top of page

Nieuwetijd kinderen: indigo, kristal, regenboog kinderen.

De kinderen van nu zijn gevoeliger, wijzer en komen met een duidelijke boodschap voor de ouders, de omgeving en de maatschappij. Allemaal hebben ze dezelfde boodschap; Aandacht, ruimte, tijd, liefde, verbinding, licht, plezier, stil staan, verandering en wakker worden voor jezelf en de tijd waarin we leven.


De kinderen van deze tijd bezitten gaven en kwaliteiten waar we van moeten leren. Kinderen bezitten hun eigen wijsheid. Al meteen vanaf de geboorte. Ze bezitten 50 % mannelijk en 50 % vrouwelijke kwaliteiten. Het is aan ons, de opvoeders, begeleiders, om hen de ruimte te geven, dat zij zich kunnen ontplooien en ontwikkelen zoals zij daarvoor gekozen hebben. Kinderen kiezen hun omgeving, ouders en de plek en tijd. Wij mogen hen begrenzen in tijd en ruimte.


De reis van de ziel en de zielsbestemming. Voordat we geboren worden, hebben we een plan. We kiezen voor een leven op aarde met een doel, levenslessen en een missie. Vanuit de mate hoe onze ziel geëvolueerd is, kiezen we een leven. We kiezen voor dit gezin, deze vader en deze moeder, om je levenslessen te leren. Ook je omgeving, de maatschappij en deze normen en waarden. We weten van tevoren in hoeverre de zielenreis pijnlijk, zwaar of moeizaam gaat worden. De start van het leven geeft vaak weer hoe het pad in het leven te belopen is. Ook je eigen kinderen hebben jou gekozen, om jou iets te geven en te ontvangen en jij mag ontvangen en geven aan je kind.


De geboorte. Moeder en kind werken samen in de geboorte. De ziel is klaar om in het fysieke lichaam te incarneren en moeder mag in overgave ruimte maken voor de geboorte van nieuw leven. Het kind kiest zelf of het een natuurlijke geboorte wordt of een keizersnede. Sommige zielen zijn al door een kanaal gegaan vanuit hun dimensie naar de buik van de moeder. Sommige zielen hebben geen puf meer of hoeven geen strijd te leveren in het geboorte kanaal. Die willen makkelijk op aarde aankomen en uitrusten van de reis die ze hebben meegemaakt.


Onderschat de reis van de ziel niet. De blauwdruk en imprint voor de intimiteit van het leven wordt hier gelegd. Jij als ouder creëert een warme en veilige omgeving voor het kind.

Huilbaby’s. Zij hebben vaak veel te verwerken. Het loslaten van de dimensie waar ze vandaan komen, de incarnatie in het lichaam kan traumatisch zijn. Het verwerken van de reis door het geboorte kanaal. Wennen aan de lage energie waarin ze terecht zijn gekomen en een ritme en tijd. Huilbaby’s hebben veel geborgenheid nodig, lichamelijk contact, geruststelling, veiligheid en betrouwbaarheid. Ze zijn erg behoeftig in het voelen van de aanwezigheid van de vader of moeder. Liefde en de hoge trilling en vibratie hiervan. De uitnodiging bij deze kinderen ligt erg in het verhogen van je eigen energie. Wanneer jij je kan afstemmen volledig vanuit het liefdesveld, is het kind snel gerustgesteld. Het kind voelt alles. Intense periode voor ouders en kind.


Wanneer een kind geboren word en meteen een operatie moet ondergaan, is het vaak karma wat het kind meebrengt. Het kind moet dit karma meteen verwerken of het is het karma van de moeder of vader dat verwerkt moet worden. Het kind kan dit ook doen door met deze valse start te beginnen.


Nachtbrakers. Kinderen die uit een hoge dimensie komen, kunnen nachtbrakers zijn. Ze slapen wanneer ze willen en snappen niets van tijd, regelmaat en ritme. Ze willen aanwezig zijn en hebben een eigen wil. Dit vraagt als ouders een behoorlijke bereidheid en geduld. Ze komen met een duidelijke visie en missie en hun aanwezigheid alleen is al helend. Probeer rituelen te gebruiken waarbij je hun energie verlaagt. Herhalende bewegingen. Strijk over hun rug van hoofd naar billen. Bevestig hen in hun liefde en licht. Ontvang je kind in rust en open je hart. Visualiseer een bloem in het hart van je kind en je eigen hart. Zie een licht roze, zilver en gouden verbinding. Vertel je kind dat het op aarde is en wat jouw behoefte is in slaapritme. Ze willen voor je zorgen en telepathisch communiceren ze met je. Communiceer in jezelf zonder woorden. Maak een warm bad, gebruik lavendel olie, smeer het lijfje in en zorg ook voor je eigen gronding. De vermoeidheid maakt het moeilijk om gegrond te blijven. Voel je eigen bekken en leg een hand onder de billen van je kind en aan de voorkant. Nodig het uit met je handen en energie om te zakken in het lichaam, fysiek aanwezig te zijn en te gaan rusten in het lichaam. Ze zijn vaak nog enorm verbonden met hun dimensie, waardoor ze niet voelen dat ze moeten rusten en landen.


Ster kinderen. Ster kinderen zijn zielen die van alle gebieden van het universum gestuurd zijn om de aarde en de mensen te helpen. Zij hebben psychische, spirituele en andere extra zintuiglijke vaardigheden. Deze kinderen brengen vrede, werpen corrupte systemen omver, shiften en veranderen dimensionale bewustzijnsniveaus in de komende jaren. Ze zijn hier met een speciale opdracht gekomen, om de wedergeboorte van een hoger dimensionale aarde te assisteren. Ster kinderen hebben specifieke ouders gekozen, die hen kunnen helpen hun natuurlijke gaven te ontwikkelen en behouden. Ster kinderen zijn onder te verdelen in: indigo, regenboog en kristal kinderen.


Autisme/lichamelijke en geestelijke handicap. Bij deze kinderen zie je dat de energie verhouding rond het hoofd heel sterk is. Ze zijn sterk verbonden met de dimensie waar ze vandaan komen en zijn niet volledig geïncarneerd in hun lichaam. Hierdoor zijn ze niet sociaal vaardig en communicatief. Zij communiceren telepathisch en hebben een ander doel. Nieuwe systemen bouwen, verruimd bewustzijn brengen aan ouders en omgeving. Ze geven diepere niveaus van ervaringen en emoties.


Indigo kinderen. Zijn geïncarneerd na de 2e wereldoorlog en de meeste tussen 1970 en 1992. Ze hebben helderziende en helende vermogens. Bezitten veel strijdlust. Ze zijn gevoelig voor mensen die liegen, manipuleren en zien hier dwars doorheen. Een grote groep Indigo kinderen zijn in 1992 gekomen. Ze zijn geboren met een wijsheid van de 4e en 5e dimensies. Ze zijn intelligent, gevoelig en creatief. De indigo kinderen zijn gepassioneerd in hun overtuigingen wat ze ook zijn en het kan vaak overweldigend zijn voor hen. Deze kinderen willen de waarheid kennen en willen de patronen van het traditionele denken afbreken. De indigo's hebben een specifiek doel. Hun doel is om de waarheid op te zoeken en de archaïsche systemen van gedachten op het oude energienet te veranderen. Zij creëren een pad en onthullen leugens en geheimhouding om kristal kinderen te helpen, die de wereld van een verhoogd platform van spiritualiteit en een zeer evoluerend gezichtspunt zullen laten zien met volledige en onvoorwaardelijke liefde. De kristal kinderen maken dan de weg vrij voor de regenboog kinderen, die ons zullen helpen leren hoe we in de toekomst en in overvloed kunnen leven. Veel Indigo's hebben depressies in jonge levens.


ADD /ADHD. Het regenboog kind is zeer hyperactief. Ze kunnen de hele nacht hardlopen en je echt uitdagen. Dit is een probleem waar ouders van deze kinderen mee geconfronteerd worden. Deze kinderen hebben een hoge frequentie en dit vraagt aanpassing van de omgeving. Met medicatie breng je hun energieniveau omlaag, het trillingsniveau waar ze mee geboren zijn en dit brengt hun systeem in de war. Hierdoor raken ze soms in een isolement, anti sociaal en alleen. Ze voelen en ervaren heel veel. Er is een reden voor, dat ze zo veel energie hebben. Het maakt hen niet uit wat anderen van ze denken, ze zijn niet verlegen en spreken graag hun waarheid. Heb respect voor deze kinderen en wat ze nodig hebben is onvoorwaardelijke liefde. Zij zijn goed zoals ze zijn, met hun hoge trilling en energie. Praat met hen en ze voelen wanneer je liegt en maken hier gebruik van. Stel regels op en bespreek dit. Je wilt niet dat je kind meer weerstand opbouwt in zichzelf. Geef het de ruimte om te praten over emoties, wat het kind ervaart en beleeft, laat het bewegen en geef het opdrachten waarbij de talenten en krachten van het kind naar voren komen. Geef het gevoel dat het belangrijk is, erbij hoort en laat het voelen dat het iets heel goed kan. En het belangrijkste voor ouders, leer van ze en beweeg mee. En als je zelf adhd of add hebt, zorg dat je een passie hebt of een hobby waarin je al je energie en kwaliteiten kan uiten. Werk met je hart en je liefde. Je hebt zoveel te geven en je hoort onder de mensen. Met jouw energie ben je aanstekelijk en trek je niets aan wat anderen van je vinden. Jij bent goed zoals je bent.


Kristal kinderen. Het eerste wat je over kristal kinderen zal herkennen, is hun vergevingsgezindheid. Ze zijn erg gevoelig, warm en zorgzaam, zijn helderziendheid en hebben helende kwaliteiten. Kristal kinderen kwamen rond 1990-2010 op aarde, een paar verkenners kwamen daar voor. Hun hoofddoel is om ons naar het volgende niveau in onze evolutie te brengen en ons onze innerlijke en hogere kracht te openbaren. Zij functioneren als een groepsbewustzijn in plaats van als individuen en ze leven volgens de wet van één of globale eenheid. Zij zijn ook advocaten voor liefde en vrede op deze planeet.


Zij zijn geboren in de zesde dimensie van het bewustzijn, met het potentieel om snel te openen naar het negende dimensionale niveau van het volle Christelijke bewustzijn en dan van daar naar de dertiende dimensie, die het universele bewustzijn vertegenwoordigt.

Het kristal kind is ongelooflijk gevoelig, die voortvloeit uit het vermogen om universeel bewustzijn te voelen. Er valt niets te verbergen en je kan niet liegen tegen hen, want zij zullen onmiddellijk weten wat de waarheid is. Het is belangrijk om te vermelden dat kristal kinderen weten wat er in je gedachten staat en nog belangrijker, wat er in je hart is. Dit is een andere reden waarom ze zo gevoelig zijn. Kinderen met een kristalvibratie praten met het universum en geven alles terug waar zijn niets aan hebben. Ze hebben een sterke verbinding met andere wezens.


Net zoals de Indigo kinderen niet reageren op schuld, reageren kristal kinderen niet op angst. Angst komt bij bijna iedereen voor. Het collectieve bewustzijn van onze aarde nu vergroot deze emotie. Met terrorisme in  opkomst is het nu belangrijker dan ooit om deze eeuwenoude emotie los te laten. Er is niets te vrezen in dit leven, zoals alles uitkomt zoals het zou moeten. Zelfs de dood zou niet moeten worden gevreesd, want er is geen afgescheidenheid.


Belangrijker nog, wees niet bang voor sterren kinderen. Deze begaafde jongeren zullen angst voelen en het terug vergroten. Als je een lagere vibratie energie hebt, kan je sterk reageren op deze kinderen. Onthoud dat de energie in het universum het goede doel dient. Naarmate onze vibratie wordt opgewekt, ontstaat er ​​een collectief bewustzijn van vrede en liefde in het universum.


Regenboog kinderen. De regenboog kinderen zijn de derde generatie speciale kinderen die zijn gekomen om de mensheid te helpen evolueren. Anders dan de Indigo en kristal kinderen, hebben Regenboog kinderen een paar interessante eigenschappen. De Regenboog kinderen zijn over het algemeen geboren in het jaar 2000 en hoger. In sommige gevallen zijn er misschien ook een paar verkenners die vóór 2000 naar de aarde kwamen. Ze zijn geboren op de negende dimensie van het bewustzijn, de dimensie van het collectieve bewustzijn.


Zoals veel mensen het hebben ervaren, brengen de Regenboog kinderen vreugde en harmonie aan hun families. In tegenstelling tot de Indigo en kristal kinderen, wordt het Regenboog kind geboren om te lachen, dat gepaard gaat met hun enorme harten die vol vergeving zijn.


Het kind van de Regenboog komt over het algemeen snel terug van de toestand van de negatieve emotie. Dit is ook een belangrijke sleutel die ze vasthouden, emotionele beheersing. Regenboog kinderen zijn helderziend en hebben de mogelijkheid om de gevoelens van mensen te lezen. Dit cadeau wordt meestal geopenbaard wanneer ze ouder worden.


Regenboog kinderen zijn helderziend, voelend en horend. Naast dit en misschien meer, hebben ze sterke testamenten en sterke persoonlijkheden. Hun geschenken stoppen daar niet. Zij zijn bekend als natuurlijke genezers en directe manifestanten. Er wordt gezegd, dat wat ze nodig hebben of verlangen, direct kunnen manifesteren.

Hun energie wordt ook op andere manieren uitgedrukt, aangezien zij energiezuinige kinderen zijn. Hun enthousiasme wordt aangetoond in hun creativiteit. De regenboog kinderen worden beschouwd als de bouwers van de Nieuwe Wereld, met behulp van de goddelijke wil.


Op jonge leeftijd kunnen deze kinderen hun behoeften en wensen uiten. Deze kinderen hebben eigenlijk veel persoonlijke kracht. Regenboog kinderen kunnen als koppig worden geïnterpreteerd. Maar dat is onze misvatting. Regenboog kinderen zijn geboren met kennis over de juiste karakterintegratie. Dit zal zich ontwikkelen afhankelijk van hun ouders, omdat de karakterintegratie verandert als er negatieve programmering aan het kind wordt gegeven. Als ouder van een regenboog kind is het idee om te herkennen welke positieve eigenschappen je kind bezit.


Regenboog kinderen zullen ook immuniteit hebben tegen junk food. De meeste Regenboog kinderen kunnen gemuteerde cellen en voedings middelen die tot vergiftiging leiden, hanteren. Dit wordt beschouwd als een zeer belangrijk vermogen, omdat de meeste mensen de toxinen die in junk food voorkomen, niet herkennen en het Regenboog kind kan deze levensmiddelen zonder problemen verwerken. Dit komt door het bloed dat het kind draagt, waardoor de toxinen en ongewenste bacteriën in het voedsel en de lucht kunnen worden gereinigd. Dus een regenboog kind kan veel fysieke clearing in de beginfases van het leven hebben. Dit zal veranderen zodra ze ouder worden en leren hoe ze negatieve energie etherisch of geestelijk kunnen verwijderen.


Verbazingwekkend komen de Regenboog kinderen niet met karma. Regenboog kinderen zullen genieten van het leven op aarde leren met absoluut geen koorden aan hun verleden. Dit komt, omdat ze niet echt voortgaan met een eerdere cyclus van reïncarnatie. Daarom hebben ze ook een zeer hoge energiefrequentie en fysieke energie.


Het doel van de Regenboog kinderen is om de laatste fasen van de stichting die de Indigo en kristal kinderen hebben gemaakt, te voltooien. De drie kinderen, Indigo, kristal en Regenboog hebben elk een specifieke taak. De Indigo kinderen gaan het paradigma van het traditionele denken afbreken. Dan zullen de kristal kinderen hun basis leggen op het gebroken paradigma. Tenslotte zijn de Regenboog kinderen hier om voort te bouwen op wat de Indigo en Kristal kinderen zijn begonnen.


Doofheid, blind of syndroom van down. Deze kinderen zijn speciale leermeesters. Deze kinderen maken een verschil met wie ze zijn meteen voelbaar en zichtbaar. Deze kinderen komen voor de verandering in het collectief bewust zijn en geven direct vele mensen levenslessen. Hun energie niveau is hoog, waardoor mensen meteen hun eigen weerstanden tegen komen. Ze hebben helende kwaliteiten en zijn vaak paranormaal. Ouders hebben belangrijke veranderingen door te voeren. Deze kinderen kiezen hun ouders speciaal uit vanwege hun strijd en kracht om verandering door te voeren en oude systemen door te breken. Ze komen onvoorwaardelijke liefde brengen, vrede en rust. Ze worden geboren vanuit de vierde dimensie en hoger.


Mooi boek; Nikki Pattilo. Al deze info ook te vinden op de website:

1.202 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page