top of page

Qhht sessie en galactische wezens ofwel Aliens

Ik neem je mee in mijn verhaal en mijn eerst qhht sessie (quantum healing hypnosis technic van Dolores Cannon in Nederland ). Mijn vader had altijd 2 boeken in de kast staan die ik altijd zag. Ufo’s en heksen. Zwarte boeken met gele letters. Altijd als ik op zolder was, keek ik naar de boeken. Ik heb ze nog nooit ingekeken. Mijn hele leven ben ik gefascineerd door vorige levens en bewijsverhalen. Ik wil altijd bewijs. Ik wil het snappen of voelen en in deze verhalen over vorige levens wist ik alsof mijn weten zei: dit klopt.


Op you tube keek ik vaker documentaires en filmpjes over andere dimensies, ufo’s, mooie verhalen en meer. Via het internet kwam ik ook bij Dolores Cannon. Ik bekeek al haar filmpjes en kon uren naar haar luisteren. Het voelde alsof zij mijn oma was. Zij sprak een taal, zo vertrouwd en zonder twijfel, dat ik met haar mee resoneerde. Niet wetende waar ik nu, jaren later, zou staan. Via haar site vond ik enkele beoefenaars van haar techniek en ik e-mailde hen. Ik wilde wel zo’n sessie ervaren. Ik vond het destijds echter te duur en het was echt niet nodig, dus zag ik er vanaf. Later kwam ik een man tegen die in diepe transformatie zat. Hij vertelde mij over zijn bijzondere sessie met Patricia Grootjans en dat hij in contact was met zijn zielengroep. Mijn hele zijn stuiterde en ik werd enthousiast. Een cliënt van mij zei diezelfde week dat hij graag een sessie wilde doen naar vorig levens. Hij vroeg aan mij of ik iemand kende. Ik zei: ‘Ja, Patries doet Qhht.’ Mijn cliënt maakte direct een afspraak met haar. Ik ging in meditatie en wist, ik wil ook! Ik e-mailde Patries ook voor een afspraak en de kosten waren goed. Het was een sessie van bijna 5 uur!!


Op internet vond ik allemaal filmpjes van Alma Weinman. Vol verbazing was ik toen ik alle verhalen hoorde. Mijn hele lichaam vibreerde hoger en hoger en sneller en sneller. Ik wil dit ook! Niet alleen doen, maar dit wil ik met mensen doen. Zoals ik al zei ben ik iemand van het bewijs. In mijn spiritueel ontwaken zijn er zoveel dingen geweest waar ik alleen maar versteld van was. Omdat mijn geest het niet kon begrijpen was ik onzeker. Die onzekerheid was nergens voor nodig, maar omdat ik de informatie, de theorie en kennis, niet kreeg, moest ik vertrouwen op mezelf. Toen ik de informatie kreeg vielen alle onzekerheid en twijfels weg. Ik kon heel goed op mijn eigen intuïtie vertrouwen! Mijn Qhht sessie:(Ik lag in trance op een bed, Patries deed een hele inductie)Ik kwam van de wolk af in helder wit licht met aan de zijkant lichten die me aan discolampen deden denken. Ik gleed door een kanaal van licht en zag een gouden wezen, Alien aan mijn linkerkant. Ik schrok een beetje. Wat zag ik nou? Patries vroeg mij naar de aarde te gaan en te vertellen wat ik zag.

Ik zag het universum voor me. Ik keek op de aarde en het leek alsof de aarde allemaal wolkjes boven zich had. Ik keek in het donkere universum, was in de ruimte en zag sterren en planeten. Ik kon alle kanten opdraaien en alles zien. Alsof het normaal was dat ik daar zweefde in de ruimte met alles om me heen op verre afstand. Ik voelde me vredig, rustig en groots.

‘Ga maar naar de aarde’, hoorde ik. Ik kon niet, het voelde alsof ik werd tegengehouden op die plek. ‘Ok, zei ze, kijk maar wat jou tegenhoudt.’‘Oh, zei ik, er staat nu een galactisch wezen voor me.’ Zo’n grijs / blauw mannetje met grote ogen. Hij kijkt me aan. Ik keek naar zijn lichaam, hij had een dun lichaam, zijn handen hadden 3 of 4 vingers en zijn voeten ook. Ik keek naar zijn voeten en merkte dat ik geen voeten had. Ik had geen lichaam, ik was puur bewustzijn. ‘Oh, zei ik, ik heb geen lijf, dit is gek.’

De Alien begon te praten;
“Je bent vergeten wie ik ben en dat ik er ben. Ik wil dat jij je herinnert wie ik ben en jij bent!”
Weer zei ik, ‘ow?’
“Ik ben je vriendje en ik help jou op aarde, wij hebben een afspraak. Hij wees naar mijn hart en zei, jij en ik zijn hetzelfde. Wij komen van dezelfde plek”. Hij liet me vervolgens een onvoorwaardelijke liefde voelen.

Alsof mijn hart uit mijn lichaam knalde, ik werd groot, immens groot en intens en mijn hele lichaam voelde in disbalans op het bed. Alsof ik uit elkaar getrokken werd, links en rechts klopte niet meer. Ik lachte....wauw dit voelt goed!!! De Alien wees naar een oranje planeet met een dubbele halo erom heen. Daar komen wij vandaan. Mijn hart verstond alles, maar mijn waarnemer, de ego, zat vol verbazing mee te kijken. Ow? Patries vroeg hoe heet hij en ik kon alleen maar Huu uitspreken.Ik zag de naam HUBERT in het Universum, geschreven. ‘Huu’, zei ik. Hubert nam me mee naar de aarde en mijn beeld verschoof van dit pure bewust zijn naar een soort aapmens op een zwarte planeet vol kraters. Het beeld verschoof en ik zag en voelde me half mens half paard. Ik was een mooie grote man met het onderlichaam van een zwart paard. Ik had lang zwart haar en een magische kracht met mijn hart.

Er kwam een magnetisch veld vanuit mijn hart naar voren en hiermee kon ik de mensen uit het dorp beschermen. Dat was mijn doel, mensen beschermen. Mijn les was te leren dat ik gelijkwaardig was ook al was ik zo groot en waren velen bang voor mij als ze mij voelden en zagen.

Langzaam werd iedereen een vriend van me en voelden zij mijn intentie. Ik had ook een gezin. Een vrouw en 2 kinderen die waren net als ik. Op een dag kreeg ik een pijl in mijn hart waardoor ik sterfelijk werd. Het magnetisch veld zorgde ervoor dat we heel oud konden worden. Ik stierf onder de boom met al mijn vrienden, de dieren om mij heen. De boom sloeg zijn energie om me heen, net als het hele bos en de natuur. Ik voelde hoe ik opgenomen werd door Moeder aarde en ik voelde alle dieren naar me uitreiken met hun liefde. We waren zo verbonden. Terwijl ik doodging voelde ik me verbonden met alles. Een paarse, witte energie viel over me heen en ik zakte weg. Mijn lichaam werd opgenomen in de aarde en ik steeg op, door alle kleuren terug naar huis. Het volgende beeld waar ik meteen in kwam was als 4-jarig meisje aan de hand van mijn moeder. Ik zag prikkeldraad voor me en mensen in pyjama’s. Ik was bang, mama laat me niet los. Je mag mijn hand niet loslaten mama. Ik hoorde en voelde het in mijn hoofd. Ik kon alleen maar zeggen; ‘ik ben in het kamp en ben zo bang, zo bang.’ Ik voel alleen maar angst om me heen en in mij en ik steeg meteen op.

Ik steeg op in het allermooiste licht dat ik ooit gezien en gevoeld had. Ik werd gedragen, ik was licht. Vrede, rust, zelfverzekerdheid, duidelijk en helder. Er was geen cel in mij die in angst of onzekerheid, twijfel of iets voelde, niets..... Er kwam een stem naar voren die zei: “Ik heb zoveel dood en verderf gezien. Het zijn slechts lichamen, het is niet bezield, er is geen ziel”. Dat gevoel gaf me zoveel bevestiging in antwoorden.

De ziel is het lichaam al uit voordat er iets ergs gebeurt. Voordat je dood gaat ben je vaak al weg, eruit. Het lichaam is slechts je voertuig, waar het omgaat is de binnenkant, je onsterfelijke ziel. Keer op keer kies jij een leven uit, met zijn lessen en een doel. Keer op keer op keer. Ik kwam in een volgend leven waar ik een vrouw was met 3 kinderen en een lieve man. Ik had een groot vrijstaand huis en ik was journaliste. Ik leefde in een Engelstalig land en er was iemand vermoord en ik wist wie het had gedaan. Ik had een artikel geschreven en dit mocht niet naar buiten brengen. Ze zette mij gevangen en de rest van mijn leven leefde ik in gevangenschap. Toen ik stierf en overging was ik alleen en moe. Klaar om te sterven.

De les die ik leerde van dat leven is dat de waarheid altijd telt en het belangrijk is dat ik schrijf. Ik moest kiezen in dat leven tussen mijn werk en mijn gezin. Ik had gekozen voor mijn werk, niet voor mijn gezin. Dat hoeft dit leven niet. Ik mag alles tegelijk en in overvloed.

Tijdens het gesprek met mijn Hogere Zelf kwamen alle antwoorden krachtig en zelfverzekerd eruit. Mijn doel dit leven: delen. Het is noodzakelijk dat ik deel.

Dus hier ben ik!

Tijdens mijn andere sessies met cliënten heb ik al verschillende levens mogen ervaren die in dimensies leefden. Ook wisten ze de naam te noemen van de verschillende planeten of groepen. Magnifiek deze techniek en deze informatie.

Het heeft mij bevestiging gegeven in wie ik ben, wat ik kan en waarom ik hier ben op aarde. Niet alleen ik, maar wij. Wat wij zijn en wat wij hier aan het doen zijn.

Elke keer als ik ga mediteren kom ik meteen bij Huu uit. Ik voel een onvoorwaardelijke liefde en mijn hart opent alsof mijn hart vleugels heeft en niet in mijn lichaam aanwezig is. Ik voel hoe ik een onderdeel ben van mijn zielengroep en mijn zielengroep zijn de gouden Aliens. Ik probeer langzaam meer en meer te begrijpen door te voelen en met hen in gesprek te gaan. Zij noemen zich zelf het collectief.Als ik hen goed begrijp kom ik uit een hoge dimensie. Geboren uit de bron ben ik, net als jij. Geboren uit God in licht en liefde. Voelbaar hoe ik van de wolk af kwam en in het universum zweefde.

Zo vrij, zo groot, zo licht, zo vredig, zo rustig, en zo liefdevol.......waar maak ik mij nog zorgen over als ik dat in essentie ben. Oh ja, ik heb gekozen om mens te zijn in dit leven. Ik mag me zorgen maken over hoe ik mijn missie kan leven in deze maatschappij, dit zorgstelsel, deze politiek, deze regels en met de vergeten herinneringen van heel veel mensen om me heen.

Hoe ga ik dit doen? Ja met behulp van mijn vrienden en de dimensies. Er zijn vele mensen wakker en we zoeken elkaar. Ik zal een manier vinden hoe wij elkaar makkelijk kunnen vinden en herkennen. Ik word geholpen door mijn vrienden de Aliens, mijn overleden familie, vrienden, engelen en gidsen. Wie had dit gedacht? niet ik! en het voelt mooier, fijner, zachter en betrouwbaarder dan ooit tevoren. Ik voel hen in mij....maakt mij dit dan een Alien een galactisch wezen? Hahahaha. Velen zien mij al zo, het wordt tijd dat ik mezelf ook zo zie. Niet een engel maar een galactisch wezen in het lichaam van een vrouw, een mens.

En ik ben mooi, krachtig, groots en heb een magnetisch veld in mijn hart! Ik schrijf over taboes en verboden heilige onderwerpen. Ik heb het vermogen om me alles te herinneren en ik weet hoe ik jou ook kan laten herinneren wie jij bent en waarom jij hier bent.

Ik ben hier om te helpen. Ik ben een boodschapper, een vrijwilliger die mee helpt om de liefde terug te brengen en de waarheid te leven. Tot mijn dood zal ik werken vanuit mijn hart om zoveel mogelijk mensen licht en liefde te brengen totdat planeet aarde verlicht en wij een kunnen zijn met de verschillende dimensies. De missie van de lichtwerkers....... meer licht, meer liefde. Snap jij mij? Zin in deze ervaring? Het is een mooie reis!


Liefs

Maneesha


307 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page