top of page

Qhht sessie van kanker naar liefde

Liefde zijn

Een qhht sessie met Sasha die al 10 jaar kanker heeft.

Sasha belt me en vraagt me naar de sessie, ze zoekt iets voor diepe heling, de qhht-techniek van Dolores Cannon klinkt heel goed. Ze vertelt dat ze ook bij andere therapeuten kijkt, ze stelt me wat vragen en een week later belt ze terug. Ik wil de sessie bij jou doen.Voor de sessie vertelt ze haar verhaal. Ze komt uit de Hindoestaanse cultuur waarin vrouwen weinig mochten. Als kind mocht ze niet vrij buiten spelen, haar ouders hielden haar klein, beschermden haar tegen jongens en sex. Op haar 10e kreeg ze een broertje. Ze ging naar de middelbare school en werd rebels, omdat ze zich opgesloten en beperkt voelde thuis. Ze voelde zich Nederlandse en wilde net als alle andere kinderen spelen, experimenteren en uitgaan. Dus dat deed ze tegen de regels in. Haar ouders straffen haar hier ook voor en sluiten haar vaak buiten waardoor ze bij vriendinnen blijft slapen.


Ze gaat studeren, krijgt een baan en is keer op keer op zoek naar een uitdaging. Ze leert een man kennen en wordt verliefd. Ze werkt hard en koopt een huis met haar man, maar gelukkig is ze niet in de relatie. Ze voelt zich alleen en kan de liefde niet voelen. Ze denkt; het ligt aan mij.


Om de twee jaar heeft ze een nieuwe baan en nieuwe uitdaging. Ze werkt meer dan 40 uur per week en op haar 30e is ze zwanger. Via een keizersnede komt haar zoon op aarde.

2 jaar later wordt ze ziek en krijgt ze te horen dat ze borstkanker heeft. Ze gaat het hele traject in, haar borst wordt afgezet, ze krijgt chemo’s en heel veel ziekenhuisbezoeken. Haar relatie wordt er niet beter van en haar vriend manipuleert haar emotioneel behoorlijk. Hij maakt het zwaar voor haar en ze blijft zich schuldig voelen; “het ligt aan mij”. Ze voelt zich opgesloten in de relatie, net als vroeger thuis.


Een jaar later scheiden ze, omdat ze verliefd is geworden op een leuke man. Ze ervaart een liefde zo sterk; dat kent ze niet. De nieuwe man had een pittige periode achter de rug; hij had zijn vrouw verloren aan kanker. Zijn vrouw was bitter en manipuleerde hem emotioneel net als de vriend van Sasha deed. Ze herkennen veel in elkaar en de verliefdheid blijft. Hij heeft een zoon die 2 jaar ouder is dan haar zoon. Een jaar later heeft Sasha uitzaaiingen in haar lever. Ze denkt dat ze dood gaat. Dus trouwt ze met de liefde van haar leven. Ze wil hen goed achterlaten.


Maar ze gaat niet dood en de liefde is sterk, zo leven ze verder in hun gezin van 4. De twee zonen konden het goed met elkaar vinden.


Net als ze denken dat alles rustig is, krijgt de man van Sasha te horen dat hij een hersentumor heeft. Hij heeft last van epileptische aanvallen; ook hij moest aan de chemokuren, gelukkig is de tumor klein en behandelbaar.


In de 2 jaar nadat haar man de hersentumor kreeg, lag zij 2 keer in het ziekenhuis met kanker in haar gal, die eten moeilijk maakte. Sasha overleeft keer op keer.

Nu zit ze tegenover me en ik zie een leuke mooie vrouw voor me die 4 jaar ouder is dan ik. Ik luister naar haar verhaal en voel; vrijheid en liefde zijn haar thema’s.


We gaan de sessie in:

Ze komt 3 levens tegen waarin ze compleet dienstbaar was aan anderen en opgesloten zat in een bepaalde hiërarchie. Haar ergste leven was ze een vrouwelijke slaaf. Ze werd mishandeld en vernederd. Ze moest poetsen en er werd slecht voor haar gezorgd. Op haar sterfbed waren de “verzorgers” om haar heen. Ze stierf met heel veel emotionele en fysieke pijn. Ze kon dit moeilijk loslaten.


We gingen in gesprek met haar hogere zelf en ze vertelde dat ze de vorig levens liet zien omdat het belangrijk is dat Sasha snapt waar de pijn vandaan komt.

Zielenpijn sprak haar hogere zelf uit. Al vele levens zit de ziel opgesloten en probeert het uit de dienstbaarheid naar anderen te komen. De boodschap van de kanker is om de liefde toe te laten. Om zelfliefde te ervaren.


Sasha is al haar hele leven volgzaam naar de regels van anderen en houdt te weinig van haarzelf. Ze denkt keer op keer dat het aan haar ligt maar de mensen om haar heen zijn liefdeloos, koud en hard.

De man met wie ze nu is, is liefdevol en hier ervaart ze de liefde. De kanker kan overwonnen worden door zelfliefde en de liefde te zijn.


Sasha ervaart haar ziel als een soort bolletje wat in haar woont. Ik vraag haar ziel of ze haar wil laten zien en voelen wie ze is. Er stroomt een rust door haar heen, warmte en tintelingen. Liefde, zegt Sasha, ik voel overal liefde.


Ja zeg ik. Je ziel stroomt door je hele lichaam, het is geen bal. Laat de liefde door je hele lichaam stromen.

Praat met mij zegt haar ziel. Ik wil dat Sasha liefdevol met mij gaat communiceren en ik zal haar helen. Ook moet ze liefdevol met de kanker communiceren en vragen of het weg gaat. Het is goed zo. De kanker mag verdwijnen.


Er zitten wat lekkages in haar darmen vanwege de chemo die littekens heeft achter gelaten. We vragen of dit dit geheeld kan worden.


Ja, zegt de Ziel, laat haar veel met mij communiceren en werken en ik zal het helen. Ik laat er liefdevolle helende energie door stromen en zodat ze er geen last meer van heeft.


Dus hogere zelf/ziel, het is niet de bedoeling dat ze sterft aan de kanker?

Nee in tegendeel. Het is aan haar om in dit leven de pijn, de zielenpijn te overwinnen.

Ik zeg: ja, haar grootste angst is de pijn en niet het dood gaan.

Ja zegt het hogere zelf: de pijn is de eenzaamheid. De eeuwenlange eenzaamheid in elk leven is de zielenpijn. Ze mag zich verbinden met mij. Ik ben liefde. Ze mag de liefde ontvangen en toelaten. Dus, de ego, haar persoonlijkheid mag ten dienste gaan zijn aan jou hogere zelf. Ja!


In dit leven mag ze dienstbaar zijn aan zichzelf en zelfliefde ervaren. Door de pijn is ze gaan graven. Ze mag zien waar alle pijn vandaan komt en dan lost de kanker op. De kanker is een les, een boodschap. Ze pakt hem keer op keer op maar vervalt ook keer op keer in de eenzaamheid en pijn. Ze moet er door heen en ze kan het.


Sasha begrijpt de les van haar hogere zelf en zodra alles gezegd en gevoeld is, neem ik haar mee terug naar het hier en nu.


Wow, zegt Sasha dat was indrukwekkend. We nemen nog wat vragen door en ik vertel haar dat ze liefde is. De grootste kracht die wij bezitten is liefde en als je het aan mij vraag Divine liefde.

Je moest deze sessie bij mij doen omdat ik dit belichaam wat jij nu mag belichamen. Liefde zijn. Toestaan, ontvangen en dan zijn.


Dit is waar ik nu al 2 jaar intens mee bezig ben, liefde zijn. Van onvoorwaardelijke liefde naar Divine liefde. Ik loop met je mee om in contact te blijven met je hogere zelf en voor jou om dit te overwinnen en je ziel te laten stralen in je leven. Je verdient het en je ziel helemaal.


Hiervoor mag je persoonlijkheid ofwel ego dienstbaar zijn aan je ziel. Meditatie, gezond eten en tijd voor jezelf.


Ik voel het zegt ze en ik ga er mee aan de slag. Dit is niet de laatste keer dat we elkaar zien en we geven elkaar een knuffel en nemen afscheid voor nu.


Het was een intense en mooie sessie. Sasha heeft fundamentele antwoorden op levensvragen gekregen. Inzichten die noch ik, noch zij kon beantwoorden. Het hogere zelf, haar ziel kwam zo puur en helder door dat ze alle antwoorden kon ontvangen, aanvaarden en voelen.


Dit zijn de kadootjes van werken met de qhht techniek en werken met de ziel.

Voor iedereen die gezond is of ziek; Ik wens je heel veel liefde en heel veel zelfliefde. Jij bent de liefde. Voel het, ontvang het, ervaar het.


Liefs Maneesha

17-4-2018

51 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page