top of page

“Voor elk persoon die jij kan helen verlicht de aarde” - Dolores Cannon.

Bijgewerkt op: 15 jul. 2019

Ik werk al 15 jaar met mensen die klachten hebben. Deze klachten variëren van blessures, overgewicht, angsten, onzekerheden, chronische pijn, emotionele disbalans, verlies, rouw en trauma. Al jaren stel ik de vraag; Waar denk jij dat de pijn vandaan komt? en het antwoord is bijna altijd: daarvoor ben ik hier. Ik voelde me altijd erg verantwoordelijk.


Ik moet het probleem oplossen, omdat ik ervoor gestudeerd heb. De mensen rekenen op mij, dus ik moet het allemaal weten! Dit gaf mij ook onzekerheden (ik moet het goed doen) en druk. Wat ik het liefste deed was met mensen praten over hun leven, ze aanraken en de rust proberen terug te vinden in alle spanning. Een rustige massage deed altijd wonderen. Ook als haptotherapeute moest ik me aan regels houden. Er was een opbouw en “trucjes” om iemand dingen te laten voelen en ervaren. Ik sta er helemaal achter, begrijp me niet verkeerd.


Ik herinner mij een lesdag op school waarom mijn leraar zei: ’volg altijd je gevoel bij een client.’ Soms zegt je gevoel dat je iets moet doen en luister daarna. Hij pakte een vrouw (medeleerling) beet en als een kind wiegde hij haar compleet in zijn armen. Zij was compleet in overgave, veilig en beschermd. Ik had tranen in mijn ogen en voelde in elke cel van mijn lichaam wat hij deed en wat hij bedoelde. Ik was 29 en afgestudeerd, iets wat in dit vak niet gangbaar is. Een broekie dus, in het vak en ik ging geen oudere mensen wiegen!! Maar vele “spirituele eenheid-” ervaringen later, waarin ik heb ervaren dat ik liefde en licht ben, een onderdeel van een groot collectief en ik een missie heb in dit leven, veranderde mijn houding in mijn werk. In elke sessie voel ik, alsof ik voelsprieten heb. Er kwamen andere dingen binnen. Ik wilde mensen meer vasthouden.

Knuffelen en gewoon er zijn. In de diepe lagen iemand gerust stellen. Ik voel de diepe lagen.

Vele sessies heb ik mensen vastgehouden, geknuffeld en hierdoor zijn ze opengegaan. Geborgenheid, veiligheid en jezelf gedragen voelen zijn belangrijke gevoelens om te zakken in je lijf en je eigen bodem te voelen. In je bodem zit vertrouwen, wijsheid en veiligheid. Je eigen plek in de wereld. Ik ervaar dat mensen die de juiste affectiviteit ervaren zachter worden, rustiger, vrede ervaren en hun hart open gaat. Positiviteit en liefde neemt toe. Ik heb gemerkt dat ik niet één onderdeel van mezelf kan toepassen in mijn werk, ik ben mijn werk 100%. Mijn hele aanwezigheid is de spiegel. Ik ben je antwoord niet, jij bent je eigen antwoord. Ik spiegel wat ik zie, voel en ervaar bij jou. Jij gaat de antwoorden geven. Ik kan alleen maar met je werken in de waarheid. Dit is voorbij woorden, dit is gevoel. Alleen jij voelt en ervaart je eigen waarheid. Iets voelen, resoneert in elke cel van je lichaam, de waarheid. Je ziel communiceert op een manier waar je niet omheen kan.Warmte golven, kippenvel, piepen in je oren, plotselinge wazig zicht, duizeligheid, rust, vrede, stilte in je hoofd, energie stroom in je lichaam. De ziel communiceert en jij hebt nog geen idee wat jij jezelf vertelt. En de veren niet te vergeten. Ik stond net op om de verwarming aan te doen en ik keek naar buiten en zag een kleine witte veer zo vanuit (ik woon op de 3e verdieping) de lucht, helemaal naar beneden dwarrelen. Dank je wel zeg ik en lach. Ik voel mijn hart zacht en warm worden. Ze zien en horen me en laten mij weten dat ze er voor me zijn en dat wat ik doe klopt. Tegenwoordig werk ik in mijn sessies met de Quantum Hypnosis techniek. Nu ben ik slechts de gids op een reis die jij ziet, ervaart en voelt. Ik zit naast jou en reis mee. In plaats van dat je de antwoorden bij mij zoekt, hoor ik jou je eigen verhalen vertellen. De reis gaat terug naar je eigen verleden en je vorig levens in. Daarnaast maken we contact met je eigen vergeten grootste bron van wijsheid: je hogere zelf.

Jij bevat alle antwoorden van al je levens, hoe het universum werkt, wie je bent, wat je bent, wat je doel is, je pijnlijke lessen, je missie, het plan, de mensen, je contracten en wat we hier aan het doen zijn op aarde.

De opmerking “ik weet het niet” is hier niet aan de orde. Jouw hogere zelf heeft een bibliotheek vol alle wijsheid en kennis. Alles is opgeslagen in jouw eigen Akashic records. Vele mediums en psychics hebben de mogelijkheid om jou te lezen via deze records. Sommige noemen het ook wel auraveld, energieveld. Dit veld heeft vele levels, embodiment noemen ze het ook wel. Het belichaamt verschillende lagen van je levens. Mijn werk is magisch. Ik voel me niet meer verantwoordelijk, er ligt geen druk op mij. Ik mag aanwezig zijn en de juiste vragen stellen. Ik zit ernaast en reis mee. Ik zit keer op keer op het puntje van mijn stoel, want de verhalen die ik hoor zijn wonderbaarlijk. Ik geloofde altijd al wel in magische verhalen, maar nu komt elke willekeurig persoon met informatie die niet in boeken staat. Ik lees niets, ik hoor het van de mensen die heerlijk bij mij in een warm, zacht bed liggen. De qhht sessies duren 3-6 uur met een goed voorgesprek en nagesprek. De hypnose duurt 1,5 -2 uur. Al je levensvragen heb jij op een papier bij je en we nemen ze door. Je lichamelijke klachten worden behandeld en geheeld. Het hogere zelf bezit alle universele energie. Dit is de grootste bron van genezing. Het heeft de hoogste trilling, vol goddelijke liefde en licht.“Liefde is de grootste bron van heling”, zeggen alle cliënten die uit de sessie ontwaken. Ze voelen allemaal hoe de ziel met hun communiceert in het lichaam. Zelf zijn ze aanwezig op de achtergrond en laten het hogere zelf het woord voeren. Ik vraag om een bodyscan en het hogere zelf vertelt mij wat de problemen zijn in het lichaam en hoe ze kunnen helpen deze te verwijderen of te helen. Of ze geven advies, in wat de persoon zelf moet doen.Ze staan te popelen om samen te werken en de sessies zijn van beide kanten een cadeau. Van de spirituele wereld om samen te werken met de mens en van de mens om de samenwerking te ervaren met de spirituele wereld.

Alle antwoorden zitten opgeslagen in je eigen bron. Hoe kom je erbij? Simpel, luisteren! Hoe luister je? Door alle ruis en chaos uit te zetten. Stilte, meditatie, of met aandacht dingen doen.

Weten wat de signalen zijn van je ziel. Hoe communiceer jij met jezelf? Wat is je doel hier op aarde? Wat zijn je talenten en gaven? Hoe kom jij tot je recht. Ga stil zitten. Eventueel 5 minuten per dag. Pak pen en papier en schrijf met jezelf. Ik ben op aarde om te delen. Mijn kennis en wijsheid van dit leven en alle vorige levens. Ik ben je gids daar waar jij even de weg kwijt bent. Ik ben je reisleider die je alle informatie geeft over de bestemming waar je nu bent. Ik vertel je over alle mooie plekken die je kan bezoeken en hoe je ze kan bezoeken. Ik vertel je hoe je reist door tijd en ruimte heen. Ik vertel je over de nieuwe aarde en hoe wij mensen veranderen en hoe onze omgeving veranderd. De nieuwe generatie zijn reisleiders in deze nieuwe aarde. Met hun energie en hoge wijsheid zijn zij gidsen voor ons om van te leren en te groeien. De meeste mensen zien reizen als avontuur waar ze de wereld overgaan en tot rust komen. Mensen geven duizenden euros uit aan wereldreizen om zich zelf te ontdekken.Deze reis is goud waard, want dat ben jij namelijk. Jij bent een onderdeel van dit grote geheel en we hebben jou nodig om het werk te doen waarvoor jij op aarde bent gekomen.

“Voor elk persoon die jij kan helen verlicht de aarde” - Dolores Cannon.

Hoe zou het zijn als we met ons alleen elkaar helen en blij maken. Dan hebben we hemel op aarde! Het is aan jou om je eigen werk te doen. Reis naar binnen. Dat is je echte werk. Niet het werk waar je geld mee verdient. Alle antwoorden liggen binnen in jou en daarmee kan je vele harten openen. Liefde delen, geven en ontvangen. Samen moeten we het doen, hier op aarde. Stel je onze planeet eens voor vol onvoorwaardelijke liefde. Hoe zou ons leven er dan uit zien op tv? Ik maak graag vele reizen om te helpen de liefde en het licht te verspreiden en geloof me.Dit is "hart" werk en het is nodig.Wat denk je? Reis je mee? Op dit avontuur met een groep gelijkgestemden?


Liefs

Maneesha


125 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

RELAXATION IS THE KEY TO BEING HAPPY AND HEALTHY

Conscious Relaxation for a Healthy Life Stress is a common problem in our busy lives. We are constantly exposed to all kinds of stimuli and responsibilities, which can lead to chronic stress and negat

Kom tot rust met een koffie klysma?

Herstel het contact met je lichaam. Detox en reinig mentaal, emotioneel, fysiek en energetische met koffie klysma’s. Je lichaam is je thuis. Hoe ga jij om met je fysieke huis? Moeheid, depressief, ne

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page