top of page

Wed, 14 Jun

|

Zoom

Live Channeling & Trance meditatie

Een mooie sessie waarin je boodschappen ontvangt van de spirituele wereld en je wordt meegenomen in een hogere energie om in theta staat te komen en met je 'onderbewuste geest' of wel hogere zelf te reizen.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Live Channeling & Trance meditatie
Live Channeling & Trance meditatie

Tijd en locatie

14 Jun 2023, 19:00 – 21:00

Zoom

Over het evenement

GROUP CHANNELING  en MEDITATIE met MANEESHA AUREALIS EN HUBERT

To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.

Doe mee met deze bijzondere sessies waarin je wordt meegenomen in de energie van de spirituele wereld. We starten de avond met een Satsang. Satsang betekent een samenkomst in waarheid, waarin Maneesha  haar gidsen channeled en  jij ruimte hebt om je vragen in de chat achter te laten of aan de co-trainer te seinen dat je een vraag hebt. Al je vragen zijn welkom. Op een avond kunnen zowel Hubert als Aurealis komen of een andere begeleider of meester van het licht. We werken intuitief in het moment en laat je meenemen in de energie die er is.

Vaak is het zo dat anderen vragen stellen die ook voor jou van belang zijn. Houd je dan ook nooit in en schrijf de vragen die bij je binnen komen op en deel ze. Soms zit een avond vol bijzondere boodschappen en soms is het nodig om meteen in de meditatie te gaan en is er heling nodig en bewustzijn.

Trance Meditatie

Na de channeling  wordt de frequentie verhoogt naar een theta staat om via je onderbewuste te reizen. Je ontvangt een begeleide meditatie om in contact te komen met de spirituele wereld en je wordt meegenomen naar mooie plekken waar jij antwoorden krijgt. Soms ontmoet je je eigen gids, begeleider, overleden geliefden of anderen.

Leer samen te werken met je ziel om boodschappen te ontvangen die op dat moment voor jou belangrijk zijn en mogelijk geven we mensen heling die het nodig hebben.

De wereld is aan het veranderen en het is belangrijk dat er veel lichtenergie over de wereld gaat.

Doe je mee?

Je kan zo vaak deelnemen als je wilt.

Tot gauw!

Liefs Maneesha

Deel dit evenement

bottom of page