top of page

De noodzaak van voelen en bewustzijn in 2021-2025

Bijgewerkt op: 19 jan. 2021De noodzaak van voelen en bewustzijn in 2021-2025

2020 was het jaar van de Great Awakening. Je ziet dat meer mensen zoekend zijn naar hun levenspad, levensmissie en visie op het leven. De mensheid wordt uitgedaagd om te luisteren naar binnen en te voelen. Hier zie je dat vele mensen verstrikt raken in de wereld van emoties en gevoelens. Angst is een emotie wat overheerst en voor jaren het denken van de mens heeft bestuurd. Er is een nieuw bewustzijn wat haar intrede doet en dat is een bewustzijn van positiviteit, vrede, rust en liefdevolle gedachten.


Het is tijd dat de mensheid leert om te gaan met ‘het mens-zijn’ en gaat begrijpen hoe krachtig het is om een multidimensionaal wezen te zijn op aarde. Met multidimensionaal bedoelen we: ‘Het vermogen hebben om waar te nemen met verschillende zintuigen die menselijk zijn en bovennatuurlijk.’

De mens is in staat om met zijn denken zijn eigen realiteit te creëren. Hiermee kan de mens dus met een uitgeputte, neerslachtige, angstige, uitzichtloze en hebberige mindset leven of met een opgewekte, vrolijke, vredige, liefdevolle, doelgericht en positieve mindset aanwezig zijn in het moment.


Maatschappelijk zie je dat verschillende landen in de wereld ook uit hun oude denkpatronen moeten stappen. Voor eeuwen hebben er mensen landen bestuurd vanuit hun eigen perspectief en vermogens, dus ook onvermogens. Dit is een cultuur van macht, rijkdom, eigenbelang en angst. Dit heeft jaren voor verdeeldheid en conflict gezorgd.


Het is aan de mensheid om uit een dictatuur te stappen en mensen op hun eigen verantwoordelijkheid en vermogens aan te spreken. De mens heeft een innerlijke leider, innerlijke stem en innerlijk de kracht om de verandering in de wereld in beweging te zetten. Het is dus noodzakelijk dat de individuele mens contact maakt met zijn eigen innerlijke leider om zo een beweging te creëren waardoor mensen bezield raken.


Voorkom een gerobotiseerde cultuur


Bezield zijn is de toekomst. Daarmee redt de mensheid de toekomst, anders eindigt het in een bestuurd en gerobotiseerde cultuur. Snelle technologie doet zijn intrede in alle landen en dit met een plan. De mens verslaafd maken aan de snelle en fijne technologie. Telefoons, smart tablets, laptops, computers, AirPods, inplant microchips (hersenen, handen) en veel AI technologie om de mens afhankelijk te maken van de werking.


Zo gaat de verwerking van dagelijkse handelingen sneller. Denk aan automatische stofzuigers, auto’s, Siri, Google Talk, robothanden die voor je koken, afwasmachines, betalen via je telefoon, brillen die je de weg wijzen en gesprekken opnemen, geen PostNL busjes meer maar pakketjes die via drones bij je op de stoep liggen. Nieuwe sneltreinen, vliegvoertuigen en bezoek aan andere planeten zijn mogelijk.


En wat dacht je van politietoezicht op straat. Drones nemen de handhaving over en overal hangen camera’s voor gezichtsherkenning. Zo weet de overheid altijd waar je bent, met wie en wat je doet. Doe je iets wat niet is toegestaan, dan zijn er razendsnel drones die bewapend zijn en je escorteren naar een afgeschermde en bewaakte faciliteit. De 1,5 meter regel is er voor een reden. Zo is er snellere gezichtsherkenning op straat en bij de mensen thuis.


Technologie gaat diensten van de mensheid overnemen en zo raakt de mensheid verwijderd van de dagelijkse dingen en werk. Banen raken overbodig en de mens raakt bezit en vermogen kwijt.

Daarom is dit de tijd om de ontwikkeling van technologie te stimuleren tot op zekere hoogte. Laat het niet de taken van de mensheid overnemen en zeker niet het bewustzijn, zodat bezieling niet meer mogelijk is en de innerlijke leider wordt uitgeschakeld.


De mens met macht is bij kennis en heeft het geld en is in bezit van de juiste technologie om de mens te helen en kapot te maken. De komende jaren zijn van cruciaal belang om de ontwikkeling van de mensheid te bevorderen en de mens te verbinden met hun ziel. De ziel is de innerlijke leider en met deze stem vanbinnen zal de mens verbonden zijn aan zijn zielenpad, missie en doel. De herinneringen van het leven op aarde zullen geopenbaard worden. En de mensheid is bij macht om volledig op zijn of haar eigen manier een bijdrage te leveren aan de nieuwe tijd op aarde.


Samen creëren we de nieuwe wereld


Het innerlijk werk zal een beloning zijn na al het leed en lijden van de mens. Angst, onzekerheid en emotionele pijn hoeft niet meer, wanneer de mens in het verruimde bewustzijn is aangekomen. Daar zal de betekenis van het leven zich laten voelen en zien.


De mensheid leeft bezield, betekenisvol, gezond, vol vreugde en in vrijheid.


Voel de noodzaak en ga je innerlijk werk doen. Dit is de tijd en er is weinig tijd. Jij bent de toekomst en de toekomst is nu. Stop de weerstand en de afleiding. Ga op zoek naar je innerlijke leider en creëer de nieuwe wereld met z’n allen. Samen zijn jullie de verandering die jullie zoeken. Verhoog je energie en leer te manifesteren vanuit je hart, met je ziel. Stap in de matrix en blauwdruk van je unieke bron. Luister, zie en voel de levensstroom vloeien door je lichaam. Elke seconde, minuut en uur van de dag.


Wees je bewust van de magie en kracht van je ziel. Hier ben je naar op zoek. De kennis en wijsheid binnen in jezelf. Verbind met je ziel en werk met je zielengroep. Wees een kanaal tussen de spirituele wereld en de aardse wereld en doe je taak. De taak waarvoor je naar de aarde bent gekomen.

Laat de plaatjes en idealen van het leven los. Voel, verbind, vertraag, verstil, verzacht, vertrouw en verander.


In liefde


(Zielen team van) Maneesha

98 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page