top of page

Maneesha Sluyzer

Gids

Als Spiritueel docent neem ik je mee in de wereld van het voelen. Ik ben opgeleid als haptotherapeut met de leer van de Haptonomie, wat gaat over het belichamen van gevoelens en je ziel. Het is essentieel om je gevoelens en emoties te erkennen, herkennen, accepteren en er liefdevol mee om te gaan. Je lichaam is het voertuig van je ziel en heeft een eigen taal. Door verschillende oefeningen neem ik je mee om gevoelens te begrijpen en welke signalen ze af geven. Door in je lichaam thuis te komen, te gronden en je te begrenzen, komen je gedachten tot rust en kan jij liefdevol waarnemen. Vanuit ontspanning en rust komen positieve gevoelens waardoor jij je overlevingsmechanismen en afweerpatronen kan beïnvloeden en veranderen. Je hebt positieve liefdevolle bevestiging nodig om oude pijn te transformeren en los te laten.

Spiritualiteit

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te begeleiden in het spiritueel ontwaken. Om aanwezig te zijn in het liefdesbewustzijn om zo weer anderen te doen ontwaken. Ik ben gezegend om te dienen met de lichtmeesters uit andere dimensies. Ik breng al mijn kennis en wijsheid over en die van hen. Ik heb jaren gestudeerd en heb verschillende tradities samen gevoegd. Ik was eigenaresse van een houding- en beweging Cesar therapie praktijk, haptotherapie praktijk én dansstudio, later een  therapeutisch yogacentrum in Utrecht. Mijn eigen spiritueel ontwaken is mijn werkboek om samen met jou te werken. Ik neem je mee om je vrij te maken van je beperkende gedachten, gevoelens, patronen en houding. Om samen te werken met je ziel en je eigen talenten en gaven in te schakelen om authentiek te zijn. Jij bent op aarde gekomen met een reden en ik ben graag je gids om je op je zielenpad te begeleiden. Ik maak je wakker, ik schud je wakker en ik druk op je rode knop om je uit je comfort zone te halen. Herinner wie je bent en leef je missie van je ziel! Begrijp jezelf, dat is de sleutel.

Missie

Ik ben geboren met mijn spirituele gaven om te horen, voelen en zien. Ik beloop een zielenpad met een zielenmissie om de eeuwenlange cirkels te doorbreken van macht, misbruik en onderdrukking. Als medium communiceer ik met overleden mensen die op aarde hebben geleefd en kan ik boodschappen van hen overbrengen. Als trance medium zie, hoor en voel ik energieën, mensen en wezens uit verschillende dimensies. Als channeler werk ik samen met Aurealis en Hubert. Zij zijn mijn begeleiders en sprekers van mijn zielengroep. Aurealis komt uit het Engelenrijk en als zielengroep bewaken zij de orde in het Universum. Hubert is een vriend van mij uit de galactische dimensie. Je kan hem ook een blauwe Alien noemen. Zij helpen mij mee om mensen te helen, harten te openen en onvoorwaardelijke liefde door te geven. Zij werken graag met jou samen en het is dus mogelijk voor jou om met hen, via mij, te werken.

Ik heb mijn eigen boek geschreven en hieronder lees je enkele belangrijke gebeurtenissen van mijn leven. Ik woon en werk momenteel in Spanje met mijn hond, katten, kippen en vrienden. Ik ben dol op 70 % chocola, gezond eten, in de natuur zijn, fijne muziek, diepe verbinding met het grote geheel en goede gesprekken.

Stops en shifts in mijn leven

1980 Ik kom uit een warme familie met een geschiedenis van trauma

Een van mijn vroegste herinneringen was dat ik op de basisschool werd blootgesteld aan de dood. Voor mij was de dood geen afscheid, maar ik wist 'als we sterven, zullen we degenen van wie we houden weer zien'. Ik vertelde een vriendin dat ze niet hoefde te huilen om haar overleden kat, omdat ze hem weer zou zien aan de andere kant. Dit was raar voor mijn vriendin en dit was de eerste keer dat ik dacht: "Ben ik raar omdat ik dit denk en zeg?" Sommige dingen waren voor mij volkomen logisch. Net als de stem in mijn hoofd die mij dingen vertelde, als ik ergens verdwaald was, mij de weg wees en altijd liefdevol tegen mij sprak. De familie van mijn vader overleefde de kampen van Auschwitz, maar niet al hun familie en vrienden. De oorlog en de angst waren een rode draad in mijn leven. Mijn vader zei altijd: “Als God bestond, zou niet iedereen vermoord zijn”. Toen mijn vader dood was en ik meer met de andere wereld communiceerde, besefte ik: “God bestaat wel, want mijn grootouders hebben het overleefd en daarom ben ik hier.” Ik heb leerde dat liefde de kracht is die je nodig hebt om te overleven.

2000 De dood van mijn vader

Heeft mij dieper in contact gebracht met mijn paranormale gaven. Mijn vader kreeg een ongeluk in het water en lag nog drie weken in een diepe coma toen de doktoren zeiden: ‘Er zit geen leven meer in hem als we de beademing stoppen’. Zijn dood was een van de grootste lessen in pijn en verlies in het leven. Hij werd een gids in mijn dromen en nam me mee naar de andere wereld, naar de andere kant. Hij gaf mij de bevestiging dat ik heldervoelend was. Door zijn energetische aanwezigheid die ik voelde en niemand anders, wist ik dat de spirituele wereld op verschillende manieren met je kan communiceren. Ik had nog steeds contact met mijn vader en ik zag overleden mensen en hoorde hun boodschap en voelde hun energie. Ik had het altijd koud, maar ik had de liefde van mijn vader aan mijn zijde en ik voelde die in mijn hart, waardoor ik op mijn ziel kon vertrouwen.​

2006 Bijna dood ervaring en ongeluk

Mijn bijna-doodervaring bij een ongeval gaf mij de herinnering terug dat het om liefde gaat op aarde. Ik voelde mezelf omhoog gaan door een kanaal van licht en het ging razendsnel. Ik hoorde veel gelach, ik voelde “wat denk je dat je aan het doen bent” en de zin “Ga terug en hij blijft hier”. Het was duidelijk: het was niet mijn tijd, maar die van mijn zwager. Een perceptie van tijd veranderde, er was een andere stilte in mij. Ik heb 2 jaar gewerkt aan mijn 'mentale, emotionele en fysieke trauma'. 2 jaar later was ik pijnvrij en ik voelde: er is meer in dit leven dat ik mag ontdekken. De reden waarom ik hier ben is om te leren wat liefde is en mensen herinneren wie ze zijn en verbinden met liefdeskracht en bewustzijn.

2009 Mediumshap

Terwijl ik aan mijn opleiding tot medium begon, was ik bezig met het schrijven van mijn scriptie en het afronden van mijn studie tot haptotherapeut. Ik wist dat ik deze cursus niet zou afmaken omdat ik moest reizen. Waar ik in 2011 mee begon. Tijdens de training leerde ik dat ik een wachtkamer had van mensen die wilden dat ik hun boodschap overbracht aan hun dierbaren. Het ging mij gemakkelijk af. Ik leerde dat ik helderhorend was en mijn heldervoelendheid werd nog sterker. Ik kon overleden mensen in mezelf voelen en ik werd ze. Het was iets natuurlijks omdat ik ze mijn hele leven had gevoeld en ik op mijn eigen manier telepathisch met ze sprak. Nu kwamen daar healing, lezen en contact maken via een methode bij. Ik leefde in een periode met veel mediums, healers en readers om mij heen, waarin ik veel boodschappen ontving en kon doorgeven.

2011 kundalini ervaring & hart opening

Ik volgde een 5-weekse opleiding 'hatha tantra en ayurveda' waarin we iedere dag spirituele oefeningen deden zoals puja's, mantra's, yoga, ademwerk, meditatie, satsang, devotie, vuurceremonies en diepe rust en ontspanning. Op een dag, terwijl we aan het zingen waren, had ik het gevoel dat ik in een achtbaan zat en dat ik werd teruggetrokken. Ik voelde iets naar beneden glijden in mijn stuitje en ik voelde de energie in mijn ruggengraat stijgen. Ik had het gevoel dat ik hardop schreeuwde, maar volgens mijn buurvrouw was ik op dat moment stil. Ik vond het bizar omdat het voelde alsof ik explodeerde. Mijn docente noemde het een hartopening en kundalini-ervaring. Ik heb tijdens die training veel momenten van eenheid gehad. Met mijn ogen open zag ik de ruimte met de mensen veranderen van deze realiteit naar een zwart-witte pixelrealiteit. Ik zag de lagen van illusie en de waarheid. Ik voelde een zo sterke liefde in mezelf, onvoorwaardelijk. Ik leerde dankbaar te zijn en de kracht van vergeving.

2013 Ik opende mijn eigen therapeutisch yoga centrum

Mijn werk kwam samen. Ik was terug van reizen en kreeg het bericht van mijn begeleiders om mijn eigen centrum in Nederland te openen en dat deed ik. 2 jaar lang heb ik genoten van mijn eigen speelveld dat ik voor mezelf had gecreëerd. Ik ontwikkelde mijn Embodiment training, gaf yogalessen, pilates en had een eigen praktijk. Ik moest mijn contract verlengen en merkte dat ik niet meer de energie had om alles alleen te doen en alle ballen in de lucht te houden. Financieel kwam het op een dieptepunt terecht en ik besloot mijn contract niet te verlengen, met als gevolg dat alles wat ik had geïnvesteerd in het aanleggen van de aanleg van het pad dat ik wilde gaan, gesloopt moest worden. Ik moest € 30.000 aan materiële investeringen slopen. Dit was pijnlijk voor mij. Ik was overspannen en moest opnieuw mijn draai vinden.

2016 QHHT sessies

Ik had mijn centrum gesloten en was een beetje gestressed. Ik had alles wat ik wilde en nu had ik niets. Ik begon mijn praktijk aan huis en gaf nog een yogales in de stad. Dolores Cannon kwam op mijn pad met haar Quantum healing hypnosetechniek. In mijn eigen eerste sessie kwam ik in contact met een van mijn spirituele gidsen Hubert, een ET. Hij vertelde me dat ik ons contract was vergeten en dat hij me helpt mensen op aarde te helpen. Ik wist niet wat er met mij gebeurde en wat ik voelde. Ik zweefde door het universum en voelde zoveel onvoorwaardelijke liefde. Ik moest er om lachen, het was zo mooi. In een andere sessie ontmoette ik Aurealis. Een van mijn andere begeleider die mij helpt in mijn missie om mensen te helpen hun hart te openen en in liefdesbewustzijn te stappen. Ik heb zoveel mooie en bijzondere sessies meegemaakt dat ik geen twijfels heb over de reden waarom we op aarde zijn, verschillende werkelijkheden, dimensies en het leven in verschillende vormen.

2019 Channeling

Na een paar jaar hypnosesessies te hebben gegeven, hoorde ik de boodschap: wat de sessie kan doen, kun jij ook. Ik begon met een 'weekendtraining'-channeling en dit was genoeg om mij op weg te helpen mijn gidsen met hen te laten spreken en werken. Aurealis en Hubert hebben veel mensen geholpen bij het begeleiden van hun levensvragen en missie. Later kwamen de meesters van het Licht erbij, net zoals Toth en ik de ervaring hebben één te zijn met de bron.

2022 Spanje

Ik voelde en hoorde de roeping om Nederland te verlaten en in Spanje te gaan wonen. Door een ayahuasca reis en een trance healing werd duidelijk dat ik in een omgeving in de natuur kon leven waar de energie hoger is. In Spanje kwam mijn werk weer samen in de vorm van diepgaande spirituele retraites. Samen met een goede vriend en mijn 5 katten ben ik met mijn auto vertrokken naar Zuid Spanje waar ik momenteel woon en werk op een berg met uitzicht op zee omringd door bergen. Ik heb 10 kippen en een hond genaamd Kiano.

2023......2024

Ik merkte dat mijn begeleiders meer van mij vroegen en willen dat ik mij internationaal laat zien en horen. Mijn focus is op mijn retreats, channeling, coaching, satsangs, podcasten, waarbij ik samen met mijn begeleiders meer mensen naar een ander bewustzijnsniveau kan begeleiden. Online en offline ben ik een kanaal waarin ik samen met mijn spirituele gidsen mijn kennis en wijsheid deel en mensen antwoorden geef op levensvragen en berichten van hun dierbaren doorgeef. Mensen zijn welkom bij mij thui svoor persoonlijke retreats in kleine groepen. Dit zijn fijne, intense retreats waarin mensen 6 dagen met mij mee reizen in ontspanning, warmte, een liefdevolle bedding en de hoge frequentie van de bergen, de natuur, de zee en de dieren. 

bottom of page