top of page

Kristallen: welke beschermen jou en welke moet je hebben?

Ik wil wat kristallen met je delen die je moet hebben in je huis om als steen of hanger op je lichaam om je te beschermen tegen straling, energie van anderen en jouw in je eigen energie houden of zelf je energie verhogen.


Leer te werken met de energie van de kristallen.

1: ze zijn mooi

2: je hebt knuffelstenen

3: je hebt sierstenen die mooi staan in je huis

4: je kan ze als sieraden dragen

5: het zijn super leuke kadootjes

6: je kan er mee werken (energetische helings)


*Must haves:

Koop een paar staven voor in elke kamer of een lamp van seleniet

Bij deze de staven


Of koop mooie waxinehouders:

https://spiru.nl/categorie/home-living/sfeerlichten/kaarshouders/waxinelichthouder-edelsteen/


Of een zoutlamp voor in je huis:Kristallen die je beschermen tegen straling:

  • amazoniet.

  • bergkristal.

  • fluoriet.

  • jaspis dalmatiër.

  • rookkwarts.

  • shungit.

  • toermalijn zwart.

  • toermalijnkwarts.

*Musthave:
*Deze wil je zo wie zo hebben


***De magische 3 hoek: Stenen die elkaar bekrachtigen en die je in je huis moet hebben

Bergkristal

Rozenkwarts

Amethist


Andere stenen voor in huis:

Voor in je werkkamer en inspiratie


Voor rustVoor kracht en zelfvertrouwenStenen voor liefde en je hart:

&

&


Elohim Rozenkwarts, Smaragd, Prehniet, Kunziet en Cyaniet zetten een liefdesveld neer in een hoge trilling waardoor jouw blokkades op het gebied van je hart en (zelf)liefde kunnen openen. Oude ervaringen en liefdesverdriet worden geheeld en vanuit onvoorwaardelijke acceptatie en liefde leef je samen meer vanuit eenheid, partnerschap en vriendschap. Er komt een betere balans in geven en ontvangen en je trekt gemakkelijker liefde aan.


Rozenkwarts: de steen van onvoorwaardelijke liefde

Rozenkwarts is de steen van onvoorwaardelijke liefde voor jezelf, de ander en de gehele kosmos. Hij zet een liefdevolle sfeer neer voor jezelf en je omgeving. Hij geeft je totale zelfacceptatie; je mag zijn wie je bent met alles wat er is, vol vertrouwen dat je gedragen wordt door de Bron. Hij zuivert en open je hart op alle niveau's. Verdriet en onderdrukte emoties worden bevrijd en woede en wrok worden gekalmeerd. De steen werkt verzachtend in je buik door een diep gevoelde accepterende liefde. Ook helpt hij je pijnlijke herinneringen en trauma's los te laten, evenals angst voor de toekomst. Fysiek is de steen werkzaam op hartklachten.


Smaragd: de steen van de succesvolle liefde

Smaragd is een vrouwelijke steen die eenheid, onvoorwaardelijke liefde, vriendschap en partnerschap brengt. Hij wordt ook wel de steen van de succesvolle liefde genoemd. Als de smaragd van kleur verandert zou dit wijzen op ontrouw. Het is een echte hartenheler: hij kalmeert emoties, verzorgt de wonden van het hart en ondersteunt bij (liefdes)verdriet en gemis. Hij brengt alles op 1 lijn waardoor er weer balans ontstaat en stimuleert compassie.


Prehniet: de steen die je ik-hart in een wij-hart veranderd

Prehniet is een zachte liefdessteen die harmonie, evenwicht en rust geeft. Hij maakt open en ontvankelijk en brengt je hartchakra in balans. Steeds meer ervaar je het leven vanuit onvoorwaardelijkheid. Hij stelt je in staat om verbinding te maken met aartsengel Rafaël, de engel van healing. Je persoonlijk hart wordt een Goddelijk hart en zorgt voor vertrouwen in de grotere samenhang van het leven.


Kunziet: engelensteen die alles in een hogere liefdestrilling brengt

Kunziet, ook wel Venussteen genoemd, laat je hartcentrum ontwaken waarna je meer vanuit onvoorwaardelijke liefde gaat leven. Hij draagt bij aan liefdevolle gedachten en een liefdevolle communicatie. De steen tilt je als het ware op naar een hoger niveau en dit straalt ook uit naar de omgeving. Hij helpt je bovendien inzicht te krijgen in je eigen stukken en karmische processen. Fysiek versterkt Kunziet de hartspier.


Cyaniet: krachtige transformator van blokkades

Cyaniet is een krachtige steen die een hogere liefdestrilling in je zonnevlecht brengt. Hij gaat dwars door blokkades heen en helpt je verborgen patronen en angsten onder ogen te zien. De steen heeft een kalmerende werking op frustraties en boosheid en aardt spirituele waarheid. Hij werkt ook in op het keelchakra en helpt om dingen uit te spreken.


Stenen voor spirituele ontwikkeling:Goede winkels om kristallen te kopen:


Meer over edelstenen zoek ze lekker op: https://www.edelstenenenmineralen.nl/edelstenen-informatie/
283 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

RELAXATION IS THE KEY TO BEING HAPPY AND HEALTHY

Conscious Relaxation for a Healthy Life Stress is a common problem in our busy lives. We are constantly exposed to all kinds of stimuli and responsibilities, which can lead to chronic stress and negat

Comments


bottom of page