top of page
C43945EB-8639-4FEF-ADE0-06655B980494.JPG

Maneesha Sluyzer (1980) 
De gevoelstherapeut

Haptotherapeute - cesartherapeute - energetisch therapeut 

Als haptotherapeut neem ik je mee in de wereld van het voelen. Haptonomie gaat over het belichamen van gevoelens en je ziel. Het is essentieel om je gevoelens en emoties te erkennen, herkennen, accepteren en er liefdevol mee om te gaan. Je lichaam is het voertuig van je ziel en heeft een eigen taal. Door verschillende oefeningen neem ik je mee om gevoelens te begrijpen en welke signalen ze af geven. Door in je lichaam thuis te komen, te gronden en je te begrenzen, komen je gedachten tot rust en kan jij liefdevol waarnemen. Vanuit ontspanning en rust komen positieve gevoelens waardoor jij je overlevingsmechanismen en afweerpatronen kan beïnvloeden en veranderen. Je hebt positieve liefdevolle aanraking nodig om oude pijn te transformeren en los te laten.

Maneesha Sluyzer
Schaduw, licht en liefdesstrijder

Spiritueel docent - yoga en dans docent - lichtmeester 

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te begeleiden in het spiritueel ontwaken. Om aanwezig te zijn in het liefdesbewustzijn om zo weer anderen te doen ontwaken. Ik ben gezegend om te dienen met de lichtmeesters uit andere dimensies. Ik breng al mijn kennis en wijsheid over en die van hen. Ik heb jaren gestudeerd en heb verschillende tradities samen gevoegd. Mijn eigen spiritueel ontwaken is mijn werkboek om samen met jou te werken. Ik neem je mee om je vrij te maken van je beperkende gedachten, gevoelens, patronen en houding. Om samen te werken met je ziel en je eigen talenten en gaven in te schakelen om authentiek te zijn. Jij bent op aarde gekomen met een reden en ik ben graag je mentor om je op je zielenpad te begeleiden. Ik maak je wakker, ik schud je wakker en ik druk op je rode knop om je uit je comfort zone te halen. Herinner wie je bent en leef je missie van je ziel! Begrijp jezelf, dat is de sleutel.

10F2F5C9-565A-4454-8E15-BB81AA7BB228.jpeg

Maneesha Sluyzer
Boodschapper van liefde

Divine channel - trance medium - healer - inspirator

Ik ben geboren met mijn spirituele gaven om te horen, voelen en zien. Ik beloop een zielenpad met een zielenmissie. Mijn doel is om te herinneren wie ik ben en zoveel mogelijk mensen te begeleiden in het liefdesbewustzijn. Zo kunnen we de aarde gezond houden en de eeuwenlange cirkels doorbreken van macht, misbruik en onderdrukking. Als medium communiceer ik met overleden mensen die op aarde hebben geleefd en kan ik boodschappen van hen overbrengen. Als trance medium zie, hoor en voel ik energieën, mensen en wezens uit verschillende dimensies. Als channeler werk ik samen met Aurealis en Hubert. Zij zijn mijn begeleiders en sprekers van mijn zielengroep. Aurealis komt uit het Engelenrijk en als zielengroep bewaken zij de orde in het Universum. Hubert is een vriend van mij uit de galactische dimensie. Je kan hem ook een blauwe Alien noemen. Zij helpen mij mee om mensen te helen, harten te openen en onvoorwaardelijke liefde door te geven. Zij werken graag met jou samen en het is dus mogelijk voor jou om met hen, via mij, te werken.

bottom of page