top of page

Leven op aarde en samen werken in verschillende dimensies

Het is je niet voor te stellen, maar veel van ons werken samen in verschillende dimensies. Samen werken met “thuis”. Voor degenen onder ons die ontwaakt zijn of gewoon “weten” dat ze van een andere planeet komen zijn bewust of onbewust aanwezig in dimensies.Moeheid, het is een normale staat van zijn voor me geworden om moe te zijn, omdat ik in de nacht zo veel werk doe aan de andere kant. In mijn onderbewust zijn weet ik alles. M’n dromen over Ufo’s, boodschappen die binnen komen en ver ver weg zijn in mijn slaap.

We zijn in staat om dieper te communiceren met ons onderbewuste, hogere zelf of ziel als we zakken naar een "theta staat van zijn". Dat is de staat voor het slapen gaan en voor het wakker worden. Een staat waarin we antwoorden kunnen ontvangen via beelden, plaatjes, symbolen, herinneringen, gevoelens, muziek, communicatie in woorden of gedachten.

Onze ziel communiceert de hele dag met ons alleen zijn we bezet en gefocust op andere dingen. We hebben zoveel afleiding, gedachten, gevoelens, werk, huishouden, gezin, relaties, boodschappen, eten, van alles buiten ons en binnen in ons.

Begrijpen wie je bent is essentieel om bewust te zijn van waar jij mee verbonden bent en wanneer. De andere wereld is hier. Ik noem mezelf een co-creator van de nieuwe aarde. Deze is hier aanwezig in mijn verruimde bewust zijn. Ik heb veel werk gedaan, mentale, emotioneel en fysieke obstakels en angsten overwonnen om te zijn waar ik nu ben.

Zien, voelen en horen.

Ik ben in staat de andere wereld te zien, voelen en horen, omdat ik mijn lichaam als instrument ervaar van goddelijke energie. Ik voed mezelf met voeding, mensen, omgeving en energie dat resoneert met mijn ziel. Ik ben in staat dimensies waar te nemen in het hier en nu. Dit kan jij ook!

Verhalen van mensen

Ik luister elke dag naar de verhalen van mensen en ik neem waar waar de ego vastloopt. Het denken heeft de overhand en het hart is ondergesneeuwd. Het is een reis om jezelf te reinigen en te herprogrammeren. We hebben een sterke afweer en daar moet je door heen. Dit is de basis van je ontwikkeling, herprogrammeren en reinigen.

Mijn team woont in de nieuwe aarde. Een plek die ik alleen in mijn bewustzijn kan ervaren. Fysiek woon ik op de aarde en energetisch reis ik door tijd en ruimte heen. Wat een bijzonder fenomeen.

Spiritueel meesterschap

Wanneer je paranormale gaves hebt, of gewoon verlicht bent of wil zijn moet je het werk doen. Meesterschap verkrijgen over je gedachten, gevoelens, gedrag en houding. Fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch. Het is zoveel dichterbij dan we denken. De andere wereld is hier, in ons bewust zijn. We hoeven niet naar de maan. We mogen onze ogen sluiten en naar binnen gaan. Als we het hebben gevonden, als we thuis gekomen zijn, kan je met je open ogen de nieuwe aarde ervaren in het hier en nu. Alles heeft meer kleur, meer geur, meer smaak, meer liefde, meer rust, meer vertrouwen, meer verbinding.

Je bent onderweg.

Ga met me mee en duik dieper en dieper in verbinding met je hart, je ziel. Kom thuis en herinner wie je bent en waarom je hier bent.

Kom thuis.

Op aarde, de nieuwe aarde en werk mee vanuit een plek van gelijkwaardigheid, respect, openheid, verbinding, samen, vertrouwen, liefde en blijheid.

Deel je talenten en gaven en wacht niet langer. De nieuwe aarde wacht op jou om thuis te komen en samen te werken.

Met een heel team staat ze voor je klaar om samen te werken. Kom thuis, kom thuis. Herinner je de weg, het pad, de lessen. Herinner via je hart, je ziel, de fluisteringen van binnen. Hier ben ik, ik wacht op je. Ik ben er altijd. Voor altijd. Nooit alleen. Voel mij, Zie mij, hoor mij.


Kies liefde, hou van jezelf en dan vindt je mij, zegt je ziel.

Veel liefs, Maneesha

31 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


Les commentaires ont été désactivés.
bottom of page