top of page

Ontdek de Ultieme Ontspanning met een Conscious Relaxation Retreat

Stress, drukte en constante prikkels zijn tegenwoordig helaas alledaagse realiteit. We worden voortdurend blootgesteld aan stressfactoren die onze mentale en fysieke gezondheid kunnen beïnvloeden. Het is dan ook van essentieel belang om regelmatig tijd vrij te maken voor ontspanning en rust.


Deze Conscious Relaxation Retreat bij Maneesha biedt de perfecte gelegenheid om even helemaal tot jezelf te komen en te ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven. Tijdens deze retreat draait alles om bewustwording, innerlijke balans en diepe ontspanning.Wat is een Conscious Relaxation Retreat?

Een Conscious Relaxation Retreat is een speciaal samengesteld programma dat gericht is op het bereiken van diepe ontspanning en heling op zowel mentaal als fysiek niveau. Dit wordt gedaan door middel van verschillende technieken, zoals meditatie, ademhalingsoefeningen, yoga en mindfulness.


Tijdens het retreat word je begeleid door mij, Maneesha. Ik begeleid al 20 jaar mensen om mentaal, emotioneel, fysiek en energetisch gezond en in balans te zijn. Ik help jou bij het loslaten van spanning en stress, zodat je in contact komt met de stem van je hart en ziel. Ik leer je technieken waarmee je bewuster kunt ontspannen en meer in contact komt met jezelf. Je bent welkom voor trauma healing, burn out klachten of preventie, rouw en verlies verwerking, HSP omgang, spirituele groei, verdieping of ontwikkeling, verdieping in je liefdesrelatie, bezield leiderschap en gewoon diepe rust.


Waarom kiezen voor een Conscious Relaxation retreat?

Het volgen van een Conscious Relaxation Retreat brengt talloze voordelen met zich mee. Ten eerste geeft het je de kans om even helemaal weg te zijn van je dagelijkse verplichtingen en verantwoordelijkheden. Dit zorgt voor een diepe ontspanning en helpt je om weer op te laden.


Daarnaast leer je tijdens het retreat waardevolle technieken die je ook na afloop kunt toepassen in je dagelijks leven. Je leert beter omgaan met stress, spanning en negatieve emoties en gedachten. Dit kan leiden tot meer rust, balans en geluk in je leven. Je maakt verbinding met het liefdesbewustzijn wat zorgt voor het positief aantrekken van je dromen, verlangens en behoeftes.


Bovendien biedt een Conscious Relaxation Retreat een liefdevolle, veilige en ondersteunende omgeving waarin je jezelf kunt openstellen en verdiepen. Je hebt de mogelijkheid om contact te maken met gelijkgestemde mensen die ook streven naar innerlijke groei en welzijn.
Wat kun je verwachten tijdens een Conscious Relaxation retreat?

Stap in een warm bad bad bij de Conscious Relaxation Retreat in het fijne Zuid Spanje. Je arriveert in een mooie ruime villa op de berg omgeven door bergen, stilte en met volledig zee uitzicht. Je bent aanwezig in mijn huis waar ook 5 oosterse korthaar katten  wonen (allergie vrij), een hond en 10 kippen. Iedereen is een spiegel in de retreats en een onderdeel van het proces. Er is een kok, een zwembad en iedereen heeft zijn eigen kamer en deelt een badkamer. Het is huiselijk, rustig, vriendelijk en warm. Wij werken met alles wat er in de week is. Confrontaties, verbindingen, inzichten, zon, regen, wind, vuur, muziek, stem, lachen, tranen, woede, verdriet, liefde en meer.


We werken vanuit vertrouwen, eerlijkheid en gelijkwaardigheid.


Het Universum brengt mensen op het juiste moment samen. De retraites zijn spiritueel en verdiepend tot het niveau dat jij bereikt. We kunnen niets afdwingen en respecteren elkaars grenzen. We werken op een niveau van vertrouwen, liefde en begrip met onszelf, elkaar en de spirituele wereld.


Gedurende het programma worden er verschillende activiteiten aangeboden, zoals coaching, meditaties, yoga, ademhalingstechnieken, satsang, mindfulness-oefeningen, wandelingen. Daarnaast is er ook voldoende vrije tijd waarin je kunt genieten van de rustige omgeving en zelfreflectie.


Het retreat is inclusief gezonde vegetarische maaltijden die speciaal zijn samengesteld ter ondersteuning van het ontspanningsproces. Een goede voeding draagt namelijk bij aan een gezonde geest en een ontspannen lichaam.


Het is een rustige plek met een afstand van 15 minuten naar de zee. Helaas kun je niet naar de zee lopen, maar heb je een auto of taxi nodig. Je hebt fijne wandeling rondom het huis en prachtige energieke plekken in de bergen vlakbij.


Kom tot rust, open je hart, krijg inzicht en antwoorden, heel oude pijn, ervaar hart-tot-hart verbinding, diepe inzichten, begrip en overgave aan het hogere plan.Conscious Relaxation Retreats Zuid Spanje

Retreats worden over de hele wereld aangeboden. Als jij behoefte hebt aan persoonlijke aandacht, een huiselijke sfeer, een plek waar je gezien, gehoord en begrepen wordt, dan moet je hier zijn. 


Het unieke aan deze retraites is dat ze persoonlijk zijn en worden afgestemd op jouw wensen en behoeften. Tijdens een uitgebreide intake krijgen wij helder wat er nodig is. Er is geen protocol of strikt programma. Wij werken samen en voelen elke dag wat er voor jou nodig is om jouw doelen te bereiken.  


Geef jezelf 7 dagen en 6 nachten de tijd om tot rust te komen, diep in je eigen proces te duiken en voel je thuis. Er is een moeiteloosheid en het voelt alsof je met goede vrienden bent. Concentreer op je eigen proces want je bent op retreat voor jezelf. Maak weer verbinding met je hart en ziel.


Hier zijn een paar redenen waarom mensen kiezen voor dit retreat:

  • Diepe ontspanning en rust: Door de combinatie van meditatie, yoga en ontspanningssessies kom je tot een diepe staat van ontspanning en rust.

  • Persoonlijke groei: Het retreat biedt de ruimte om te reflecteren, te groeien en bewust te worden van je eigen patronen en overtuigingen.

  • Deskundige begeleiding: Met mijn jarenlange ervaring ontvang jij begeleiding op jouw persoonlijke reis naar innerlijke balans en welzijn.

  • Mooie locatie: Het retreat vindt plaats op prachtige locatie, omringd door natuur, waar je volledig kunt genieten van de omgeving.

Investeer in jezelf

Een Conscious Relaxation Retreat is niet alleen een vakantie, maar ook een investering in jezelf. Het stelt je in staat om even uit de dagelijkse sleur te stappen en bewust te werken aan je innerlijke rust en balans.


Door regelmatig tijd vrij te maken voor ontspanning en bewustwording kun je beter omgaan met stress, verhoog je je productiviteit, verbeter je je relaties en vergroot je jouw algehele welzijn.


Dus waar wacht je nog op? Neem de controle over jouw gezondheid en welzijn door deel te nemen aan een Conscious Relaxation Retreat! Ik zie je graag!

Liefs Maneesha Sluyzer

Wil je een retreat boeken?

Bel mij op +31628841583 of email contact@maneeshasluyzer.com

Locatie: Sayalonga, provincie Malaga
Ik


29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments