top of page

Durf je hart weer te openen

Mijn liefste, wat is het toch een strijd voor je om je pijn te overwinnen en de angst los te laten. Het is gemakkelijk om door te gaan op de automatische piloot, maar diep van binnen is je hart verkrampt en houdt het vast aan de verlating en afwijzing. Onbewust geef jij jezelf signalen dat je de liefde niet waard bent. Dat je niet goed genoeg bent of niet belangrijk.


Maar lieve schat, het is je geboorterecht om liefde te geven, te delen en te ontvangen. Om gelukkig te zijn en de warmte te voelen in je hart. Het is pijnlijk, wanneer je je hart zo aan iemand hebt gegeven. Het diepste van jezelf hebt gedeeld. Lief en leed, ups en down en toen aan het einde was het gewoon weg. Niets meer om voor te vechten, niets meer om voor te staan, niets meer om vast te houden, je moest alles laten gaan.


Het verleden is een verhaal, het zijn herinneringen. De toekomst zit vol verrassingen, alleen moet jij weer gaan staan. Je moet gaan geloven in de liefde, dat het leven daarom draait. Het was niet bedoeld voor 1 persoon, het is bedoeld om onvoorwaardelijk lief te hebben, van alles en iedereen die je ontmoet. Mensen zijn geen bezit, dieren zijn geen bezit, spullen zijn geen bezit, geld is geen bezit. Je bent al-één met jezelf en dat wil ik je duidelijk maken.


Jij bent geen leeg vat of een schaduw van wat je ooit was. Nee, je bent een bezielde lichamelijkheid met een ongelofelijke kracht. Die kracht noemen we liefde, levenslust, passie, intuïtie, creativiteit, eigenwijsheid. Jij bezit zoveel van dit, alleen leef je met 1 deel van jezelf op slot.


Verkrampt is je hart, alsof je er elke keer in knijpt. Waarom doe je dat? Waarom blijf je vasthouden aan de pijn? Waarom blijf je treuren om het verleden? Over iemand die de liefde niet begrijpt. Onvoorwaardelijke liefde is een les in het leven. Het leven wat zoveel lessen heeft. Blijf je blind en doof? Of ga je leven met alles wat je bezit: je talenten en gaven, je liefde en geluk. Dat is je bezit. Je gezondheid is je bezit. Jij bent je eigen bezit, liefde is je grootste bezit. Jij in liefde met jezelf en helemaal met jezelf.


Leer jezelf kennen en onderzoek elk onderdeel van jezelf. Kijk in de donkere, stoffige hoeken en ontdek wat er verstopt zit. Zo veel vreugde, zo veel plezier! Een deel van je leeft niet. Jij verbergt je eigen krachtige bron. Het is tijd om het uit te pakken, af te stoffen, te doorvoelen, vast te houden en het een plek te geven. Geef pijn een plek. Geef herinneringen een plek op de tijdlijn waar ze thuishoren. Neem ze niet mee in het heden. Daar is geen plek voor het verleden.

Wees geen schaap, maar een paard. Ga op een nieuw avontuur, door de bergen, het water, de stromende rivieren en ontmoet de ruimte, de schoonheid, de rust van het moment. Durf te voelen en je hart te openen en bescherm haar. Heb zeggenschap over je persoonlijke grenzen en laat jezelf zien.


Je was vergeten dat niemand je licht en liefde kan afpakken of afnemen. Alleen jij bent de enige die dat doet. Jij bent het vergeten en ik wil jou de herinnering teruggeven. Herinner de liefde die je deelde en gaf. De kracht, de intensiteit, de blijheid die het je gaf. Om te zorgen voor jou in plaats van de ander. Focus op jou en geef jezelf de liefde die jij verdient.


Ga de diepe intieme relatie met jezelf aan en ga helemaal met de billen bloot. Zie jezelf zoals je werkelijk bent en leer jezelf te begrijpen. Wijs jezelf niet meer af. Wijs een ander niet meer af. Verlaat jezelf niet meer en je zal zien, dat niemand jou ooit meer verlaat.


Mensen komen en gaan, en het is aan jou om dit weer te begrijpen. Niet iedereen is bedoeld om voor altijd in je leven te blijven. Herinner je weer met wie je zielencontracten hebt en met wie niet. Met wie je de tijd in je leven langer deelt en met wie kort.

Herinner je weer dat je zoektocht is om de liefde in jezelf te vinden. Om je kracht te erkennen en te voelen. Ontdek onvoorwaardelijke liefde en ga staan in je eigen goddelijkheid. Geniet van elke adem die je hebt en elke aanraking die je mag ontvangen. Ervaar de liefde door verschillende relaties en bloei open.


Durf je hart weer te openen en voel wat er te voelen valt. Er is zoveel moois te beleven als jij je hart opent en laat zien. Wees kwetsbaar, wees zacht en mild. Vanuit daar zal je hart een ander hart ontmoeten. Vanuit de diepste lagen en je hart zal het hart van de ander omarmen, als in een warm bad. Een gevoel die je dacht te kennen, alleen deze warmte is nog mooier dan daarvoor.

Ontmoet de liefde keer op keer opnieuw. In jezelf en de ander.


Herinner je het leven. Herinner je je ziel. Herinner je je missie en je zal zien, de lessen van je leven ontvouwen zich. Als een rode draad. Je bent hier om te groeien, op de berg te staan. Je angsten te overwinnen en als een strijder van liefde terug te gaan.


Terug naar huis, waar niets anders bestaat dan liefde.


Herinner je wie je bent.

Kom thuis, thuis in je hart

Waar de kamers gevuld zijn met liefde

Jij hebt de sleutel

Open de deuren van al je kamers

En verzacht in de warmte van je hart


Liefs Maneesha


157 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

RELAXATION IS THE KEY TO BEING HAPPY AND HEALTHY

Conscious Relaxation for a Healthy Life Stress is a common problem in our busy lives. We are constantly exposed to all kinds of stimuli and responsibilities, which can lead to chronic stress and negat

Comments


bottom of page