top of page

Vaccinaties, mijn verhaal

Het delen van verhalen zet me aan het denken. Waarom deel ik mijn verhaal niet en wat is mijn verhaal?

Ik herinner me als klein meisje ging ik met mijn klas naar een ander gebouw waar we om de beurt prikken kregen. Een vriendinnetje van me moest altijd heel hard huilen en ik schrok altijd van haar dat ik ook ging huilen. Het prikken deed geen pijn, maar ik was na 2 uur altijd ziek. Ik had een dikke arm, het leek wel een blauwe plek, koorts en griep.Als kind gaf ik veel slijm over zei mijn moeder en ik was 4 keer per jaar grieperig met verkoudheid. Ik werd ouder en ging reizen. Ik deed wat de regels waren en haalde mijn DTTP, Hep A en C, een cocktail die 10 jaar duurt. Tetanus en buiktyfus. Altijd sprak ik tot de arts en zei, waarom word ik altijd ziek na deze prikken?


Ziek zeiden ze dan? Dat is niet mogelijk, je wordt niet ziek van deze prikken, dit gaat ziektes tegen. Oh zei ik dan, over 2 uur heb ik een dikke arm met een schietschijf zo dik op de plek van de prikken en ik heb koorts en wordt gevolgd door de griep.


Nee hoor, zeiden ze allemaal, dat heb ik nog nooit gehoord en komt niet hier van. Hmm dan zal het wel aan mij liggen. Mijn zus deed het ook en was niet ziek. Ik zal wel een gevoelig immuunsysteem hebben dan.

HPV. Een paar jaar geleden bij het 5 jaarlijkse uitstrijkje had ik een afwijkend resultaat, pap 3a. Ik naar de gynaecoloog en er was niets te zien. Hij zei pap 0 en geen HPV. 1 jaar later weer een uitstrijkje en weer pap 3a en HPV. Ik naar de gynaecoloog en er werd een biopt genomen. Uitslag pap 0 geen HPV, maar een kleine ontsteking. Hoe kan dit nou? Ik ging op onderzoek uit en het schijnt dat alle vrouwen schommelen en het een moment opname kan zijn. De gynaecoloog zei zelfs; het geneest zich zelf wel.


Je hoeft niet je hele leven HPV te houden!!


Waarom dan de HPV inentingen??? Omdat het percentage baarmoederhalskanker zo groot is?? Waarom gaan we dan in de wereld geen voorlichting geven over het ontstaan van kanker? En wat kunnen we doen om het te voorkomen? Seksuele voorlichting??


En dan nog? Vrouwen schommelen enorm door hun hormoonhuishouding en of ze wel of niet lekker in hun vel zitten. Waarom geen voorlichting over omgaan met emoties? Pijn? Verwachtingen en je lichaam?

Als ik nadenk, waarom ik me heb laten inenten, is omdat ik niet beter wist en de voorschriften volg. Dit is normaal totdat ik vriendinnen had die gingen lezen of ze hun kind wel of niet gingen vaccineren. Waarom niet? vroeg ik en dan hoorde ik de verhalen. Ik ging op onderzoek uit. Waarom zou je een pas geboren kind wat je 9 maanden heb gedragen, een gezond immuunsysteem heeft vaccineren om het vervolgens weer te verzwakken?


Ik zie kinderen met snotneuzen, jengelende kinderen, hangende kinderen of hyperactieve kinderen. Kinderen die niet gevaccineerd worden schijnen een sterker en beter immuunsysteem te hebben!???

Als ik kijk naar mijn leven en de keren dat ik ziek ben is veel. Elk seizoen ben ik verkouden. Als ik van koud naar warm ga moet ik mijn neus snuiten. Nu ik geen zuivel meer eet is het vele malen minder.


Als ik kijk naar mijn kleine nichtje, altijd een snot neus. Als ik kijk naar mijn moeder en partner, griepprik en toch de griep. Altijd ziek en een zwak immuunsysteem. Er is altijd wat.


Kortom, ik weet wel beter. Ik ga me inlezen en informeren. Ik wou dat mijn ouders bewust waren over de risico’s van vaccineren. Ik wou überhaupt dat ze bewuster waren over vele dingen.


Nu met internet kunnen we zoveel meer en alles is op te zoeken en mensen delen. Mensen blijf delen ook al zijn zo veel mensen kritisch en werken ze het tegen. Vertel de horror en de succesverhalen.


Wordt wakker en wees bewust wat je aan het doen bent. Vaccinaties of niet. Lees je in. Wat spuit je in je lichaam. Wat doen medicijnen met je?


Ik ga mijn vaccinaties laten ontstoren. Ja dat kan ook nog. Mijn immuunsysteem is verzakt. Ik ben snel vatbaar en altijd wel even ziek. Mijn lichaam geeft goed aan dat ik moet ontgiften.


Ja soms gewoon van een giftige omgeving of onverwerkte emoties. Hoog gevoelig of niet, mijn klachten zijn een feit en een goed gevolg van jaren vaccinaties.


Maneesha

23 juni 201895 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page