top of page

Your Power is Love

Dag mooie ziel

Dit is een mooi moment waarop er inzichten te verkrijgen zijn die je leven veranderen. Ik begeleid jou in je reis en transitie van het oude naar het nieuwe. Van denken, voelen, handelen vanuit je oude systemen naar denken, voelen, handelen vanuit je rustsysteem of wel liefde waardoor je in contact komt met de stem en taal van je ziel. Je ziel is een energievorm en een hoger bewustzijn. Wanneer jij realiseert dat je een ziel bent in menselijke vorm kan je leven al veranderen, want dan besef je dat je meer bent dan wat je ziet en dat wat je waarneemt. 


Hierdoor werk je holistisch samen via de taal van je lichaam, denken en je ziel. "Je grootste kracht is liefde” dit is de boodschap van je ziel en je ziel wil heel graag dat jij dit gaat beseffen en ervaren. Alles is binnen in jou aanwezig dus start je met de focus op jezelf te brengen en de focus naar binnen.


In het holistisch samenwerken van je lichaam, geest en ziel stap je in een waarheid binnen in jezelf want je lichaam liegt nooit. Gevoelens zijn waarheid en hebben een functie. Ze vertellen jou hoe het met je gaat en wat je nodig hebt, jouw verlangens zijn of hoe je kan of mag handelen.


Leven en reageren vanuit oude pijn ken je wel, nu is het tijd om te leven en te reageren vanuit het liefdesbewustzijn. Ik kan je beloven dat de wereld er anders uit gaat zien. Het enige wat je met jezelf moet afspreken is dat je een verbinding aangaat met jezelf en bereid bent je pijn, kwetsbaarheid, kracht en vermogens onder ogen komt. 


We noemen het schaduw en licht werk. Je ziel zal je schaduw kanten naar boven halen omdat dit essentieel levenslessen zijn die je nodig hebt voor persoonlijke spirituele groei. Als jij in staat bent met pijn om te gaan, met de weerstand en uitdagingen van het leven, dan zal je ziel je verassen met wonderen en magie. Het pad van controle veranderd naar een pad van vertrouwen en overgave.


Dit allemaal is het ascensie pad en het is fijn als je iemand om je heen hebt die je begrijpt en je richting kan geven hoe er mee om te gaan of hoe het aan te pakken. Je ondergaat een ego dood en ontdekt een andere manier van waarnemen. Je word je eigen coach, motivator, geliefde, vader, moeder, broer, zus en beste vriend. Je zal tevreden, dankbaar, stabiel en in balans uit deze reis komen. De reis is je leven en als jij ziet dat het een aan een schakeling is van lessen om van te leren, niet om te ontwijken, dan zal je boven jezelf uitstijgen en jezelf verlichten. Samen werken met je ziel, je spirituele vermogens, je zielenteam en gidsen of begeleiders is niet eng. In tegendeel, het is het mooiste contact wat je kan voelen. De steun, toewijding, diepe vertrouwen en liefde die je ziel en zielenteam voor jou hebben is een liefde waar je je hele leven naar opzoek kan zijn.


Liefde is een kracht die binnen in jou aanwezig is. Ze is nergens buiten jou te vinden, maar jij bent deze kracht.


Ik neem je graag mee om je eigen binnen wereld te ontdekken en ik loop naast je. Ik ben er als je laag of hoog zit. Als je down bent of helemaal in bliss. Ik druk op je rode knop en ik zal je ook de verbinding laten voelen in onvoorwaardelijke liefde.


We werken samen vanuit eerlijkheid, gelijkwaardigheid, vertrouwen en verbinding. Alleen dan zijn we in staat elkaar te geven en te ontvangen wat nodig is.


Van 3D naar 5D. Bewuste relaties, spiritueel meesterschap, gezondheid, gelukkig zijn en een voorbeeld zijn in de wereld waardoor anderen ook in hun kracht gaan en willen staan!


Your Power is Love..

Let’s dive deep….


Liefs Maneesha26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Positieve Affirmaties voor elke dag

van Louise Hay Je hebt de kracht om jezelf te genezen, en dat moet je weten. We denken vaak dat we hulpeloos zijn, maar dat is niet zo. We hebben altijd de kracht van onze geest. Claim en gebruik bewu

Comments


bottom of page