top of page

Het tijdstip wordt later bepaald

|

Zoom

Satsang: Searching for truth - How to work with Higher Self/Spirit & Inspired living

Laat je meenemen in deze live sessie in inspirerende antwoorden, inzichten, ervaringen en belevingen. Ontvang een warm bad met vertrouwen, verbinding, liefde en rust met Satsang, Channeling en Meditatie

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Satsang: Searching for truth - How to work with Higher Self/Spirit & Inspired living
Satsang: Searching for truth - How to work with Higher Self/Spirit & Inspired living

Tijd en locatie

Het tijdstip wordt later bepaald

Zoom

Over het evenement

Raise your vibration for the GOLDEN AGE and Love Consciousness Satsang met Maneesha en channelings / trance meditaties met begeleiding van de meesters van het licht, Aurealis en Hubert

Satsang betekent een samenkomst in waarheid. Ik nodig je uit om Online samen te komen in een warme, zachte en open sfeer. We komen samen in eerlijkheid om elkaar te ondersteunen en er voor elkaar te zijn. We praten samen over het leven, wat je mee maakt. Je mag delen en ontvangen en ik channel boodschappen van de meesters van het licht, Aurealis en Hubert. Jij mag vragen stellen, situaties inbrengen en jezelf laten zien. We laten ontstaan wat er komt. Misschien is het verdriet, lachen we samen, doen we rustige, ontspannende oefeningen met muziek die je hart opent en verzacht. Zie het als een groep gelijkgestemden die samen van hart tot hart communiceren en steun, begrip en erkenning vinden bij elkaar. Ik stem elke keer af op wie er komt en of dit kloppend is. We verhogen de energie samen en openen en sluiten met een meditatie. Trek warme, fijne, zachte kleding aan en neem even de tijd voor jezelf.

De nieuwe aarde energie: Introductie via AUREALIS

Er is een nieuwe energie wat op aarde wil komen en huisvesten. De multidimensionale energie van de nieuwe aarde komt door het grid heen en zoekt plekken om te gronden en te aarden. Maneesha is een keeper van een goddelijke poort.  “Ik voel dat de energie door mij heen wil stromen om een veld te creëren waarin mensen zich kunnen verbinden met hun nieuwe aarde energie"   Wakker worden in dit veld vraagt dragers van andere velden. Gecombineerd opent er het veld waarin de multidimensionale wezen zichtbaar en voelbaar worden voor anderen. Het is een sacred space waarin het liefdesveld gedragen wordt door meer lichtdragers in het team.

De energie moet omhoog in alle hoeken van de plek. Het licht moet er doorheen stralen zodat het magisch veld gevoeld wordt in heel de omstreken. Mensen willen er ZIJN omdat ze voelen dat ze gedragen worden door ons.

Wij zijn een collectief vanuit verschillende dimensies die Maneesha bijstaan de goddelijke energie over te dragen aan plekken en mensen. In deze energie kunnen mensen zich openen en snel tot verlichting komen. Zelf hun plek gaan innemen in de cirkel van licht om het te verspreiden. De tijd is gekomen om de menselijkheid te dienen vanuit een plek en een community te realiseren vanuit verbondenheid, respect en liefde. Het is een tijd om te oogsten, te manifesteren en te realiseren. Gooi alle angsten overboord en sla de handen in een. Wij zijn hier om het kosmisch bewust zijn te accelereren. Neem je plek in de cirkel van licht. Download en channel de energie van ons. We dragen de mensheid.

In liefde

Aurealis

Sessies raise your vibration: Golden age met Aurealis & Hubert

Samen staan we sterk door onze licht en liefdeskracht te verbinden. Hiermee helpen we andere mensen om ons heen te begeleiden naar een hoger trillingsniveau. Dit is het golden age programma. Een nieuwe tijd om een netwerk te maken of wel een nieuwe wereld van harmonie, gelijkwaardigheid, vrede, welvaart en overvloed. Golden Age is een programma gechanneld door Maneesha in samenwerking met Aurealis. De sessies zullen voor een groot deel in samenwerking zijn met Aurealis. Het is een online programma in deze tijd om de energie te verhogen. Om zoveel mogelijk mensen voor te bereiden om te ontwaken en mee te nemen in de tijden die komen gaan. Jij als lichtwerker mag door de schaduw en het licht gaan om je lichtkracht te verstevigen, het mens zijn te begrijpen en je goddelijke geest te verenigen in je mind. Je opent als een kanaal van licht en dat voel je in je hele lichaam. Van top tot teen ben je een bron, een kracht, inspiratie en een kanaal in een groot netwerk.

Verbind je met je diepste kern

Verlos jezelf van beperkende 3D gevoelens en gedachten

Verhoog je vibratie 5D-6D-7D

En sluit aan in het lichtnetwerk

Om deze tijd in de wereld te veranderen

Neem je plek in

En sta sterk met gelijkgestemden

Wat gaan we doen:

Sharing via satsang Meditatie

Transmissie

Energie verhogen

Gronden en centraliseren

Bekrachtigen van het zelf

Je ziel integreren in je lichaam

Verbinding maken met je zielengroep

Je levensmissie helder hebben en ernaar leven Verbinding maken met het netwerk van de wereld Licht en liefdeskracht sturen daar waar het nodig is om te veranderen

Samen ZIJN

Tickets

  • Deelname ticket

    € 15,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page