top of page

Over mij: Maneesha Sluyzer 2022

Mijn naam is Maneesha Sluyzer

Mijn passie is om mensen bewust te maken van hun kracht zowel mentaal, emotioneel, fysiek en energetisch. Ik leer mensen om bewustzijn shiften te maken van negatief naar positief, van angst naar vertrouwen, van onzekerheid naar zelfliefde en van zelfliefde naar onvoorwaardelijke liefde. Uit eindelijk komt de shift van het lager bewustzijn naar het hoger bewustzijn en is er een identificatie met het goddelijke zelf, ook wel zelfrealisatie genoemd.

Ik ben geboren met de gaven om de spirituele wereld waar te nemen en ik herinner me waarom ik op aarde ben en wie ik ben. Mijn boodschap is dat wij goddelijke wezens zijn met een menselijke ervaring. Wij zijn in staat om wonderen te verrichten met ons wezen. Wij kunnen gezond en gelukkig door het leven gaan, maar daarvoor moeten wij terug naar onze basis om te begrijpen wie we werkelijk zijn en ons systeem resetten om opnieuw geboren te worden en het leven waar te nemen vanuit de essentie. De wereld zit vol afleidingen om de mensheid klein te houden en de manipulatie, macht en onderdrukking is groot. De mens is volgzaam geworden in een systeem met een massa bewustzijn waar er niet meer in staat is zichzelf te voelen, te zien of te horen. Er is een grote groep op aarde zoals ik. Wakker in een wereld die niet dienend is voor de mensheid. Er zit een weten in dat er een andere wereld is en die wereld is aan ons om in te wonen, te creëren en te bouwen. Ik motiveer de mensen om hun kennis en wijsheid te delen, in hun kracht te staan en te herinneren wat de essentie is van het leven en het zelf.


Ik weet en geloof dat de mensheid al vanaf de geboorte gemanipuleerd is in een systeem met bepaald handelen wat ongezond is voor de krachtige mens die wij zijn. Om een paar voorbeelden te noemen:


De zwangere vrouw wordt al met angst gevoed door check ups bij verloskundigen, constant echo’s of het kindje wel goed is of niet, werk, vrienden, familie en andere stress factoren. De geboorte wordt vaak in medische stressvolle omgevingen gecreëerd waar het kind meteen afgescheiden wordt van de placenta door het door knippen van de navelstreng. De placenta is de wederhelft van het kind voor 9 maanden en heeft een hartslag. Het klopt uit en het gezondste voor het kind is om de placenta uit te kloppen tot het zelf stopt. Dan is de verbinding afgerond en start de hechting met de ouders. Er is een hielprik die de basis chakra van de baby verstoort en er zijn meteen vaccinaties omdat de ouders bang zijn dat de baby dood gaat terwijl het kindje schoon en zuiver met een goed werkend immuunsysteem op de aarde komt. Met een zielengeheugen dat er virussen zijn, bacteriën en levensopdrachten en contracten.


Het schoolsysteem is geconditioneerd om volgzaam zijn, luisteren en goed gedrag wordt beloont. Er is competitie, leermateriaal wat je hersenspoelt, programmeert en metalliseert. Er wordt een een toekomst neer gezet dat je moet studeren, je best moet doen en op jonge leeftijd wordt je al afgesneden van je creativiteit, speelsheid en luidruchtig enthousiast zijn. Kinderen worden binnen gehouden, zitten de hele dag te gamen en worden ongezond. Dit gaat door in de middelbare school en zelfs bij vervolg opleidingen. Alles is serieus en al het speelse is weg.

Er wordt ons een toekomst voor gehouden dat je naar school moet, werken, geldverdienen, een gezin, kinderen, huis kopen, auto en als je in luxe leeft met een titel dan heb je het gemaakt. Dat is de elite.


Er is mastermind groep vanuit verschillende landen die samen komen en plannen hebben met de toekomst van de aarde en de mensheid. De intentie die zij hebben is om de macht te hebben over de wereld en de mensheid. Zij profiteren van alles en de mensheid is zwak en gehoorzaam. Ze verzwakken de mensheid met vervuild water, voedsel, het beïnvloeden van ons luchtkwaliteit, de atmosfeer, het weer, de aarde, televisie en films. Ze brengen meer en meer technische dingen (AI) uit die de mens passief maakt, zwak, dom en depressief zoals mobiele telefoon, apps, gamen, netflix, porno, modeshows, magazines en ze beïnvloeden het nieuws wat we wel en niet te zien en te horen krijgen wat er speelt in de wereld. Ze draaien situaties om en ze zetten acteurs in televisie programma’s die ons hersenspoelen met fake nieuws.

Ze plannen simulaties om uit te proberen hoe ze de mensheid kunnen bereiken zodat ze bang, volgzaam en ongezond worden. Covid-19 is zo'n voorbeeld. Ze hebben in 2019 een simulatie gedaan met een virus wat losgelaten werd onder de mensheid en ze bespraken hoe de mensheid zou reageren en daar hebben ze een script van gemaakt. Hun doel? Depopulatie van de mensheid doormiddel van vaccinaties ontwikkelen die schadelijk zijn voor de mens. Zo schadelijk dat mensen onvruchtbaar worden, ziek, moe, depressief, zwak, aan de medicijnen moeten om in leven te blijven en de dood is een resultaat van een of meerdere vaccinaties.


Is dit proces en dit systeem omkeerbaar?


Ik geloof en weet 100%

Zodra de mensheid gaat zien, voelen en horen wat er werkelijk gebeurt in de wereld en de noodzaak voelt dat dit niet de realiteit is waarin ze willen leven, dan kan er een verandering plaats vinden. De verandering van volgzaam zijn naar zelf de baas worden over het eigen leven. Ik noem het innerlijk leiderschap, verbinding met de ziel, het hart volgen, in je kracht staan, durven grenzen aan te geven, durven te kiezen en het drama, slachtofferschap en klein zijn los te laten en je grootsheid en krach te omarmen.


Wij de mensheid is in staat om zichzelf te genezen, om verbinding te hebben met een wijsheid en intelligentie die zo vol liefde, steun, vertrouwen en magie zit. Wij zijn in staat anderen te genezen met de intentie van liefde.


Ik voel en zie dat wanneer de zwangere vrouw gevoed wordt met rust en liefde, begrijpt dat zij een bron van wijsheid en kracht is. In staat is om zelf in een fijne en rustige omgeving kan bevallen zonder angst en met liefde, dat daar al een hele grote verandering plaats vindt. Als baby's niet meer worden geprikt, gevaccineerd, gevoed met moedermelk ipv giftige poedermelk. Als ze gedragen worden, gevoed met fruit en groente, speelsheid, liefde, warmte dan is de start van een kind veel fijner. Er is zoveel kindermisbruik, kindermishandeling omdat in mijn woorden ouders mentaal, emotioneel, fysiek en energetisch ongezond en ongelukkig zijn, gehersenspoeld en geprogrammeerd in een wereld die niet dienend is voor de goddelijke ziel.


Ik voel en weet dat ik hier ben komen wonen en leven met de taak en opdracht om de mens gezond en gelukkig te maken op de vier niveaus en bewust te maken van de systemen op aarde. Ik ben opgeleid als therapeut op lichamelijk, mentaal, emotioneel en energetisch niveau. Ik heb het geleerd van de wetenschap, van professionals die al jaren met mensen werken, hoe ik de mens de weg terug kan laten maken naar hun essentie. Ik werk samen met de spirituele wereld, met begeleiders en meesters vanuit een goddelijk bewustzijn die mij kennis en informatie geven die ik mag doorgeven om de shift te maken.


Het is niet een gemakkelijk proces want menszijn is een beleving, een ervaring waar veel bij komt kijken. Wanneer we vanaf de start van ons leven de dualiteit begrijpen en de essentie van wie we zijn, dan is er een ander bewustzijn in de start van het leven van de mens en is de mens is staat om dicht bij zijn zielentaak, les en missie te leven en is er een ander omgang met elkaar en een gezamenlijk doel om planeet aarde gezond en gelukkig te houden.129 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page