top of page

de 4 Platforms van Soul Station


Welkom op het platform van Soul Station. Ik vind het een mooi idee dat het leven een reis is. Ik zie het leven als een reis van mijn ziel. Ik heb besloten om op aarde te komen en heb contracten en afspraken met mensen om dit leven mee te delen en lessen te leren. Er zijn biljoenen mensen op aarde en toch leef je met je familie, vrienden en bekenden om je heen. Met hun mag jij je lessen leren en jezelf ontwikkelen.


Soul Station is het station van je ziel waar je tijd neemt om stil te staan, te vertragen en te voelen wat je nodig hebt. Ik zie mensen vaak worstelen met dingen die ze willen maar dat lukt niet helemaal. Er zijn vele moeilijkheden, obstakels en zelf sabotage. Er zijn heftige dingen gepasseerd in het leven en er zijn onafgemaakte zaken die blijven hangen. Er ontstaat klachten mentaal of fysiek.


Ik heb verschillende platforms die ik met je doorloop als we samenwerken.

Je kan er zelf al een kijkje innemen en er langslopen.


Mentaal platform

Wist jij dat bij de meeste mensen hun denken hun leven beheerst? Mentaal is de hardware van je computer. Het besturingsysteem. Hier reflecteer je over je gedachten en gedrag. Wat denk je allemaal? Wat voor gedachtes heb je? Zijn er negatieve overtuigingen? En hier overdenk je het leven, kan je blijven malen, piekeren, controle uitvoeren, jezelf saboteren en aannames doen die nergens op gebaseerd zijn. Je ontwikkeld je mentaal door je jeugd en de dingen die je meemaakt. Je denken is een wereld op zich dat je persoonlijkheid beïnvloed. Ben je depressief? Enthousiast? Positief? Het denken kan je stop zetten en herprogrammeren. Vaak vraag ik aan mensen: Ben jij tevreden met wie je bent? Of zou je anders willen zijn? Ik vond mezelf toen ik jonger was erg kritisch en dit vond ik vervelend. Ik kon echt oordelen over mensen en dat zat me in de weg. Ik leerde het pad van mijn hart te bewandelen en mijn denken te veranderen. Dit opende mijn wereld en veranderde alles. Ik heb rust en stilte in mijn denken en kan makkelijk bij mijn gevoel en voel de verbinding met mijn hogere zelf en begeleiders Ik kan makkelijker mijn intuïtie volgen en vertrouwen. Soms zit ik in stress en dan ben ik zo onrustig dat mijn denken in onzekerheid en angst komt. Ik weet de weg keer op keer weer te vinden om mezelf rustig te maken. Herken je dit? Dit wil ik jou ook leren. Wat heb jij allemaal opgeslagen op jouw harde schijf en ben jij wie je wilt zijn en kom jij tot je recht op deze manier of heb jij nog verborgen talenten en gaven die naar achteren geschoven worden omdat je denken je beïnvloed en je niet vrij bent om te zijn wie je wilt zijn? Werk aan de winkel!!


Emotioneel platform:

Omgaan met gevoelens en emoties doet iedereen op zijn eigen manier en meestal op een manier dat aangeleerd is via ouders en omgeving en de maatschappij. Voelen is een kracht en een essentieel onderdeel van het bestaan van ons mensen. Het maakt het verschil tussen mensen, dieren en een robot. Voelen vinden mensen moeilijk omdat het vaak ongemakkelijk is, pijnlijk, intens en veel met je doet. Het kan een achtbaan zijn waarin je het controle verliest en dat is niet fijn. Veel mensen zijn hooggevoelig en dit houdt in dat er veel prikkels binnen komen omdat ze afgestemd zijn op de buitenwereld. Dit is makkelijk om te draaien door de verbinding met hunzelf weer te voelen en de gronding “Embodiment” terug te vinden in hart en buik. In voelen zit een hele communicatie verscholen. Het lichaam heeft een eigen taal en dit is aan jou om te leren. Leer jezelf en de taal van je lichaam te verstaan. Dan kan je ook de taal van je ziel verstaan en zien dat je een mooie uniek en fantastisch mens bent vol magie. Leer om te gaan met je gevoelens zodat het je vrienden zijn, met je mee werken, ze je helpen en niet tegen je werken. 


Fysiek Platform:

Lichamelijke klachten zijn vaak een uiting van ingehouden en onderdrukte emoties. Emoties is energie en er ontstaan energie stagnaties in het lichaam. Het energetisch lichaam wordt aangestuurd door 7 chakra’s en daar zitten thema’s aan verbonden. Het is super mooi als je leert en voelt welke thema’s waar in je lichaam zich afspelen. Je kent de uitdrukkingen wel van te veel hooi op je schouders nemen. De wereld op je schouders dragen. Veel verantwoordelijkheid voelen en dat vast zetten in je lichaam terwijl je mag zitten op je billen en de veiligheid en support voelen van onderaf. Fysiek wordt je aangestuurd door je zenuwstelsel en dit heeft 2 richtingen. Stress en ontspanning. Een deel verhoogt stress en spanning in je lichaam en een deel zorgt voor rust en ontspanning. Leer je lichaam goed te kennen met de signalen die ze je geeft. Is je adem hoog of laag? Waar ga je opslot en voel je je gespannen en waar ontspan je en wordt je blij? Waar ga je uit verbinding en hoe voel je dat je in verbinding bent? Een mooi platform om bewust te worden van je voertuig waar jij als ziel in woont. Hoe goed zorg jij voor je lichaam? Ondersteun jij jezelf met goede voeding? Beweging? Spiertraining? Ontspanning? Genot? Warmte? En verzorging?


Energetisch platform

Alles is energie en energie is alles. Er is zoveel onzichtbaar wat we waar kunnen nemen. Zo kunnen we ruimtes aanvoelen, mensen, dieren, planten en wezens uit de andere wereld. Maar jij bestaat uit 100 % energie. Gedachten, gevoelens zijn energie en hebben een frequentie. Negatieve gedachten en gevoelend trekken iets anders aan dan positieve gedachten en gevoelens. 


Heb je de documentaire gezien van het water? Dr. Masaru Emoto (1943-2014) was een Japanse onderzoeker. Hij studeerde op de Universiteit van Yokohama en was voorzitter van de International Water for Life Foundation. Hij verscheen ook in de film ‘What the bleep do we know’. In één van zijn experimenten deed hij water in speciale potjes en stelde het bloot aan een specifieke frequentie zoals een positief of negatief geladen woord of bijvoorbeeld muziek (bijv. klassiek tegenover heavy metal). Vervolgens vroor hij dit water in zodat er waterkristallen ontstonden. Toen hij deze bevroren waterkristallen bekeek nam hij waar dat invloeden van buitenaf invloed hadden op de vorm van de waterkristallen. Zie het plaatje hieronder voor de foto's!


Door positieve invloeden van buitenaf, ofwel frequenties, zoals liefde vormden zich mooie harmonieuze waterkristallen. Negatieve invloeden daarentegen zoals bijvoorbeeld hatelijke woorden als ‘idioot’ vormden hele andere chaotische ‘lelijke’ waterkristallen. Uit de onderzoeken en experimenten van Dr. Emoto blijkt dus weer dat de kracht van frequentie; gedachten, geluiden, beelden, etc. zeer krachtig zijn!Zeker als je beseft dat je lichaam voor 70% uit water bestaat (!)


Ben je bekend met het chakra systeem in je lichaam? Je bent instaat om je energieveld te vergroten, te versterken, af te schermen en te gronden. Als jij realiseert dat alles één is en de kracht ontdekt van je gedachten, gevoel en de taal van je lichaam en ziel verstaat, dan kan jij een van de gelukkigste en gezonde mensen zijn die op aarde leeft. Kennis is rijkom en leer jezelf te kennen in het licht van je ziel. Leer jezelf te ervaren vanuit een kracht wat onbeschrijfelijk is. Liefde is de frequentie van je ziel en dat ben jij in essentie. Een kracht, een bewustzijn, een intelligentie, een energie zo groot, mooi en bijzonder. Wanneer jij hiermee in contact komt veranderd je leven! Je hoeft niet ziek te zijn. Ziekte is een disbalans van energie. Wanneer jij je energie richt met de juiste intentie, gedachten en gevoelens dan kunnen er wonderen gebeuren! Laat je meenemen in de wereld van energie en spiritualiteit!4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page