top of page

Ontwikkel je spirituele gave en talenten.

Leef het leven waarvoor je op aarde bent gekomen met "Embodiment of Love" Liefdevolle communicatie, hoger bewustzijn & diepe verbinding met jezelf

Aandacht, aanwezigheid, ruimte, tijd, vrijheid en verbondenheid


Wij hebben een hoger bewust zijn. Dit kan je ook wel je ziel noemen of je hogere zelf. Wanneer je in contact komt met dit hoger bewust zijn kan je de waarnemer worden van je gedachten en gevoelens. Alle levensvragen die je hebt worden beantwoord doordat je gaat luisteren naar je eigen innerlijke wijsheid. Jij bent met deze wijsheid geboren en je hebt een blauwdruk of wel een pad voor jezelf uit gestippeld in dit leven. Jij bent uniek met heel je zijn en dit mag jij delen met de wereld om jou heen. Jij bent je eigen healer en ik neem je mee de diepte in, zodat jij door het donker heen, weer je eigen licht kan ervaren. Wanneer jij je eigen licht accepteert ontwikkelen je naar zelfrealisatie. Naar wie je bent in essentie. Een ziel in menselijke vorm. Met een missie, die jij van binnen hoort en voelt.

In zelfrealisatie liggen je antwoorden op het leven verscholen. Het grootste cadeau wat jij jezelf en jouw omgeving kan geven is de beste versie van jezelf. Jij, puur, zuiver, echt, in waarheid, zonder weerstand, gewoon jij zoals jij bent met al jouw verlangens en behoeften in het leven. Zijn wie jij bent.


Ik heb een methode voor jou genaamd Embodiment, waar diepe heling en transformatie plaats vindt. Het combineert psychologie, haptonomie en spiritualiteit ofwel de taal van het denken, het voelen en de ziel. Ik neem je mee om los te laten wat je moet loslaten om je hart te openen en te vertrouwen in jezelf. Ik leer je hoe je kan gronden, contact kan maken met je hogere zelf, overleden dierbaren, je gidsen, begeleiders, spirit baby’s en galactische wezens die in verschillende dimensies wonen. Hoe jij je 3e oog kan openen, je seksuele energie kan verhogen tot creatieve energie, je energetisch lichaam opent en jezelf kan beschermen en in je kracht kan staan, en zo veel meer! Ik ben je psycholoog, je spirituele coach, je healer, het medium en ik leer je alles wat ik weet en kan.


Ik werk met deze basis 5 stappen.

1.Positief denken; inzicht en begrip in je vicieuze gedachtepatronen

2. Emoties loslaten, reinigen en doorvoelen

3. Openen van je energetische lichaam en gronden in jezelf

4. Verbinding met je ziel en liefdevolle communicatie

5. Samenwerken met je spirit-team en je missie op aarde leven

Dit ontwikkel jij:

Persoonlijke ontwikkeling

Spiritueel ontwaken en overgave

Heling, reiniging en bevrijding

Bewustzijnsverruiming

Voelen en gronden

Rust, vrede en vrijheid

Gelijkgestemdheid

Diepe intimiteit en verbondenheid

Belichamen van gevoelens en liefde

Zelfrealisatie

Thuis komen en plek innemen

Eenheid, heelheid en bekrachtiging Vertrouwen, lichtheid en blij zijn

Communicatie op hart en zielsniveau

Echtheid, kwetsbaarheid, rauwe emoties, diepe pijn wat gedeeld, gevoeld en belichaamd wordt is de grootste leerschool die je kan krijgen. Je voelt, je ziet, je hoort en je ervaart. Beleef het mens zijn en ziel zijn. Ik nodig je uit om aanwezig te blijven en in verbinding ook als het moeilijk is. Ik leer je om te voelen bij jezelf te blijven. Om ruimte te geven, aandacht, tijd en liefde aan jezelf. In mijn methode sta jij centraal.


Ik leer je verbinding te maken met je eigen binnen wereld en de andere wereld, door oefeningen, meditaties, reading, healing en channeling. Hoe schoner je lichaam en geest zijn, hoe duidelijker de andere wereld kan blenden in jou. Jij bent een voertuig van energie en ontdek de kracht van jouw ziel en liefde. Vertrouw en geloof. Het is allemaal waar.

Embodiment of love betekent letterlijk een belichaming zijn van liefde. Leven vanuit je hart, gelukkig en gezond zijn. Leven in het hier en nu. Op aarde, in dit moment en deze tijd. Volledig verbonden met je eigen bron en je deelt je unieke gaven en talenten met de wereld om je heen.

Stap in je eigen authentieke kracht en leef vanuit je potentie.

​​

The Embodiment of Love is een reis, een herinnering om een bron van licht en liefde te zijn


The Embodiment of Love methode

The Embodiment of Love werkt op 4 niveaus: fysiek, emotioneel, spiritueel en mentaal.​

Verschillende niveaus komen samen om elkaar te helpen openen en spiegelen in het eigen proces.

The Embodiment of Love is onderscheidend en bevat 8 stappen:

Stap 1: Reiniging Je bent je bewust van negatieve patronen in je leven en je bent bereid voor de grote schoonmaak om te transformeren mentaal, emotioneel, fysiek en energetisch.

Stap 2: Herkenning Je herkent je negatieve patronen en je bent in staat dit waar te nemen en de verandering toe te passen zodat je positiviteit en rust kan ontvangen.

Stap 3: Ondersteuning Je accepteert dat mensen, de aarde en het leven je ondersteuning geeft en biedt zodat jij de veiligheid, steun en support ervaart zodat je liefde kan toelaten en kan verzachten.


Stap 4: Ontspanning & Heling Je ervaart stabiliteit en ruimte waarin jij tot rust kan komen en kan opladen. Vanuit deze positie kan jij je oude patronen loslaten en ontstaat er verwondering.


Stap 5: Bekrachtiging Je bent in staat om nieuwe patronen je eigen te maken en dit met compassie door te voeren in je dagelijkse leven.

Stap 6: Realisatie Er is een identificatie met een nieuwe ik. De ziel integreert in je lichaam en je trekt aan wat je uitstraalt. Je bent helder in wat je nodig hebt en je wat verlangens zijn. Je bent positief en je hebt vertrouwen.


Stap 7: Onvoorwaardelijke liefde Je bent blij en je voelt je compleet. Je bent in overgave naar het leven toe. Je weet dat het leven je de lessen geeft waardoor jij kan groeien en meer in contact komt met wie jij werkelijk bent. Je weet waarom jij hier op aarde bent en leeft hiernaar.

Stap 8: Goddelijke liefde | Divine Love Je bent verbonden met je hogere zelf en je goddelijke ik. Je voelt de begeleiding door je heen stromen en leeft in 5D. Je kan tijdreizen, verbinding maken met je zielengroep en alles waarmee jij verbonden bent op zielsniveau. Je leeft voor het groter geheel en dient de nieuwe aarde. Je co-creëert vanuit verschillende dimensies hier op aarde.


Hoor, voel en zie je eigen innerlijke stem


Verschillende modules komen aanbod:

1 Psychologie van de geest 2 Anatomie en fysiologie 3 Energetisch subtiele lichaam 4 Energie en Universele wetten 5 Meditatie, adem, yoga en trance technieken 6 Liefdevolle communicatie

7 Heilige seksualiteit en intimiteit

8 De taal van de ziel

9 Dimensies en samenwerken met je spirit team


4 redenen waar jij The Embodiment of Love met anderen moet volgen!

1: Belichamen van Liefde Liefde is rust, vrede, vertrouwen, verbinding, vrijheid, blijheid, geluk, eenheid, extase, veiligheid, overgave, dankbaarheid, warmte, overvloed en rijkdom.

Het is de basis van gezondheid en gelukkig zijn. Liefde is de reden waarom jij leeft en adem haalt. Het is je geboorterecht om de hele dag in liefde aanwezig te zijn. Je zoek tocht in het leven is om de liefde te belichamen. Ik combineer verschillende technieken zodat jij dit ervaart en dit je natuurlijke staat van Bewust Zijn is.


2: Ervaring van eenheid : denken, voelen, weten

We combineren de taal van het gevoel met lichaamswerk, mindfullnes met liefdevolle positieve communicatie en de wetenschap van energie om je persoonlijkheid ten dienst te stellen van je ziel.

We openen het lichaam met yoga, verschillende ademhalingstechnieken om het denken te beheersen en meditaties om je ziel te integreren in je lichaam. Je verandert je denken, je hart opent en je ervaart een eenvoud om jezelf uit te spreken, te voelen en je bent in staat om oude emotionele pijn en angsten los te laten. De weerstand verdwijnt en verzachting, vergeving en vertrouwen vindt plaats.

3: Samen doen: groepswerk

Bekrachtiging, spelen, oefenveld en ondersteuning. Groepswerk is dynamisch en speels. Om de confrontatie aan te gaan met je diepste angsten, boosheid en pijn is spannend en serieus. De groep is een veilige haven waar er ruimte en tijd is voor jou om te openen.

Ik nodig je uit om spelenderwijs te onderzoeken welke manier bij jou past om je vrij te maken van blokkades die je hebt opgeworpen om jezelf te beschermen in het leven. De groep is je ondersteuning, je support en het zijn speelmaatjes om te lachen, huilen, ruzie te maken, te vallen en opstaan, het niet weten en tegen aan te leunen.

We zingen, dansen, schreeuwen, stampen, knuffelen, lachen, schrijven, luisteren naar elkaar en vertellen onze eigen verhalen en ervaringen. Ik breng theorie en kennis in om te begrijpen wat er nou allemaal met je gebeurt. Al deze kennis en theorie in de training van handvaten en tools voor jou om in je eigen werk door te geven en toe te passen.

De training is een intensieve en confronterende reis zoals het leven is. Alleen hier ben je niet alleen, is er altijd een schouder om op te leunen en vind je de liefde van je leven. Dat ben jij namelijk!

4. Veilige en betrouwbare begeleiding: Samen werken met mij

Ik gun je enorm om samen te werken met mij. Als je een docent hebt die zelf al het werk gedaan heeft, is het makkelijker voor jou om door je blokkades te worstelen, omdat ik de weg voor jou heb vrij gemaakt. Ik werk samen met Aurealis, (een engel van kennis en wijsheid) uit de 11e dimensie en Huub (een galactisch wezen, genezer) van Sirius. Mijn energie is hierdoor hoog en zo voelbaar. Elke sessie is er een deken van rust en liefde door de support van hen en onze samenwerking. Dit is een verrijking en geeft versnelling aan het proces van verlichting. Mijn paranormale gaven worden ingezet in de groepssessies en de processen. Hierdoor komt de waarheid meteen naar boven. Het is makkelijker voor jou om te openen in mijn aanwezigheid energetisch en alle openbaringen, inzichten en vragen zijn welkom in de groep voor groei. Ik nodig je uit om helemaal te zijn, in vrijheid, in vertrouwen, in veiligheid.


Leer je zielencontract te bekrachtigen met gelijkgestemden die hetzelfde doen en open de meester in jezelf. Stap in je eigen uniek zijn en in je grootsheid om je missie uit te dragen op aarde. Het is essentieel om in zuiverheid te blijven en we nodigen elkaar uit om in waarheid te communiceren. In deze groep werken we vanuit ons hart en zijn we gelijkwaardig.


Meesters zijn we die elkaar ondersteunen en bekrachtigen in groei, liefde en eenheid.


Jij bent het waard om gelukkig, gezond en vrij te zijn!


Tot gauw!


Liefs

Maneesha


33 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

留言


bottom of page