top of page
qhht-logo-small.png

Maak je eigen helende zielen reis via de
 
QHHT
QUANTUM HEALING HYPNOSIS TECHNIQUE

Dolores Cannon

Ik ben een grote fan van Dolores Cannon en heb al meer dan 300 sessies gegeven sinds januari 2017. Ik was al een psychic medium en een spiritueel therapeut. De QHHT-sessies kwamen in mijn leven en openden mijn ogen nog meer. Om mijn ziel zo levend in mij te voelen, mijn hogere zelf zo helder te horen en de woorden stroomden. Ik voelde mijn doel, de reden waarom ik op aarde ben en waarom ik de strijd en lessen heb in mijn leven.

 

Een QHHT-sessie is een geschenk wanneer je ontwaakt, spiritueel groeit, behoefte hebt aan diepe genezing, antwoorden, troost en verbinding met de dood of overleden mensen, vrede, verbinding met liefde of hoger zelf. Als je echt een goede, diepe en verbonden relatie met je hogere zelf wilt, kun je meerdere sessies doen om deze prachtige union te laten ontstaan.

“I don’t know why some people find the idea of reincarnation so hard to understand, when they can relate it to their own lives. Everyone is constantly changing. Not to change would mean you have stopped growing. At then point you become stagnant and start to die. We can see reincarnation as a school for the soul, a series of lessons and grades to be learned for our education and growth. Then we can stop cursing the bad times that are often befall us and learn to think of them as tests and exams which we must pass or fail. We can’t change what has happend to us in this life or in others. We can only learn from it and go forward, letting the past guide and teach us.” Dolores Cannon- preface from Jesus and the Essenes

Het is bijzonder en uniek. Er is niets zoals dit. We werken op een diep niveau van trance. Wat ik fantastisch vind aan deze sessies is dat we werken met de rechter hersenhelft. We sluiten de ego/analytische kant uit en switchen naar de kant waar alle beelden en plaatjes binnen komen, de ziel!! Iedereen kan dit en ik help je mee om tot rust te komen.

We reizen door tijd en ruimte heen naar vorige levens of dit leven en jij laat jezelf zien wat nodig is voor dit moment. We maken contact met je HOGERE ZELF en jij geeft jezelf informatie. Niet ik, maar jij.

Deze ervaring is zo krachtig, zuiver en eerlijk. Dit is een ervaring die je gevoeld wil hebben. Wanneer jij jezelf toestaat en kan loslaten dan voel je de meest waardevolle gevoelens en energieën. We werken via de Akashic records (het wetende veld om iedereen heen) en de Quantum healing. Het HOGERE ZELF bestaat uit de hoogste vibratie-energie en is instaat pijn en ziektes te genezen. Jij stelt je HOGERE ZELF vragen waar jij antwoord op hebt. We doen een bodyscan om je lichaam te genezen. Jij vertelt jezelf wat jij nodig hebt. Dit is magie! Meer dan deze waarheid bestaat er niet.


Ik heb gezien dat veel mensen, waaronder ik zelf, vorige levens hebben bezocht, diepe heling ontvingen, vele inzichten en levens hebben ervaren als mystieke multidimensionale wezens. De reden die ik nodig had om QHHT te ervaren en door te geven, is dat ik de bevestiging nodig had, voor wat ik al mijn hele leven weet, ik niet meer aan mijn innerlijke stem en kennis twijfel. Ik ben een goddelijk kanaal en verspreid de boodschappen en wetten van het Universum.

Dolores Cannon bezoekt me in mijn sessies en geeft me de boodschap om QHHT door te geven en steeds meer mensen te helpen angst en obstakels te overwinnen, diepe helingen te ontvangen vanuit de ziel en bron. Mensen bewust te maken van tijd- en astraal reizen om verbinding te maken met de heilige wijsheid die we allemaal bezitten van binnen.

We hebben echt vorige levens die de energie van dit leven kunnen verstoren. We hebben een ziel die verlangt naar eenheid met zichzelf en zich verbindt met "thuis" of de bron. Het ego is geprogrammeerd om mee te hobbelen in het leven en we zijn onze ware verbinding met het zelf verloren.

Velen van ons voelen dat ze er niet horen in deze wereld, anders, eenzaam of zijn verbonden met hogere meesters, engelen, planeten, energieën of ervaren diepe gevoelens van liefde, verlichting, wijsheid of innerlijke kennis. Tegenwoordig zijn veel kinderen paranormaal begaafd en komen ze van sterren en andere planeten (sterrenkinderen, indigo's, regenboogkinderen).

 

Momenteel leven we in deze verschuiving waar we ontwaken en de nieuwe aarde van onvoorwaardelijke liefde creëren.

Ik ben trots op het mede-creëren van het werk van Dolores Cannon en neem je graag mee in de reis van de ziel. Tijdreizen, astraalreizen, je verbinden met je hogere zelf en je laten zien dat je deze belichaming van goddelijke liefde bent. Je terug te begeleiden naar huis en antwoorden te krijgen op je levensvragen, de reden waarom je hier bent, diepe rust te voelen, liefde, je hart te openen, inzicht in je emotionele pijn of lichamelijke pijn, je zielenfamilie te ontmoeten, goddelijke blauwdruk, galactische essentie, diepe genezing, verbinden met tweelingzielen, ongeboren kinderen, overleden mensen, het is allemaal mogelijk om verbinding mee te maken.

Ik wil graag deze reis met jou delen en ik gun jou de antwoorden die jij zoekt. 

​Voorbereiding voor de sessie:

Overgave, zin, bereidheid, toewijding en geloof
Schrijf vragen op waar je antwoord op zou willen krijgen

 

De intensiteit en het succes van de sessie hangt helemaal van jou af. Hoe meer jij kan ontspannen, je overgeven en loslaten, hoe meer inzicht en informatie we kunnen verkrijgen. Jij krijgt altijd wat je nodig hebt. Jij bepaalt de sessie. Ik ben de gids die je begeleidt en je vragen stelt.

 

Wanneer jij echt bereid bent om de waarheid onder ogen te zien, te veranderen en te helen dan is dit een mooie sessie voor jou. Deze methode is voor iedereen boven de 18 jaar en het verandert je leven. Een sessie is vaak genoeg om informatie te krijgen. Sommige mensen zijn zo nieuwsgierig en willen meer zien of meer helen. Ook dit is mogelijk.

In deze sessie is het ook mogelijk om vragen te stellen voor kinderen en anderen. Jij kunt om heling vragen voor kinderen, omdat zij te jong zijn om zelf deze sessies te ondergaan. Wanneer jij toestemming hebt van een ander, kan je heling geven aan iemand die het nodig heeft of met het HOGERE ZELF van een overleden, gids of meester in gesprek gaan.

De sleutel tot diepe healing en antwoorden op al je vragen is overgave.

Als het niet lukt, dan zit je denken er tussen en dan geef ik je een reading. Mijn contact met de ziel is net zo sterk als de qhht methode.

Een Qhht sessie duurt 5 uur en kost €350,-

Vervolg sessie is 3,5 uur en kost €199,-

Ik doe de qhht sessies online, want ik woon momenteel in Spanje.

De sessies online werken net zo effectief en goed als een live sessie.

Ik werk alleen met mensen die al onderweg zijn in hun spirituele ontwikkeling!!

Ik werk en woon in Spanje. Ik doe alleen sessies in mijn retreats en op locatie.

Sommige uitzonderingen doe ik online, dus voel je dat je bij mij moet zijn, let me know.
 

Ik verwijs je door naar Ric Isarin, hij is Qhht level 2 practitioner en een team member.

Je kan een sessie bij hem boeken in NL of online.

Communicatie in Nederlands en Engels mogelijk.

Ik wens je een magische en helende reis toe!

Stel me je vraag over QHHT
bottom of page