top of page
Image by Muhamad Farihin

Start hier met de volgende bestemming in je leven

logo Soul Station (6).png

Soul Station in je stop als het pad van persoonlijke ontwikkeling je niet onbekend is. Gesprektherapie, EMDR, yoga, accupunctuur en misschien nog andere zaken zijn verschillende tussenstations die je reeds genomen hebt en je de mogelijkheid hebben gegeven om wat meer stil te staan en te begrijpen met 'de mind'. Ze waren een belangrijk onderdeel van je proces en hebben je gebracht op het punt waar je nu bent. 

Een punt dat je voelt dat er nog meer mogelijk is. Je bent klaar voor 'Embodiment'. Nog net een laag dieper gaan en je ervaringen en inzichten echt integreren in contact met je ziel.

Soul Station is je stop om dit waar te maken in liefde, vertrouwen en verbinding.

Houdt iets jou nog tegen van je werkelijk wilt?

Ben jij op een punt gekomen in het leven waarop je denkt ‘is dit het nu? Wil je verder en dieper in je ontwikkeling? Ervaar je bepaalde lichamelijke klachten, zoals spanning, onrust, hoofdpijn, slapeloosheid, spijsverteringsklachten of is er sprake van overprikkeling of een burn-out? Misschien ervaar je spirituele overgangsklachten? Ben je opzoek naar antwoorden buiten jezelf?

De kans is groot dat je stresssysteem over uren maakt en je op een automatische piloot leeft. Je spirituele ontwikkeling gaat niet alleen over de mooie dingen van het leven. In tegendeel. Het is schaduw en lichtwerk. De meeste mensen hebben ergens in hun leven als kind, onvoldoende liefde gekregen hebt. Niet de support en de steun die ze op dat moment nodig hadden.

 

Wat er dan gebeurt als reactie hierop is koortsachtig op zoek gaan naar die liefde en erkenning. Door te pleasen, via perfectionisme, overmatig presteren, naar binnen keren of juist heel erg de clown uithangen. Het is in ieder geval buiten jezelf.

 

Dit resulteert erin dat je steeds verder van jezelf verwijdert raakt waardoor er klachten of onbevredigende gevoelens en gedachten ontstaan die je hinderen in je dagelijks functioneren. Op dat punt ga je op zoek naar hulp en ontvouwt de weg van persoonlijke groei en ontwikkeling zich (niet de makkelijkste weg, maar wel een boeiende weg).

Maneesha1.jpg

Trauma

isn’t what happens to you,

it’s what happens inside you.

Gabor Mate

Jij hebt de kracht van binnen

Als jij trauma wil transformeren tot een kracht in jou, zodat jij in vrijheid kan leven en je talenten ten volle kan benutten, dan is de enige logische weg naar binnen. In verbinding met jezelf, datgene wat er in jezelf heeft plaatsgevonden.

Verbinding

Gesprekstherapie is vaak de eerste halte naar meer inzicht, overzicht en begrip van datgene wat je levensverhaal vertelt. Het enige nadeel is dat het opnieuw naar buiten gericht is. Spreken ‘over iets’ maakt het mogelijk om afstand te creëren en het buiten jezelf te plaatsen, de verbinding wordt hier opnieuw verbroken. De therapie zal op gegeven moment dan ook zijn ‘plafond’ bereiken. Als je dit ervaart dan ben je er klaar voor om een laag dieper te gaan, in verbinding.

Verdiep en verzacht

Je hart is de plek waar je ziel 'woont'. Je ziel is je kern, daar ben je van verwijderd geraakt en daar mag je naar terug. Het is je ware essentie. Je bent de verbinding onderweg in je levensreis verloren en daar zitten alle antwoorden die je nodig hebt en ook de mogelijkheid tot genezing, liefde, vertrouwen, positiviteit, vitaliteit en overvloed, In je HEART SPACE  kan jij verbinding maken met je grootste kracht en wijsheid.

 

Vertrouw

Door samen te werken maak je verbinding met wat voor jou het belangrijkst is. Het is de relatie met jezelf waarin jij investeert. Ik ben jouw spirituele portaal en gids waardoor het makkelijker is om in met je krachten te verbinden, je ziel te voelen en begrijpen, je gesteund en verbonden te voelen, oude emotionele pijn, gedrag, sabotage in te zien en los te laten.


Leef je leven vanuit je hart waarin jij volledig jezelf kan ZIJN

los van de meningen van anderen

Creëer Innerlijke rust en vrijheid in je leven

Lees mijn boek:
Een spirituele reis naar heling, transformatie en de verbinding met mijn ziel

In dit boek deel ik mijn verhaal met je, over pijn, verdriet, eigen trauma en intergenerationeel trauma. De verschillende fase die ik heb doorlopen van vasthouden aan de maatschappelijke verwachting ‘huisje, boompje, beestje’ tot onthechten en loslaten.

 

Het anders zijn in deze wereld en hoe mijn spirituele gave zich openbaarden en het samenwerken met mijn spirituele team. Ik heb ontdekt wie mijn team is en hoe we samenwerken. Ik deel mijn diepste dalen en mijn hoogte punten. Ik wil je inspireren en laten zien dat pijn, dood en afscheid levenslessen zijn die je verder kunnen helpen in je leven. 

 

Soms is verdriet beperkend en sluit je hart van al het moois. 

Verlies en verdriet hoeft je leven niet te blokkeren. Ondanks dat het lijkt alsof de bodem onder je weg getrokken is en je denkt dat je er nooit meer boven op komt. Je voelt je schuldig en kan niet meer genieten van dingen omdat je de ander zo mist. Het zijn intense lessen die jou juist willen leren om je hart nooit te sluiten. Zonder liefde geen pijn en zonder pijn geen liefde.

Als jij denkt dat het onmogelijk is om de verbinding met jezelf te herstellen en liefde te ervaren, na veel pijn, verlies en verdriet, lees dan mijn boek en laat je inspireren.

Ik ben liefde OS ebook.png

Over mij: Maneesha Sluyzer

Jouw spiritueel begeleider op het pad van je persoonlijke groei en ontwikkeling. Jarenlang heb ik ervaren hoe de gevolgen van trauma mijn leven beheerste, mijn vrijheid aan banden legde en mijn gedrag bepaalde. Hoewel ik, naar mijn gevoel, alles deed zoals het hoorde was ik niet gelukkig. Het plaatje was niet compleet.

Ik was niet compleet. Door bewust te kiezen om naar binnen te keren en mezelf opnieuw te ontdekken, kwam ik geweldige leermeesters op mijn pad tegen, kon ik gebeurtenissen in een ander perspectief zien en liefde ervaren. Ik werd weer compleet, heel. Een bijzonder proces dat aan het begin van de weg onbereikbaar lijkt. Ik ben het levende bewijs dat trauma en verdriet je leven niet hoeft te beheersen.

 

Ik toon je graag weg, want iedereen heeft recht op liefde.

Liefde is er voor iedereen, iedereen is liefde.

Na het lezen van mijn boek

Inzicht

Zie hoe de dingen verband houden met elkaar en het leven je de weg toont.

Inspiratie

Laat je inspireren door mijn verhaal in de stappen die je zelf kan zetten in je proces.

Introspectie

Voel je warm uitgenodigd om naar binnen te keren, durf jezelf te zien zoals je bent.

Wat anderen over mijn boek zeggen:

Het is moeilijk onder woorden te brengen wat er precies is gebeurt na het lezen van dit boek. Er is in ieder geval iets in beweging gekomen. Na jaren van persoonlijke ontwikkeling toch weer een uitnodiging om opnieuw met een andere blik naar mijn levensloop te kijken, weer een laagje dieper. Een stapje dichter naar mijn ware zelf en zielsmissie. en het ervaren van liefde.

Mieke

Maneesha's boek leest geweldig lekker rond. In 3 dagen gelezen. Haar levensverhaal vind ik heel spannend en ze heeft mijn ziel meegenomen naar mijn eigen spirituele verleden tijd. Zekers aan te bevelen. Maneesha, well done! Ben benieuwd naar je volgende boek.

 

Bernadette Mercx

Wat een prachtig boek is dat geworden, wel heftig wat jij allemaal in je leven hebt meegemaakt. Zo mooi verteld en dingen ook heel herkenbaar. Heb het boek in drie keer uitgelezen... Ik volg je al een poosje. Je hebt een fijne stem om naar te luisteren en heb al veel inzichten door jou gekregen. 

 

Lieve groet van Wilma

©beeldmerk_maneesha_goud.png

De Lotus:

Het is uiteindelijk vanuit een modderige, donkere bodem dat, naar het licht toe, een prachtige bloem ontstaat, zuiver en puur. In vol ornaat zijn schoonheid tonend. Leg de weg af naar het licht, toon je volledig potentieel, benut je talenten optimaal.

Reis naar zelfontdekking

Door persoonlijke anekdotes te vermengen met universele wijsheden, illustreert Maneesha hoe elk individu zijn of haar unieke pad kan bewandelen richting genezing en volledige acceptatie.

Vrijheid herwinner

Maak je los van maatschappelijke concepten en familiale verwachtingen. In mijn boek lees je hoe ik me meer en meer onthecht van deze verwachtingspatronen.

Omarm wie je bent

Transfsormeer de manier waarop je naar jezelf kijkt en realiseer je dat ook jij liefde bent.

Gids voor geestelijke en spirituele groei

Maneesha omschrijft de ontmoetingen met haar spirituele leermeesters en laat je kennis maken met verschillende filosofiën.

Inzicht en bewustzijn + onthechting = liefde

Door het delen in mijn verhaal ontdek je in mijn boek de formule die je succes garandeert op het pad naar binnen

Manieren waarop ik nog van betekenis kan zijn

1

1 op 1 sessie

Wil jij graag een persoonlijke gesprek met mij om een boodschap van de gidsen te ontvangen die je een diepgaander inzicht geeft en voor hernieuwe energie zorgt om je pad verder te bewandelen?

Boek dan een sessie.

2

Route naar je ziel

Wil je zelf voorzichtig de eerste stappen zetten op weg naar binnen toe?

Dan is dit werkboek uitgewerkt als DIY traject een fijne eerste kennismaking.

3

Workshop

Onder begeleiding terugkeren naar...... en boodschappen via je lichaam ontvangen om meer inzicht te krijgen en het contact met je hart te herstellen.

4

Route naar je ziel Jaartraject

Wil jij intensief aan de slag om het pad naar binnen te bewandelen, onder mijn begeleiding?

Bekijk dan de inhoud van het jaartraject.

DSC_1085a.jpg

Retreats

Wil jij graag even helemaal uitpluggen van de dagelijkse beslommeringen om even helemaal tijd te nemen voor jezelf en diepgaand persoonlijk werk te verrichten? Ik bied je de mogelijkheid om in Spanje, in kleine groep, persoonlijk met mij en mijn team te werken. Als je hier interesse voor hebt, registreer je dan om informatie te ontvangen over dit exclusief aanbod.

Thanks for submitting!

Ik wijs je de weg

Ik werk graag met jou om je te verwelkomen terug bij je ware werkelijke unieke en fantastische zelf! Jij bent met een reden op aarde. Neem de tijd voor jezelf en start je pitstop en reis naar de bestemming van je ziel. 

Inspiratie ontvangen?

Laat je email adres achter en ontvang nieuws, inspiratie en blijf up to date met mijn energie.

Bedankt!

bottom of page