top of page

Twinflames: een zielenmaatje als poort naar Divine Love.

We hebben allemaal een eigen les en zoektocht in hoe we om moeten gaan met liefde. Hoe ga je om met het verlies van iemand? het houden van iemand? het verlangen naar iemand? of in het samen zijn met iemand? Ik heb geleerd dat de liefde niet buiten mij is, maar binnen in mij en ik neem je mee in mijn reis met mijn zielenmaatje naar Divine Love. Het gevecht van liefde met het weg duwen, het niet willen, controle, verlangen, naar me toe trekken en het willen bezitten. Ik had een grote spiegel, veel vertrouwen, veel moed en een dosis geduld nodig om te voelen wat ik nu voel.


4 jaar geleden heb ik een man ontmoet, ik noem hem Sofer. Sofer betekent in het Hebreeuws schrijver. Niet dat hij een schrijver is, maar hij laat mij schrijven. Hij laat mij schrijven en praten vanuit mijn hart. Hij is mijn spiegel en de poort naar mezelf.


Ik kwam hem tegen op wintersport, waar mijn vriendin zei; kijk dat vind ik nou een mooie man. Ik keek op, naar de andere kant van de bar, waar hij stond en ik zei, ja dat snap ik! Ik keek hem aan en mijn hand ging omhoog. Ik gaf hem een lach en ik zwaaide naar hem. Oeps zei ik tegen mijn vriendin, beetje onhandig he…en ik was gewoon aan de thee.

De dag erna stonden we weer, apres ski, in de kroeg en het was alsof alle mensen opzij gingen en daar zat hij. We keken elkaar aan en hij zwaaide naar me, gaf me een lach en gebaarde, kom, kom. We zeiden hoi, hij zei zijn naam en gaf me 3 zoenen. Oh zo’n player dacht ik. Ik trok mijn jas uit. Had al een coronaatje op en ik stond vrolijk voor hem, ik keek hem aan.


Ik hoorde een stem in mij en die zei; ik ben liefde. Ik hoorde mezelf een vraagteken geven? Hu? Ik ben liefde hoorde ik weer. Ik opende het gesprek en zei: Waarom zegt jouw energie dat je liefde bent? Hij keek me aan.

Hoezo? Waar heb jij het over?? Zijn energie bleef herhalen; ik ben liefde. We begonnen het gesprek over wat ik zag en ervoer en binnen no time (de muziek stond hard) stond ik tegen hem aan, hij zat op een kruk tegen de muur. We stonden wang aan wang te praten. Op een gegeven moment gaf hij me uit het niets een kus op mijn wang en zei ho, ho wat gebeurt hier nou? Hij schrok van zich zelf. Mevrouw ik ken je niet eens en binnen 10 minuten sta je helemaal tegen me aan en ik heb nog niet eens een slok van mijn bier op. Als magneten stonden we samen. Zo begon het ook. Die dagen zagen we elkaar “stiekem”. We wandelden buiten in de straten van Solden en het was magisch met hem. Al gebeurde er niets tussen ons, het voelde speciaal. Het was een herkenning, maar ik kon het niet plaatsen.

De weken en maanden erna leerde ik hem beter kennen. We waren intiem en hij opende mijn hart. Ik voelde van alles bij hem wat ik nog nooit eerder gevoeld had. Ik was verbaasd! Ik dacht dat ik al het één en ander wist na al mijn vorige relaties en mijn eenheidservaringen. Maar nee, dit, met een man, kende ik nog niet.


Hij was scherp, eerlijk, duidelijk en vrolijk. Hij prikte door me heen en zag me. Ik was keer op keer verbaasd. Hoe kan hij dit zeggen en me zo door hebben? Niemand had me zo door als hij. Hij kwam erg dicht bij en tegelijk bleef hij ook op afstand. Ongrijpbaar en onbereikbaar in vele tijden, druk met zijn sociale leven, familie en werk. Ik voelde hem als ik niet bij hem was en ik hoorde hem in mij praten. Hij gaf me een bijnaam: Riss en elke keer als hij Riss zei voelde ik me aangesproken, speciaal en uniek.


Onze wegen splitsten. Hij kwam uit een lange relatie en had nog iets te doen met zichzelf en ik? Ik verlangde alleen maar om weer herenigt te zijn met deze man!!! Zijn stem, zijn ogen, zijn handen, zijn penetratie deden mijn hart gloeien en niet alleen mijn hart. Ook diep in mijn vagina voelde ik mezelf openen, mijn cervix. Mijn hele ziel lichtte op!! alleen net als hij, was ik ook nog niet helemaal klaar voor “the magic ride”.


Hij bleef flink op afstand en tevens voelde ik een afstand in mij. Ik kende mezelf goed en ik zat in drukke en heftige tijden met mezelf. Ik runde mij eigen centrum, was net uit een andere bedrijf gestapt en was groeiend in mijn proces.


We waren niet meer samen en toch voelde ik hem door alles heen. Als ik met een andere man was, voelde ik hem. Wat ik ook deed, hij was er energetisch. Ik hoorde hem binnen in mij. Ik leerde me dieper te verbinden met mezelf en voelde de liefde sterker en sterker worden binnen in mij. De energie in mij spiegelde me om dieper en dieper te verbinden met mijn lichaam, mijn buik en hart. Door zo verbonden te zijn met mezelf en hem energetisch zo te horen en te voelen, leerde ik de taal van de ziel beter en beter kennen.

Mijn ziel en zijn ziel zijn zo verbonden, ik kan er niet omheen. Ik leerde dat er heilige contracten bestaan. Dit zijn contracten die je met mensen “zielen” afspreekt voordat je op aarde komt. Contracten zijn lessen die je leert met mensen. Contracten zijn altijd vanuit liefde gemaakt en kunnen je de grootste pijn geven. Het kunnen liefdesrelaties zijn en ook broers, zusters, ouders, grootouders, vriendinnen, buren, kennissen, iemand die je een ongeluk bezorgd, noem maar op. Ik herinner ons contract.


Ik zag vorig levens van ons samen en ik droom vaak over hem. In mijn dromen vertelt hij hoe het met hem gaat en wat hij doet. Keer op keer wilde ik “aards” contact. Wat ik ook deed, ik belde hem, ik mailde hem, ik smste hem, hij reageerde niet. Was ik met een andere man, dan belde hij midden in de nacht. Er was een duidelijk lijntje met een duidelijke les, maar welke?


Nee!!! dacht ik keer op keer. GA WEG!! Zo had ik een hele leuke dag en zat op de bank met een nieuw vriendje. Hij trok me dicht naar zich toe en zei; er komt niets of niemand tussen ons in te staan!! Hij kuste me... en toen ging de telefoon... er was al de hele tijd een familie app waar er een gesprek plaats vond, keer op keer was het pling, pling en toen er gebeld was zei ik; nu zet ik de telefoon uit en ga genieten van ons. Ik keek op m’n scherm en zag zijn naam staan en ja hoor, hij belde nog een keer terwijl ik de telefoon in m’n hand had. Ik keek naar mijn vriendje en hij zei; het is vast hij en ik....eeeh jep alsof hij het dit aanvoelt, zei mijn vriendje, die dit verhaal van mij kende. Na 3 maanden stilte, belt hij op dit moment!!! Ik nam niet op en dit was het begin van het einde van deze relatie.


Ik wilde Sofer vergeten en ik keer op keer kwam ik andere leuke mannen wiens energie zei; ik ben licht. Verdorie! Ik wil iemand die zegt, ik ben liefde!! Ik wilde dat ze m’n hart veroverden en dat Sofer uit mijn systeem ging. Hoe meer ik in verbinding kwam met de onvoorwaardelijke en goddelijke liefde in mezelf, hoe meer ik Sofer voelde. Aaahhh neeeee en keer op keer voelde ik een grote, warme, gouden energie door me heen stromen en ik was zo gevuld in eenheid, liefde en ik was intens gelukkig. Ik hoorde Sofer zijn stem in mij en ik wist dat dit zijn energie was. In de armen van mijn lovers huilde ik, omdat ik de energie voelde en die had niets met de man te maken met wie ik in bed lag. De verbinding met Sofer voelde ik diep in mijn lichaam en in mijn ziel...


Twin flames. Nee, nee, neeee. Ik verzette me tegen de grootste liefde die ik voelde, maar het is er. Iedereen verklaart me voor gek. Ben je niet goed bij je hoofd of zo? Die Sofer van jou zit met je te spelen. Hij heeft geen respect voor jou, hij heeft geen interesse in jou. Heb je nou zo’n groot bord voor je kop?? Elke man die ik ontmoet en al mijn vriendinnen vertellen me, die man heeft echt geen interesse in jou hoor! Jij bent goud waard en zo de moeite waard. Als het echte liefde is dan staat hij wel voor je neus hoor en hij laat je alleen maar in de kou staan en laat je kei hard stikken. Ben je wel helemaal wijs? Keer op keer ga ik het aan met een andere man en ik ben er ook zo weer uit.


Als ik zo in liefde ben, één met mezelf, compleet gevuld en vervuld, dan zie ik hem naast me staan. Hij glimlacht!! Help me dan!!! Hoe werkt dit? moet ik dit doen??? Wat betekent dit?

Ik accepteerde: hij is mijn spiegel, mijn gelijke, hem ontkennen is mezelf ontkennen. Hij is mijn les naar deze ware, goddelijke liefde die ik ben. Hij is een onderdeel van mijn proces. Ik had geen relatie nodig om te weten en te voelen wat onvoorwaardelijke en goddelijke liefde is. Ik had en heb mezelf nodig om te voelen en ervaren wie ik ben en dat de liefde in mij woont. Ik ben pure goddelijke liefde en dat heeft niets met seks te maken of aardse verplichtingen. Niets met een groot huis, een groot gezin, geld, materie, politiek, macht, familie of bezit. Nee, ik ben een ziel met een missie. Liefde vermenigvuldigen en mensen hun harten openen om te herinneren wie ze zijn net als ik!


Ons contract is, dat we elkaar herinneren aan het feit dat wij de liefde zijn.

Ik zag hem in visioenen grijs worden en ik voelde mijn liefde in de reis met het ouder worden met hem. Ik zie onze kinderen als mixjes van ons en ik hoor mijn zoontje hem papa noemen. Ik voel dat hij een onderdeel is van mijn werk en een toegangspoort tot mijn goddelijkheid. Ik zie visioenen van de toekomst en kan me niet inbeelden dat ik alles verzin. Wel weet ik heel goed, alles heeft een eigen tijd en eigen tempo. Divine timing en vrije wil!!! Hij heeft zijn eigen proces en zijn eigen zielenreis. Ik ben waar ik ben nu en hij heeft tijd nodig om te herinneren wie hij is. In het leven dat hij leeft was er geen ruimte voor spirituele groei.

Hij houdt al jaren afstand en komt soms dichter bij op zijn manier en zijn tempo. Hij kan me opeens bellen uit het niets. Maakt een afspraak met me en zegt weer af. Frustrerend en irritant voor mij. Mooie lessen om in overgave te blijven en dit te leren. Onvoorwaardelijk van hem houden ongeacht wat hij doet en hoe. Niet in mijn boosheid stappen of frustratie. Los laten en niet op focussen. Elke maand komt mijn ovulatie er aan en mijn lichaam zegt echt……bevrucht mij!!! Ik reik uit naar contact en krijg geen antwoord. Help…ik kan er niet omheen!


Ik ben goddelijke liefde met of zonder iemand. Mijn reis was om dit te belichamen zonder relatie. Hij wil zich niet binden en denkt dat hij de liefde niet waard is. Hij herinnert zich de lessen niet en hij wil duidelijk niet samen met mij. Hij wil het alleen doen en in zijn Amsterdamse singel bestaan blijven leven, hard werken en avontuur. Drinken, stappen en sporten. Zijn proces, zijn groei, zijn leven en daar heb ik niets mee te maken en ben ik geen onderdeel van. Al jaren een feit.


Ik wens hem echt alle geluk en liefde. Hij is echt een mooie man en een prachtige ziel. Ik zou hem mijn leven schenken en nieuw leven. Hoe bijzonder is het om dat te voelen!! Ik ben in vorige levens voor hem gestorven. Ze hebben mij vermoord met ons kindje in mijn buik. Ik snap dat zijn weg naar mij ook pijnlijk is en hij door oude patronen heen moet en zijn weerstand loslaten.


Maar wauw, ik zal voor eeuwig van je houden Sofer en dat neemt niemand me af. Ik deel mijn liefde voor jou met de hele wereld. Het zal nooit weggaan. Ik leer er mee om te gaan en ik heb ruimte in mijn hart en leven voor een liefdesrelatie.

Ik voel mijn zoontje zo sterk om me heen en we wachten beide op Divine timing. Ik maak me klaar in mijn moederschap voor mijn gezin en ben klaar om samen te leven met iemand. Om reizen te maken, diep in onze liefde en over de hele wereld. Om elkaar te steunen in onze dromen en doelen.


Ik doe mijn best om niet fysiek naar hem te verlangen, wetend dat ik compleet ben in de liefde die ik bezit. Wetend dat hij er is en leeft in mij. Ik ben wakker en herinner me wie ik ben mede dankzij deze prachtige man. Zijn afwezigheid heeft me meer en meer doen verbinden met mijn liefde en niet met de pijn. Door de afwezigheid van hem en een partner, mocht ik dieper en dieper in mijn eigen liefde zakken, zachtheid, vertrouwen en eenheid. Ik ben nu één met mijn ziel.


Ik ben Divine Love en ik zit in de stroom van mijn leven en creatie. Tijd voor een nieuw hoofdstuk: Liefde delen en vermenigvuldigen. Dit is dus mogelijk. Leven zonder de persoon van wie je houdt en alle pijn en angst transformeren en in de onvoorwaardelijkheid terecht komen. Het is een behoorlijke kluif, maar het resultaat is belonend.


Hou van de gene die je de grootste lessen geeft. Misschien is je hart compleet gebroken. Ga niet in de weerstand zitten, in de haat en de pijn. Stap in de vergeving en zie het onvermogen van de ander en pak het niet persoonlijk op. Werk aan jezelf en ga door alle weerstanden heen. Stap uit de voorwaardelijkheid in de onvoorwaardelijkheid. Zie de reflectie van de les in jezelf. Wees het voorbeeld waar de wereld op wacht. Niemand zit te wachten op nog meer angst en pijn. De wereld wacht op mensen die liefdevol en vol licht zijn. Transformeer de scheiding die er is tussen jou en je geliefde en herenig de relatie die jij hebt met je eigen liefde en hart. Geen haat in jouw hart, geen weerstand tegen de liefde in jouw lichaam. Nee, stroom als een rivier over de keien in het water. Je weet en kent de hobbels, maar het doet je geen pijn want je liefde stroomt er langs. Af en toe sta je stil bij de pijn en het raakt je diep. Je ademt er door heen en vervolgens zie je de rivier weer stromen als een oneindige bron die er in jou leeft. Liefde raakt niet op, wel verstopt.


Open de weg naar je hart en stap in het licht. Pak de risico's want het leven is echt te kort en te leuk om niet verbonden te zijn met de stroom van liefde. Hoe groot of klein, hou van de mensen om je heen. Vergeef hen die je pijn hebben gedaan en open je hart met een lach. Een nieuwe dag, een nieuw begin, nieuwe ervaringen. Geloof mij, de les en het gevoel van Divine Liefde wil je niet missen!

Zielenmaatjes zijn Sofer en ik voor altijd en we zijn verbonden tot in mijn kern. Een gevoel wat soms pijn doet, omdat de liefde zo sterk is. Je afwezigheid en onbereikbaarheid zijn niet meer nodig. De deuren zijn open. Ik ben hier. Ik ben liefde. De poort is open, ik ben de spiegel, het spiegelbeeld, ik ben Liefde, ik ben thuis. Dank je wel Sofer!


Liefs Riss

Maneesha Sluyzer

april 2018

421 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kom tot rust met een koffie klysma?

Herstel het contact met je lichaam. Detox en reinig mentaal, emotioneel, fysiek en energetische met koffie klysma’s. Je lichaam is je thuis. Hoe ga jij om met je fysieke huis? Moeheid, depressief, ne