top of page

Het tijdstip wordt later bepaald

|

Sayalonga

Private Retreat: Personal transformation

In 3 dagen ga je dieper in je gevoelswereld voor inzichten, antwoorden, heling, transformatie en positieve verandering.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Private Retreat: Personal transformation
Private Retreat: Personal transformation

Tijd en locatie

Het tijdstip wordt later bepaald

Sayalonga, Andalusië, Spanje

Over het evenement

Personal transformation retreat

Emotionele healing, persoonlijke ontwikkeling, spiritueel ontwaken, transitie, overgave en verbinden met het hoger bewustzijn.

Ben je opzoek naar antwoorden? Loop je tegen dezelfde patronen aan? Zit je in overleving?  Leef je op de automatische piloot en zit je in een visieuze cirkel?  Trek je de verkeerde relaties aan? Voel jij je vaak alleen in je proces of op je levenspad? Heb je behoefte om liefde te voelen en de verandering in je leven te maken? 

Dit retreat kan je voor jezelf boeken (of deelnemen in een groep.)

Samen gaan we in verbondenheid ontdekken wat jij nodig hebt om los te laten, te verwerken, je kracht te vinden en de antwoorden op je vragen. Jij gaat je eigen antwoorden voelen. Welk thema je ook hebt, in welk proces je ook zit, alles is welkom. 

Voorafgaand aan de retreat plannen we een uitgebreide intake gesprek via Zoom, waarin we samen je vragen doornemen en we elkaar al leren kennen. Zo kunnen we beiden voelen of deze retreat een plek voor jou is en deelname  solo of in de groep handig is. Soms bedenk je dat je alleen wilt, maar dan weet ik al dat er andere leuke deelnemers zijn die bij je matchen. Samen werken met anderen kan enorm leuk, spiegelend en bevrijdend zijn.

Je hebt tijd voor jezelf en ervaar rust van de natuur, mindful plantaardig eten, helende kruiden, water, thee en sapjes. Je bent weg van de bewoonde wereld en maakt verbinding met je gevoel en je lichaam door rustige yogalessen, meditaties, ademtechnieken, in stilte op het water dobberen, mooie natuurwandelingen, avonden rond het kampvuur en het samen zijn met gelijkgestemden in een positieve energie. 

Wie je ook bent, of wat je ook doet voor werk. Ben je een directeur, lichtwerker, advocaat, jurist, zelfstandig ondernemer, artiest, manager, coach, docent of medewerker ergens...Weet dat we allemaal hetzelfde zoeken en tegen dingen aan lopen in het leven. Niemand kan het alleen. We willen allen van betekenis zijn, een doel hebben, rust, vrede, tevreden, gezond en gelukkig zijn. En als belangrijkste, de liefde voelen als levensstroom door alles heen. 

Boek je plek in een van de retraites en ervaar dit!

Deze speciale spiritual immersion retreats zijn een cadeau voor je lichaam, geest en ziel. Je ervaart de eenheid en rust in jezelf door de magie van de voelbare energie, laat je gemakkelijk alle zorgen los. Je wordt gevoed met yoga, meditatie, groepsgesprekken, emotioneel lichaamswerk, wandelingen, gelijkgestemden en een plantaardige keuken. Elke dag vers bereid met lokale streekproducten, groente, fruit en kruiden mede uit eigen tuin. Door zo puur te eten kom je snel tot rust en kan je ontgiften.

Het is een plek waar je mag ontspannen zowel mentaal, emotioneel en fysiek. Je heelt, verandert, transformeert en we spiegelen jou in je kracht en gevoel.

De retreats zijn een medicijn voor je ziel. Jij staat centraal en jij mag ontspannen. Moeiteloos stroom je deze dagen mee met gelijkgestemden naar een bestemming binnen in jou waar je opent in plezier, gezondheid, rust, vrede, vrijheid, liefde en vertrouwen.

Rust, yoga en voelen

Je lichaam is je belangrijkste instrument. Het is je huis, je thuis. Door rustige lichaamsbewegingen ontdek je meer en meer hoe het voelt om aanwezig te zijn in je eigen huis en hoe jij je lichaam kan bewonen. Dit is belangrijk, omdat je zo in contact komt met je eigen mechanismen zodat je kan veranderen. Ik ben tevens een haptotherapeut en begeleid jou in het voelen en waarnemen van je eigen binnenwereld. Er is altijd een co-trainer aanwezig die energetisch mee voelt en je spiegelt.

Voeding, stilte en de natuur

Voeding is de basis tot een gezond en gelukkig leven. Alles wat je tot je neemt deze dagen is plantaardig en bereid met liefde. De natuur om je heen laat je voelen dat je echt even helemaal weg bent en me time ervaart. Een paar dagen bij ons voelt als een maand en een reset. We schenken geen alcohol, liever niet roken, we gebruiken weinig suiker tot geen onbewerkte suikers. 

Groep:

De plek is omringt door natuur. De groepen zijn klein 3-8 personen en er is veel aandacht en professionele begeleiding. Er is ruimte voor je vragen, je verhalen en diepgaande processen. De energie en betrokkenheid zorgen er voor dat je snel bij je kern komt en de antwoorden op je vragen voelt. Je bent vrij om je eigen ruimte te pakken, stilte of te verbinden.

Locatie:

De retreats worden gegeven in Spanje. 

Je kan vliegen op Malaga en dan is het nog 2 uur rijden. We kunnen je ophalen van het vliegveld.

Tevens kan je op Granada vliegen, waar je een tussenstop maakt via Madrid en dan halen we je daar op dat is 30 minuten bij ons vandaan. Je kan ook met de auto of camper komen en zeker als je met meer personen komt en je eigen spulletjes wilt meenemen en of doorreist. Je kan een eigen auto huren, er zijn vele goede opties.

Het terrein is 14 hectare groot en je bent omringt door bomen, katten en water. Je kan elke dag het water op voor een kano of kajak tocht. Je kan wandelen en lekker genieten op de plek. Je kan extra sessies bijboeken voor in je vrije tijd als massage, qhht sessie, of even een 1 op 1 met een andere coach of trainer.

De workshops en sessies vinden plaats in een mooie grote yoga ruimte binnen of buiten met uitzicht op het water omgeven door stilte. De keuken is geheel plantaardig of vegan. Het eten is met liefde bereid en zal gevarieerd zijn, lekker, inspirerend en om van te genieten. Ben je allergisch voor iets, geef het aan ons doot.

Wat kan je verwachten qua dagindeling:

Bij aankomst geven we je ruimte om je eigen kamer te installeren. Er staat drinken voor je klaar met een snack. Je ontvangt een tour en je mag aanschuiven voor een lunch of warm diner. Landen is belangrijk dus we starten altijd met een rust dag.

De andere dagen zijn:

-Ochtend kruiden thee

- yoga, meditatie, adem sessie

- ontbijt

- workshop

- lunch

- eigen tijd of tijd om het water op te gaan, te wandelen, een massage, een goed gesprek, doe waar jij behoefte aan hebt en maak je hart vrij

- workshop

- diner

- after diner relaxation moment (kampvuur, muziek, ceremonie, sound healing, meditatie, yin yoga)

- Eigen tijd en voorbereiding voor de nacht rond 21.30

Bij vertrek nodigen we jou uit om je kamer goed achter te laten. We ontbijten samen en je ontvangt een lunchpakket mee voor onderweg. Je wordt weggebracht naar het vliegveld.

Vliegveld:

Malaga 

Datum retraites maximaal 4 personen.

Kamers en prijzen

Donderdag tot maandag

4 daagse en 4 nachten retreat

2 persoons huis met een gedeelde badkamer en eigen slaapkamer: € 899,00

Zondag tot zaterdag

7 dagen en 6 nachten

2 persoons huis met een gedeelde badkamer en eigen slaapkamer: € 1299,00

Wat is inbegrepen:

Beddengoed

Handdoeken

Ontbijt - lunch - diner

Onbeperkt water en thee

Snacks

Lessen en sessies van Maneesha

Shampoo en conditioner in het huisje

Schrijf boek en pen

Beperkt wifi

Wandelingen

Informatie over vegan food

Schoonmaak

Wat is exclusief:

Vervoer naar en van airport 

Vlucht naar Spanje

Mogelijk eigen auto vervoer (mocht je met de auto willen reizen)

Reis verzekering

Eigen aansprakelijkheid

Andere sessies

Deel dit evenement

bottom of page