top of page

Mijn boek is uit!
Ik ben liefde

Ik neem je mee in mijn spirituele autobiografie 'Ik ben liefde' naar diepe gevoelens en ervaringen in onder andere liefde, de dood, afscheid en anders zijn. Lees mee hoe ik via yoga en spiritualiteit weer de de liefde voelde in mezelf.

IMG_1116.jpg

Samenvatting

Van kinds af aan voelt Maneesha de spirituele wereld en ze is gaan werken als een medium en therapeut. Begeleidt mensen om hun weg terug te vinden naar hun gevoel en verbinding te maken met de liefdeskracht van de spirituele wereld. In haar boek lees je haar persoonlijke reis en hoe ze zich moest losmaken van oude patronen om het leven te leven waarvoor ze op aarde is gekomen. Hoe ze in contact is gekomen met haar spirituele gidsen, zielenkinderen en leerde dat de andere wereld, die ze al haar hele leven voelt, waarheid is. Ze neemt je mee om na te denken over je eigen leven en de gebeurtenissen in je leven en tot slot naar de kern van liefde.

Ik ben liefde OS ebook.png
  • Instagram
  • Youtube

Lieve jij,

Super leuk dat je interesse hebt in mijn boek en het gaat kopen! Ik heb een paperback versie voor je en een ebook. Je bestelt het boek via de website Mijn bestseller. nl. Aangezien ik in Spanje woon, heb ik de boeken niet in eigen beheer en kan ik ze ook niet signeren.

Ik dacht, als jij mij een emailtje stuurt dat je het boek gekocht hebt, dan stuur ik je nog een persoonlijke noot toe! 

Ik vind het natuurlijk erg leuk als je met mij wilt delen wat het boek met je doet of heeft gedaan.  Een recensie is altijd welkom.

 

Voor nu, dank je wel voor het kopen van mijn boek! Ik ben er zelf erg blij mee en ik hoop dat het jouw leven positief beïnvloedt. Deze foto is gemaakt op de dag dat ik het boek ontving. Het is op het strand van Torre del Mar en op de achtergrond, in de bergen woon ik! Wie weet ontmoet ik je in een van mijn online sessies of bij mij in Spanje!

Lieve groet en veel lees plezier

Liefs Maneesha

 

Stuur mij je email adres en laat me weten dat je mijn boek gekocht hebt, dan stuur ik je een persoonlijke noot toe!

Bedankt voor de inzending!

bottom of page