top of page

Lucide droom, stemmen, een engel en onvoorwaardelijke liefde

Voordat ik wakker werd en ik midden in mijn beelden zat, hoorde ik vrouwenstemmen die aan het zingen waren. De beelden waren mensen uit mijn verleden. Ik hoorde en zag oude buren, ik was met een ex-vriendje en wist dat mijn ouders aanwezig waren in mijn huis. Ik woonde in een soort flat.


Ik zag een grote spiegel en schermde hem af. Ik zei: "Straks kijken mijn ouders door het raam heen." Ik wilde een beetje privacy, terwijl ik bovenop mijn ex zat naakt en wel. Ik zag mezelf naar buiten kijken over de rand van het balkon en zag een groot grasveld en de zon. Het beeld verdween.

Ik hoorde een stem in mijn hoofd en zei: "Hallo". Het was alsof iemand in mijn kamer stond, alleen mijn kamer was mijn bewustzijn, mijn hoofd. Ik sliep nog en was de waarnemer. Ik hoorde de stem en ik schrok een beetje: wie is er aanwezig in mij?
Ik kon geen antwoord geven merkte ik en dacht: dit is anders dan normaal. Normaal kan ik terug praten.

De stem was niet mannelijk of vrouwelijk. Het gevoel verdween en ik voelde een groot wit licht. Ik hoorde hemelse engelenstemmen die aan het zingen waren en ik hoorde de muziek van de andere wereld. Het is gek, want ik hoor al deze dingen in mij.

Een grote engel verscheen voor mij en vertelde mij dat mijn energetisch hart een diamant is. Wanneer het licht er op schijnt, verschijnen alle kleuren als regenboogstralen door de diamant heen.

"Dit is je hart," zei de engel. "Onvoorwaardelijke liefde ben je en ik zal je helpen hierin aanwezig te blijven. Ik zal je helpen met deze kracht die je bezit. We werken samen met je."Een beetje warrig word ik wakker. Ik stap onder de douche. Maak een ontbijt en drink mijn thee. Ik schrijf deze tekst op en ga zo achter mijn altaar zitten op mijn meditatiekussen.Ik ga mijn hoofd leegmaken en laat binnenkomen wat er is. Vertrouwen op de waarheid dat ik ben wie ik ben. Een wezen met een energetisch hart als een diamant. Wat een prachtig beeld! Met de engelen naast me reis ik door dimensies heen en weer. Voorbij deze realiteit en in het grote geheel. Onvoorwaardelijke liefde is de boodschap en man, o man wat hebben we hier veel lessen voor te leren. Veel tijd en ruimte neemt het in beslag, maar ik ben hier! Hier op aarde, om niet alleen mijzelf, mijn omgeving, maar iedereen die ergens voelt dat het anders kan en is te begeleiden en te inspireren. Met de hulp, steun en back-up van de andere werelden, dimensies, verlichte meesters, engelen, familie en vrienden wil ik de boodschappen doorgeven die bedoeld zijn voor deze tijd. Voor wie bereid is de maskers van illusie af te doen en terug te gaan naar binnen. Naar de essentie, de bron. Daar, waar alle kennis en wijsheid ligt opgeslagen. Ik maak een belofte dat ik puur, eerlijk en zuiver zal zijn en blijven. Dat je mij ziet en de regenboogstralen zal voelen. Dat jij mag herinneren wie je bent en waarom jij hier op aarde bent. Wat wij samen mogen doen om de onvoorwaardelijke liefde te verspreiden.


In liefde en dankbaarheid Maneesha

37 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kom tot rust met een koffie klysma?

Herstel het contact met je lichaam. Detox en reinig mentaal, emotioneel, fysiek en energetische met koffie klysma’s. Je lichaam is je thuis. Hoe ga jij om met je fysieke huis? Moeheid, depressief, ne

bottom of page