top of page

Mijn wereld staat even stil – 3e generatie wo2


Maandagochtend en voor mijn gevoel stond alles even stil. Zo’n gevoel dat er iemand dood is waar ik van hou. Ik voel me verdoofd. Ik kijk naar buiten en alles lijkt wel in slowmotion. Ik begrijp even niet waarom mensen blij zijn, waarom mensen gewoon doorgaan met hun leven, terwijl mijn leven even stil staat.


Mijn ziel geeft me beelden en herinneringen. Herinneringen die niet van mij zijn, maar ik ken ze oh zo goed. De oorlog, waar het begon met “Draag je gele ster”, blijf zoveel mogelijk in huis, je mag niet meer in bepaalde winkels komen, niet op bepaalde plekken, je mag niet meer werken tot jullie moeten met z’n allen werken. 21 was mijn opa toen hij met zijn vader en zwager een oproep kregen om in Westerbork te gaan werken. Weg vrijheid, weg normaal leven en 4 jaar later kwam hij, mijn andere opa en oma, en zo velen terug in Nederland. Alleen, gebroken, iedereen dood.De vogels fluiten me wakker om 6.45! Een geluid waar ik naar verlangde, de lente, de zomer en door de zang van de vogels geeft mijn ziel me een trompet geluid. Een trompet geluid waar ze je in de kampen mee wakker maakten of mee naar bed ging.


Waarom vraag ik aan mijn ziel! Waarom geef je me dit gevoel en deze herinnering? Al die mensen om me heen schrijven teksten over “De nieuwe wereld is hier”, Starseeds, lichtwerkers, dit is onze tijd, blijheid, vrijheid, levensvreugde en jullie geven mij de oorlog?


Ik ga in gesprek met mijn zielengroep en begeleiders. Ik ben alert en voel mijn kracht. Alsof ik in overlevingsstand ga en toch niet. Alsof ik in rouw ben en toch niet. De boodschap die ik uitdraag is “Herinner wie je bent en kom thuis in je hart” “Werk en leef met hart en ziel”, een boodschap van liefde.

Mijn ziel zegt; “herinner wie je bent Maneesha en waarom je hier bent”. Al wat maanden is mijn opa bij me aanwezig en vertelde me dat het aan mij is. JIJ KAN DIT. “Wat kan ik dan? Wat is dit? Jij kan dit transformeren, jij hebt de kracht, de missie. Jij maakt de verandering.


Als de oorlog in je DNA zit, in je bloed, in je blueprint dan zit deze er. Iedereen die dit heeft, herkend dit en als je dit niet kent, dan ga je dingen zeggen als: “moet je niet in regressie? Doe niet zo raar het is geen oorlog! Of je zegt dat alles met licht en liefde, frequentie en vibratie op te lossen is.


Nou, mijn ziel vertelt me dat ik mag luisteren naar de mensen in nood. Naar angst, naar verdriet, naar boosheid, machteloosheid, naar eenzaamheid en naar de dood. In tijden als dit is het belangrijk om met beide benen op de grond te blijven en elkaars gevoelens te respecteren. Er te zijn en te luisteren.

Iedereen draagt bij in dit grote geheel en iedereen op zijn eigen manier. Ik doe schaduw en lichtwerk. Ik voel de dood, ik voel de angst, ik voel de onzekerheid, omdat dit ook de realiteit is. Ik zeg hou op om alles met de mantel der liefde te bedekken en stap uit je spirituele ego. Stap in de werkelijkheid en vanuit daar wees het kanaal tussen hemel en aarde.


We zijn intelligente wezens, we hebben technologie, internet. Stop met het verspreiden van FAKE nieuws. Het is al erg genoeg.


Ja, mensen gaan dood en mensen worden geboren. Het is normaal! We leven in vrijheid en laten we dat zo houden. We hebben ervoor gevochten weet je nog. Onze voorouders, ouders of grootouders. Laten we hun in gedachten houden, hun kennis en wijsheid inschakelen om te kijken of we samen hier doorheen kunnen komen.


Toen ik aan mijn grootmoeder vroeg; Oma, hoe heb je het overleefd? Zei ze “ik had elke dag hoop dat het morgen voorbij zou zijn en ik had 2 vrouwen, vriendinnen. We zorgden voor elkaar en hielden elkaar in de gaten. We begrepen elkaar en voelden elkaar aan”. We hadden h
Hoop, vertrouwen, liefde en vriendschap in bizarre onmogelijke tijden.


Ook al zijn DIT andere tijden en is er bij velen nog niets aan de hand, de verandering is hier. De verandering van de energie die we dragen vanuit de WO2 in Europa. Wij zijn hier om het liefdesbewustzijn te brengen en vrede te sluiten met macht en misbruik.


Lichtwerkers, lichtstrijders en iedereen, iedereen, open je ogen, open je hart, sta klaar. Voel alle emoties, doe je schaduw en lichtwerk. Maak je klaar voor de vibratie van je ziel en ga samenwerken binnen in jezelf. Verbindt met je ziel en voel je missie. Geef de mensen die lijden een hand en UNITE.


Ik hoop dat we op tijd zijn en ik wens iedereen die het moeilijk heeft een hart onder de riem.

Liefs Maneesha

52 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kom tot rust met een koffie klysma?

Herstel het contact met je lichaam. Detox en reinig mentaal, emotioneel, fysiek en energetische met koffie klysma’s. Je lichaam is je thuis. Hoe ga jij om met je fysieke huis? Moeheid, depressief, ne

bottom of page