top of page

zo 09 apr

|

Zoom

Rust, verminder je stress en verbind met je jezelf en je gevoel

Grond, balanceer, open, centreer, vitaliseer, voel, vertraag en geniet. Optie om achteraf online in je eigen tijd mee te doen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Rust, verminder je stress en verbind met je jezelf en je gevoel
Rust, verminder je stress en verbind met je jezelf en je gevoel

Tijd en locatie

09 apr 2023, 11:00 – 13:00

Zoom

Over het evenement

Rust, verminder stress en verbind met jezelf en je gevoel workshop 2 uur

Om in balans te blijven en gecentreerd heb je een spirituele beoefening nodig (spiritual practice). Deze sessie geeft je handreikingen die je dagelijks in je eigen leven kan gebruiken. Speciaal is deze body awareness sessie waar jij je focust op de verbinding met je lichaam, gevoelens en je energie stroming in je lichaam. We activeren je lichtlichaam en Kundalini Shakti wat je levensenergie is wat zit opgeslagen in je lichaam. Door rustig te bewegen gecombineerd met je ademhaling breng je je levensenergie omhoog. Dit brengt inspiratie, intuïtie, passie en creativiteit los. Diepe transformatie vindt plaats doordat we met de kundalini shakti (creatieve levensenergie) werken en via expressie van stem, lichaam en communicatie in de waarheid samen zijn.

Deze sessie duurt 2 uur en bevat:     

1: Mentaal en emotioneel bewustzijn 

We verdiepen je persoonlijk proces door het stellen van vragen en ik beantwoord je vragen.

2: Lichaamsbewustzijn 

We starten de sessie met het 8 voudigpad van yoga voor belichaming en rust

3: Hoger energetisch bewustzijn 

Integratie door kennisoverdracht via theorie en channeling

In de body awareness sessies gebruik je:

 • Yogamat
 • Deken
 • Kussentje
 • 2 yogablokken
 • 2 of 1 groot kussen of yogabolster
 • Meditatie kussentje
 • Yoga strap - touw of band 
 • Warme sokken en fijne losse kleding
 • Thee of water

Wil je hier informatie over? kijk op mijn blog:

https://www.maneeshasluyzer.com/post/yoga-als-medicijn-en-rustpunt

De onderdelen van de sessies:

Yoga   

Maak verbinding met de taal van je lichaam voor lichaamsbewustzijn. Je verbindt je ademhaling met bewegingen en zo ervaar je vastzittende gevoelens in je lichaam of hoe je denken in de weg staat van overgave in het moment. Ik leer je het 8-voudige pad van yoga zodat je de kennis en begeleiding hebt naar verlichting en innerlijke vrede. Je ervaart een groter bewustzijn en kunt de waarnemer zijn van je eigen gedachten, gevoelens, gedrag, acties en leven.

Ademwerk en ontspanning 

Leer je zenuwstelsel te kalmeren door te vertragen, te ontspannen en te focussen. Hoe meer je leert te vertragen en ontspannen, hoe sneller je herstelt en je energie hoog kan houden. Hoe meer focus des te meer je de antwoorden van binnen en verbinding met je hogere zelf vindt.

Tantra

Bevrijd jezelf en verbind de puzzelstukken van binnen. Breek door oude patronen en negativiteit heen. Leer kwetsbaar, zachtaardig, krachtig en eerlijk te zijn en om de waarheid met liefde en respect te spreken.

Energiewerk 

Maak verbinding met je zelfhelende vermogen en genees jezelf. Leer de taal van je lichtlichaam, je ziel en het universum te begrijpen om vanuit je hart en ziel te leven.  

Empowerment 

Werken met andere mensen die net als jij op hun spirituele reis zijn, is bemoedigend en bekrachtigend. We kijken naar de verschillende kanten van elke situatie, zodat je begrip, acceptatie, vertrouwen, steun, liefde voelt en vooral: je gezien, gevoeld en gehoord voelt. Het krachtigste wat je kunt doen, is je openstellen, opdagen, je demonen onder ogen zien, het wakker schudden en wakker worden.

Channeled guided trance meditation  

Verken met je astrale lichaam en hoger bewustzijn een wereld die je frequentie verhoogt en je zielenmissie op aarde bekrachtigt. Reis astraal naar meerdere dimensies, je energetische thuis, de bron, je galactische vrienden, je zielenfamilie, vrienden, gidsen, begeleiders en leraren. Maak verbinding met de energie van liefdesenergie en werk samen met je zielenteam.

Satsang, onderwijs, channeling 

Satsang betekent samen zijn en gesprekken voeren in waarheid en de waarheid spreken. Ik deel mijn kennis met jou als mentor, coach en docent. Als therapeut nodig ik je uit om dieper in je proces te gaan en ervoor te zorgen dat je je veilig kunt openstellen, groeien, je waarheid spreekt en in je kracht staat. Als trance medium en channeler van Aurealis en Hubert spiegelen wij jou vanuit het hoger bewustzijn en mag je alle vragen stellen. We nemen je mee om een kanaal van licht en liefde te zijn. Jouw werkelijke zuivere zelf.

Het is een rustige en fijne les! Neem even tijd voor jezelf.

Prijs:

€35,-

Locatie:

Online via Zoom

Data:

9 april 11.00-13.00

Tickets

 • Body Awareness

  € 35,00
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page