top of page

Spirituele groepssessies voor persoonlijke ontwikkeling

Spiritueel meesterschap & Spiritueel leiderschap en Teacher training

Belichaming en verdieping in jezelf


Verdiep in je eigen proces en ontvang de antwoorden waar je naar verlangt. Ervaar rust in je hoofd, een open hart, voel je ziel en met werk samen met je begeleiders.


Wat ontvang jij?


Yoga: Maak verbinding met de taal van je lichaam voor lichaamsbewustzijn. Je verbindt je ademhaling met bewegingen en zo ervaar je gevoelens die in je lichaam vastzitten of hoe je denken in de weg staat van overgave in het moment. Ik leer je het 8-voudige pad van yoga zodat je de kennis en begeleiding hebt naar verlichting en vrede van binnen. Je ervaart een groter bewustzijn en kunt de waarnemer zijn van je eigen gedachten, gevoelens, gedrag, acties en leven.


Ademwerk en ontspanning: Leer je zenuwstelsel te vertragen en te kalmeren. Hoe meer je leert te vertragen en te ontspannen, hoe meer je de antwoorden van binnen en verbinding met je hogere zelf zult vinden.


Tantra: Bevrijd jezelf en verbind de puzzelstukken binnen in jezelf. Breek door oude patronen en negativiteit heen. Leer kwetsbaar, zachtaardig, krachtig en eerlijk te zijn en om de waarheid met liefde en respect te spreken.


Energiewerk:

Maak verbinding met je zelfhelende vermogen en genees jezelf. Leer de taal van je lichtlichaam, je ziel en het Universum te begrijpen om vanuit je hart en ziel te leven.


Empowerment: Werken met andere mensen die net als jij op hun spirituele reis zijn, is bemoedigend en bekrachtigend. We kijken naar de andere kanten van elke situatie, zodat je begrip, acceptatie, vertrouwen, steun, liefde voelt en vooral: je voelt je gezien, gevoeld en gehoord. Het krachtigste wat je kunt doen, is je openstellen, opdagen, je demonen onder ogen zien, het wakker schudden en wakker worden.


Trance theta healing meditatie:

Verken met je astrale lichaam en hoger bewustzijn een wereld die je frequentie verhoogt en je zielenmissie op aarde bekrachtigt. Reis astraal naar meerdere dimensies, je energetische thuis, de bron, je galactische vrienden, je zielenfamilie, vrienden, gidsen, begeleiders en leraren. Maak verbinding met de energie van goddelijke liefde en werk met je zielenteam.


Satsang, onderwijs, channeling:

Satsang betekent samen zijn en gesprekken voeren in waarheid en de waarheid spreken. Ik deel mijn kennis met jou als mentor, coach en docent. Als therapeut nodig ik je uit om dieper in je proces te gaan en ervoor te zorgen dat het voor jou veilig is om je open te stellen, te groeien, je waarheid te spreken en in je kracht te staan. Als trancemedium, paranormaal begaafd persoon en channeler zal ik je spiegelen met mijn hoger bewustzijn, inspiratie en berichten die ik ontvang, voel of hoor en je bent in staat om met mijn gidsen en lichtmeesters van het Universum te spreken.72 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Opmerkingen


bottom of page