top of page

Channeling

Ontmoet mijn spirituele team en ontvang boodschappen over je zielenreis

  • 1 uu
  • 125 euro
  • Online

Beschrijving van de dienst

​Dit is een sessie van een uur waarin ik je, samen met mijn spirituele gidsen, informatie geef over je zielspad, je spirituele reis, je persoonlijke ontwikkeling, liefdesleven, werkcarrière, gezondheid, kracht en talenten. We werken samen waar je vragen kunt stellen, contact kunt maken met een geliefde in de geestenwereld, of meer kunt leren over waarom je op aarde bent en waar je vandaan komt. Dit zijn empowerende sessies, ze kunnen je diep raken, dus wees bereid kwetsbaar te zijn en onthoud dat Spirit alles ziet. Wees dus open en ontvang de informatie die mijn spirituele gidsen en ik je geven. Medium Maneesha Is al meer dan 15 jaar getraind in het werken met spirit op helingsniveau, transformatieprocessen, persoonlijke ontwikkeling, kanaliseren van werk, verbinden met dierbaren, bewustzijnsverruiming, regressie in vorige levens (QHHT) en het trainen van mensen om nauwer samen te werken met hun hogere zelf en spirituele gidsen. Spirituele gidsen Maneesha werkt samen met haar Masters of Light, Angelic Presence Aurealis en ET-vriend Hubert van Sirius. Deze sessie geeft je: Inzicht en helderheid over jouw proces Hoe je angst omzet in vertrouwen Waar je blokkade zit en waar je jezelf saboteert Welke stappen je kunt zetten om dieper in contact te komen met jezelf Hoe verder te komen in je spirituele ontwikkeling Empowerment over hoe authentiek jij bent zijn Hoe je je gifs en talent kunt gebruiken om anderen te helpenVerbind je met een genezende aanwezigheid van liefdesbewustzijn en andere multidimensionale energieën.


Annuleringsbeleid

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing voor alle sessies bij Maneesha en gelden zonder uitzondering voor iedere deelnemer. 
 De deelnemer gaat akkoord met deze Algemene Voorwaarden bij inschrijving via de website www.maneeshasluyzer.com of wanneer telefonisch of per email een afspraak gemaakt wordt.
 Door inschrijving en (aan)betaling verbindt de deelnemer zich voor bepaalde tijd.  Betaling sessies Wanneer je je hebt ingeschreven online, ontvang je keuze voor het online betalen of per bank overschrijven. Hierna ontvang je een bevestigingsmail met de factuur.
 Je deelname aan een sessie of training is gegarandeerd wanneer het bedrag voldaan is.
 Annulering sessie Annulering van een sessie kan kosteloos ruim 2 dagen van te voren. Binnen 24 uur wordt er 100 % doorberekend. Restitutie gemiste sessie
 Gemiste sessies kunnen in overleg ingehaald worden. Annulering door Maneesha
 In geval van onvoorziene afwezigheid van mij wordt er een andere datum gecommuniceerd. Indien dit niet mogelijk is, krijgt de deelnemer het betreffende bedrag retour. In geval van te weinig aanmeldingen ontvangt de deelnemer een melding en het betaalde bedrag retour.
 Aansprakelijkheid, klachtenregeling
 De deelnemer volgt de sessies op eigen risico en neemt eigen verantwoordelijkheid. Indien deelnemer onder medische behandeling is neemt hij/zij contact op met behandelaar over het volgen van sessies. Dit geldt ook voor deelnemers die een operatie hebben ondergaan of chronische klachten hebben. Maneesha kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor eventueel opgelopen letsel. 
Bij zwangerschap, ziekte of andere klachten dien je Maneesha vóór aanvang van de sessie te informeren. Bij klachten probeert Maneesha deze samen met de deelnemer op te lossen. Lukt dat niet dan zal zij de deelnemer wijzen op de algemene voorwaarden.


Contactgegevens

  • Sayalonga, Spanje

    + 31628841583

    contact@maneeshasluyzer.com


bottom of page