top of page
2.png

Retreats @ Soul Station Spain

Spiritual deepening
Business retreats
Stress & Burn out retreats

Small group 2- 4 persons

Bij Soul Station retreats in Spanje bied ik spirituele en zakelijke retreats aan, waar je innerlijke rust, innerlijke kracht, hogere wijsheid en een gevoel van thuiskomen kunt vinden. De retraites worden gehouden in een villa midden in de natuur, met een prachtig uitzicht op de zonsondergang en zonsopgang en zeezicht. Ik bied een veilige en voedende ruimte om innerlijke groei en transformatie te verkennen.

 

Door yoga, ademwerk, liefdesbewustzijn, gezonde voeding en ontspanning ervaar je een hart-tot-hart verbinding, trauma healing, empowerment, vitaliteit, diepe inzichten, begrip en overgave aan het goddelijke pad.

Ga met mij mee op een reis van spirituele groei en zelfontdekking. Het doel is om je te helpen vitaliteit en helderheid te vinden, zodat je vooruit kunt gaan en je leven doelgericht kunt leven.

Het unieke aan deze retraites is dat ze worden afgestemd op jouw wensen en behoeften. Tijdens een uitgebreide intake krijgen wij helder wat er nodig is. Er is geen protocol of strikt programma. Wij werken samen en voelen elke dag wat er voor jou nodig is om jouw doelen te bereiken. Of u nu alleen komt of met een groep, wij creëren een retraite op maat die past bij uw behoeften.

Programma aanbod:

8.30-10.00 Yoga
10.00-11.00 Ontbijten
11.00-12.30 Satsang / Coaching

13.30 Lunch en eigen tijd
16.30 Coaching/ontspanning

18.30 Diner

19.30 Ontspanning / natuurwandelingen met de hond

21.30 Afsluiting

​​

Kijk voor meer informatie op de website van Soul Station Retreats

Of download deze flyer: Download hier

Als je vragen hebt, neem dan contact op met wilt maken of wilt boeken? Mail mij op contact@maneeshasluyzer.com of bel op +31628841583. 

Daarnaast werk ik samen met Diana Bergsma van spirituelevakantiereizen.nl waar vanuit de zakelijke coaching reizen geboekt worden.

Aankomende evenementen

Address

Diseminado Diseminados, 523, 29752 Sayalonga, Málaga

Contact

+31628841583

  • Instagram
bottom of page