top of page

Spirituele Verdieping Akasha Records

  • 1 uu 30 min.
  • 88 euro
  • Online

Beschrijving van de dienst

De Akasha-kronieken zijn een enorme schat aan informatie die ongelooflijke wijsheid en inzicht op zielsniveau bevat. Als je nieuwsgierig bent naar waarom je bent wie je bent, hoe je hier bent gekomen, of naar toekomstige mogelijkheden die je in dit leven zult ervaren, kan dit een geweldige hulpbron zijn. Tevens kunnen we met elkaar oefenen en elkaar boodschappen en antwoorden geven. Meestal gaan we 2 keer in de energie voor jezelf. 1 keer voor antwoorden. 1 keer voor heling, support en steun. Daarna ga je in de records en ontvang je een boodschappen voor 2 andere personen. Wil je dit niet, dan kan je zelf in de energie zitten. Alles is goed en alles is welkom. Er is tijd en ruimte om ervaringen te delen en er is tijd en ruimte om boodschappen te ontvangen van mijn team, de Meesters van het Licht, Aurealis en Hubert. Praktisch: 2x per maand dinsdagavond 19.30-21.00 €88,- per maand. Aanbevolen om 3 maanden samen te reizen, per maand opzegbaar. Toegang tot groepschat op het forum. Ik zie je graag en laten we de unieke kracht ontdekken van je ziel en de wijsheid van je bewustzijn. Liefs Maneesha


Aankomende sessies


Annuleringsbeleid

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing voor alle sessies bij Maneesha en gelden zonder uitzondering voor iedere deelnemer. 
 De deelnemer gaat akkoord met deze Algemene Voorwaarden bij inschrijving via de website www.maneeshasluyzer.com of wanneer telefonisch of per email een afspraak gemaakt wordt.
 Door inschrijving en (aan)betaling verbindt de deelnemer zich voor bepaalde tijd.  Betaling sessies Wanneer je je hebt ingeschreven online, ontvang je keuze voor het online betalen of per bank overschrijven. Hierna ontvang je een bevestigingsmail met de factuur.
 Je deelname aan een sessie of training is gegarandeerd wanneer het bedrag voldaan is.
 Annulering sessie Annulering van een sessie kan kosteloos ruim 2 dagen van te voren. Binnen 24 uur wordt er 100 % doorberekend. Restitutie gemiste sessie
 Gemiste sessies kunnen in overleg ingehaald worden. Annulering door Maneesha
 In geval van onvoorziene afwezigheid van mij wordt er een andere datum gecommuniceerd. Indien dit niet mogelijk is, krijgt de deelnemer het betreffende bedrag retour. In geval van te weinig aanmeldingen ontvangt de deelnemer een melding en het betaalde bedrag retour.
 Aansprakelijkheid, klachtenregeling
 De deelnemer volgt de sessies op eigen risico en neemt eigen verantwoordelijkheid. Indien deelnemer onder medische behandeling is neemt hij/zij contact op met behandelaar over het volgen van sessies. Dit geldt ook voor deelnemers die een operatie hebben ondergaan of chronische klachten hebben. Maneesha kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor eventueel opgelopen letsel. 
Bij zwangerschap, ziekte of andere klachten dien je Maneesha vóór aanvang van de sessie te informeren. Bij klachten probeert Maneesha deze samen met de deelnemer op te lossen. Lukt dat niet dan zal zij de deelnemer wijzen op de algemene voorwaarden.


Contactgegevens

  • Sayalonga, Spanje

    + 31628841583

    contact@maneeshasluyzer.com


bottom of page