijke rust, innerlijke kracht, hogere wijsheid en kom thuis bij jezelf. De villa ligt op een berg midden in de natuur, met een prachtig uitzicht met de zonsondergang en zonsopgang en zeezicht. 

 

Kom tot rust, open je hart, krijg inzicht en antwoorden, heel oude pijn mede door de rustige yoga, ademwerk, coaching via het liefdesbewustzijn, gezonde voeding en ontspanning. Ervaar hart-tot-hart verbinding, diepe inzichten, begrip en overgave aan het hogere plan.

Het unieke aan deze retraites is dat ze persoonlijk zijn en worden afgestemd op jouw wensen en behoeften. Tijdens een uitgebreide intake krijgen wij helder wat er nodig is. Er is geen protocol of strikt programma. Wij werken samen en voelen elke dag wat er voor jou nodig is om jouw doelen te bereiken.  

Geef jezelf 7 dagen de tijd om diep in je eigen proces te duiken en voel je thuis. Er is een moeiteloosheid en het voelt alsof je met goede vrienden bent. Concentreer op je eigen proces want je bent op retreat voor jezelf. Maak verbinding met je hart en ziel. Je zult embodiment en empowerment ontvangen, focus en begrip.

Het Universum brengt mensen op het juiste moment samen. De retreatplek, de villa, tevens mijn thuis waar mijn dieren leven, zijn ook jouw zielengidsen in de retreat. Er wonen 5 oosterse korthaar katten (allergie vrij), een hond en 10 kippen. Iedereen is een spiegel in de retreats en een onderdeel van het proces. Er is een kok, een zwembad en iedereen heeft zijn eigen kamer en deelt een badkamer. Het is huiselijk, rustig, vriendelijk en warm. Wij werken met alles wat er in de week is. Confrontaties, verbindingen, inzichten, zon, regen, wind, vuur, muziek, stem, lachen, tranen, woede, verdriet, liefde en meer. We werken vanuit vertrouwen, eerlijkheid en gelijkwaardigheid.

 

De retraites zijn spiritueel en verdiepend tot het niveau dat jij bereikt. We kunnen niets afdwingen en respecteren elkaars grenzen. We werken op een niveau van vertrouwen, liefde en begrip met onszelf, elkaar en de spirituele wereld.

 

De villa heeft een open uitzicht op de zee en de bergen. Het is een rustige plek met een afstand van 15 minuten naar de zee. Helaas kun je niet naar de zee lopen, maar heb je een auto of taxi nodig. Je hebt fijne wandeling rondom het huis en prachtige energieke plekken in de bergen vlakbij.

 

Het eten is gezond, vers, vegetarisch en veganistisch. Wij hebben onze eigen eieren van onze kippen! En lokale groenten en in het seizoen avocado's en mango's uit de tuin.
​​

Programma aanbod:
7.30-8.30 Ochtend wandeling

9.00-10.30 Yoga
10.30-11.00 Ontbijt
11.00-14.00 Satsang / Coaching

14.00 Lunch en eigen tijd

18.30 Diner

19.30 Ontspanning

21.30 Afsluiting

​​​

Boek je eigen unieke persoonlijke retreat en ontvang persoonlijke coaching of afhankelijk van de andere personen die er zijn, Satsang sessies. Dat zijn verdiepende sessies waarbij je leert van elkaars proces en thema's.

Kijk voor meer informatie download deze flyer: Download hier

Als je vragen hebt, neem dan contact op met wilt maken of wilt boeken? Mail mij op contact@maneeshasluyzer.com of bel op +31628841583. 

Daarnaast werk ik samen met Diana Bergsma van spirituelevakantiereizen.nl waar vanuit de zakelijke coaching reizen geboekt worden.

Boek je gratis zoom sessie voor informatie

Bel me op +3128841583

of email contact@maneeshasluyzer.com

of boek je online gratis 15 minuten sessie

Address

Diseminado Diseminados, 523, 29752 Sayalonga, Málaga

Contact

+31628841583

  • Instagram
bottom of page