top of page

zo 21 mei

|

Sayalonga

Chakra Awakening Retreat

Embodiment & empowerment

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Chakra Awakening Retreat
Chakra Awakening Retreat

Tijd en locatie

21 mei 2023, 15:00 – 27 mei 2023, 11:10

Sayalonga, 29752 Sayalonga, Málaga, Spanje

Over het evenement

Chakra Awakening Retreat - Embodiment & Empowerment

Je lichaam is een voertuig van Goddelijke helende energie

Dit is een hele leuke spirituele persoonlijke ontwikkeling retreat. Je lichaam zit vol wijsheid en in deze retraite richten we ons op elk deel in je lichaam waar een chakra (energiewiel) ligt. Elk chakra staat voor thema's, emoties, gedrag, triggers, oude herinneringen en heel veel kracht, creativiteit en wijsheid. Met zachtheid, yoga, meditatie, ademwerk, diepere theorie over de chakra's ga je eigen lichaam verkennen en de positive energie wakker maken, zodat je meer in contact komt met je positieve emoties, gevoelens en kracht.

Het woord chakra is erg populair geworden; wat een chakra is en hoe we onze chakra's activeren, wordt echter niet zo goed begrepen. In deze retraite duik je diep in jezelf met de kennis van de chakra’s. Je ontvangt een werkboek met vragen over jezelf en je leven. We activeren en wekken het lichaam met zachte yoga, ademwerk, meditatie en het geluid van de chakra’s (mantra). We volgen de energie van het lichaam terwijl je werkt met kundalini Shakti.

Maak je levensenergie en spirituele gaven wakker

In deze retraite wek je spirituele energie op die je bewustzijn opent en je zelfbewustzijn vergroot. Het zal de geestelijke gezondheid en emotionele veerkracht verbeteren. Je kunt  paranormale vermogens ontwaken. De focus met de chakra's is om je te ondersteunen bij het ontwikkelen van een sterke en stabiele geest die de krachtige energieën in de psyche en de activering van je levensenergie: kundalini shakti aankan. Deze kosmische energie ligt in een potentiële vorm opgeslagen in de basischakra, muladhara.

Het chakrasysteem

We willen benadrukken dat werken aan één chakra alleen niet voldoende is als je de chakra's echt wilt ervaren. Je moet elke chakra ontwikkelen als onderdeel van het complete chakrasysteem, dat uit drie componenten bestaat:

De individuele chakra's en granti's

De kanalen die de chakra's verbinden, die nādī's worden genoemd

Kundalinī shakti, de kosmische kracht die aan de basis van het lichaam is opgeslagen, is de basis van alle energie die nodig is om het geheel van het systeem van stroom te voorzien.

Hoe meer energie je beschikbaar hebt, hoe meer je het systeem van stroom kunt voorzien.

De chakra's werken voor de meesten van ons op een zeer laag voltage; er is niet genoeg om het complete chakrasysteem van stroom te voorzien; er is net genoeg om het dagelijkse bewustzijn van stroom te voorzien als dat zo is. Het grootste deel van onze energie gaat naar de eisen en routines van het leven. Dus om te beginnen met het opladen van de chakra's is een regelmatig en systematisch proces vereist. En hoe je dat doet, leer je in deze retraite.

Zuivering - Verlichting - Identificatie 

De sleutel tot het succesvol openen van het complete chakrasysteem is het opbouwen en opslaan van je energie terwijl je geaard, gecentreerd, stabiel en volledig betrokken blijft bij je dagelijkse leven, en tegelijkertijd volledig toegewijd aan regelmatige meditatiebeoefening. De twee zijn erg belangrijk; ze houden elkaar in evenwicht. De sleutel is om energie langzaam op te bouwen. Te veel energie zal aanvankelijk ongemak en onbalans veroorzaken als je je lichaam, zenuwstelsel, geest en emoties niet voldoende hebt gezuiverd.. Dus de hele retraite is gebouwd om je systeem te zuiveren met eten, gesprekken, omgeving, ceremonie, slaap en dagelijkse oefening.

Geef jezelf de liefde die je verdient en boek deze retraite.

Een korte omschrijving van de 7 Chakra’s. 7 energieweielen in je lichaam en zijn de poorten naar emotionele, mentale, fysieke en energetische gezondheid.

Je hebt 7 chakra’s in je lichaam en de betekenis van de chakra’s zijn als volgt.

1 Basis: Funderen, overleven en zelfbehoud. Ik ben en deze chakra blokkeert door angst

2 Onderbuik: Beweging, verbondenheid en zelfvoldoening. Ik voel en de blokkade is schuldgevoel

3 Bovenbuik: Transformatie, wilskracht en zelfvertrouwen. Ik doe en de blokkade is schaamte

4 Hart:Onvoorwaardelijke liefde, evenwicht en zelfacceptatie. Ik heb lief en blokkeert door verdriet.

5 Keel: Eigen waarheid, uiting en zelfexpressie. Ik communiceer en de blokkade is leugens

6 3e oog: Ontwaken, inzicht en zelfreflectie. Ik zie en blokkeert door illusie

7 Kruin: Begrijpen, geloven zelfkennis. Ik weet en de blokkade is gehechtheid

Dit is mogelijk al een leuk schema voorinzicht en dit verdiepen en werken we uit in de retreat.

In deze retraite krijg je:

Lichaamswerk zoals: zachte yoga, ademwerk, meditatie, mantra, dans, siësta, ontspanning en slaap

Mindfullness: coaching, soundhealing, proceswerk

Soul empowerment: trance meditaties, ceremoniële cacao, stilte, natuur, energiewerk, ceremonie met grote geest, moeder aarde en vuurritueel.

Het is al hart openend en aardend alleen om hier in de villa te zijn omringd door de bergen, de zee, de zon, de dieren. Alleen al door hier te zijn, geef je ruimte aan je hart en de transformatie waar je op wacht. Wees zacht en laat de energie je leiden. Vertrouw op het proces van overgave en werk samen met je hogere zelf om je te openen en te helen. Je bent op het juiste moment, op het juiste moment, op de juiste plaats, met de juiste mensen.

Uniek aan deze retreats is de samenwerking met mij, Maneesha en mijn zielenteam. Doordat je in mijn huis aanwezig bent, stap je meteen in de divine energie van ons. Ik ben verbonden met de meesters van het licht en werken met de energie van moeder aarde en great spirit. Door hier te zijn en samen te werken kom je makkelijker in verbinding met je hogere zelf en de divine energy. Je ontdekt je divine self en hoe dit voelt en met jou communiceert.

Geef jezelf de liefde die je verdient en boek deze retraite.

De retreat

Je bent met een kleine groep (2-4 personen) aanwezig in deze retreat. Er is aandacht voor jou en je verhalen. Je zal je begrepen voelen en gesteund. Door verschillende gesprekken kom je tot mooie inzichten die je helpen om positiever te denken en te voelen. Ik heb een unieke methode ontwikkeld die je helpt in het bevrijden van blokkades: mentaal, emotioneel, fysiek en energetisch. Ik werk met de kundalini Shakti energie die je helpt uit je comfort zone te komen, je ziel te belichamen en bekrachtigd jou.

Voeding

Het eten is vegetarisch/plantaardig. Veel groente en fruit en er is altijd wat lekkers gebakken met natuurlijke suikers. Er zijn keuzes in voeding, aangepast op wat jij wel en niet eet en mogelijke dieet wensen, zoals smoothies, fruitsalades, smoothie bowls, buddha bowls, rijst gerechten, dingen uit de Ayurvedische keuken, salades, brood met dipjes, lekkere soepjes en alles is zelf gemaakt en biologisch.Het kan glutenvrij of suiker vrij. En speciaal eigen bio eitjes van onze eigen kippen!

Me-time

Je hebt ruimte voor jezelf om te schrijven, te wandelen, te zwemmen, lekker te slapen, te knuffelen met de katten of naar beneden te gaan en een strandwandelingen aan zee te maken. Er zijn hier leuke plekjes om het huis waar je alleen kunt zijn en uitzicht hebt op zee.

Energie wakker maken

In de ochtend starten we met rustige yogahoudingen waardoor je tot diepe ontspanning komt. Je leert om aanwezig te zijn met het gevoel wat er is zonder dat het elke keer bezit van je neemt. Via langzame ademhaling opent je lichaam meer waardoor je lichamelijk meer tot rust komt, je meer verbinding voelt en je zal je fitter voelen.

“Door rustig te bewegen zak jij van je hoofd naar je lichaam en kan je binnen in jezelf de ontkenning-blokkades voelen die je hebt vastgehouden. Het lichaam slaat herinneringen op en als je je aandacht en je adem naar binnen richt verzacht je en opent zich de taal die binnen in jou opgeslagen ligt. Hier kan boosheid vrij komen, verdriet en ook blijdschap dat het eruit mag en ruimte krijgt. Je kan lachen en huilen tegelijk. Belangrijk is dat jij voelt dat je een bodem hebt en met rustige yogahouding ga jij je eigen bodem en stevigheid in je lichaam ervaren, waardoor jij in rust herinneringen kan laten passeren (ze hebben dan niet veel impact meer op jou). Pijn is iets wat jij in het verleden hebt meegemaakt en niet iets wat je elke dag hoeft te ervaren. Vaak heb je nog een verhaal of ervaringen die graag erkenning willen dat de pijn en het gemis oprecht is, eerlijk, zuiver en waar. Alles wat jij voelt is waarheid.

Wanneer jij de stevigheid binnen in jezelf voelt en de weg vrij maakt door adem, rust en ontspanning hebben ook positieve gevoelens tijd en ruimte om door jou zelf gezien, gevoeld en gehoord te worden en kunnen ze een plek krijgen. Zo maak jij ruimte voor een nieuwe start, een nieuwe toekomst waar er rust en vrede is in wat er is gebeurt. Aanvaarding en geduld in je proces en het leven en je kunt weer vertrouwen op jezelf. Jij voelt en ervaart de positieve weg die jouw vrij heeft maakt en jij gaat echt begrijpen wat jij kunt doen om meer verbinding, plezier en rust te ervaren in je leven”

Maak jezelf vrij van oude pijn, blokkades en onzekerheid en ervaar plezier en overvloed

Na de retreat:

Voel jij meer rust en zelfliefde

Je bent verbondenheid met jezelf

Je gedachten zijn rustig en positief

Heb je inspiratie hoe je nu verder wilt in je leven

Voel jij dat er een rugzak of een last van je af is gevallen

Een week die je nooit zal vergeten en kennis die je kan gebruiken voor altijd.

Prijs:

Groepsprijs €1375,-

Individuele kamer €1675,-

Individuele retreat €1595,-

Prijs is inclusief:

6 nachten

Programma met 4 uur samenwerken met mij, Maneesha

Programma

Ontbijt, lunch, diner

Water, thee, koffie

Fruit

Smoothies

Sapjes

Snack

Gas, water, licht, eind schoonmaak

Beddengoed, lakenset, 2 handdoeken

Exclusief

Vervoer en vlucht

Eten en drinken buiten het programma

Excursies

Inclusief aanwezig op locatie:

Yogamat

Yogabolsters

Meditatie kussen

Mala’s

Yoga blok en touw

Fleece dekens

Klankschalen

Tekenspullen en papier Shampoo

Conditioner

Zonnebrand (€15,-)

Kokosolie

Bodylotion (€5,-)

Zwembad (zwemmen in zee en zwembad is mogelijk vanaf mei tot november)

5 katten (anti-allergeen katten. Korthaar en niet allergisch. Erg vriendelijk)

7 kippen

Moestuin

Wifi

Het is een alcohol- en rook vrije locatie

Vliegveld:

Malaga

Vervoer:

Taxi vliegveld-huis

Er staat een taxi voor je klaar als je geland bent op het vliegveld Malaga

Een gedeelde taxi voor 2 personen is €30,- enkele reis en voor 1 persoon €75,-

Met 4 personen kan er een busje besteld worden wat €21,- enkele reis kost

Wanneer je weer naar huis gaat haalt de taxi je op en brengt je naar het vliegveld

Van en naar het huis

Mocht je excursies willen maken vanuit het huis dan is er een taxi die je kan brengen. Dit kost je rond de €15,-/€25,- per enkele rit. Lopen naar de dorpen is rond de 60-90 minuten, ik raad je lopen naar het dorp af. In de bergen kan je wel wandelen.

Trein-bus

Vanuit Malaga vliegveld is er een trein van 5 minuten die je naar Malaga busstation brengt. Er is een bus die vertrekt om 11.30 naar Sayalonga en duurt een uurtje. Iemand van ons haalt je dan op bij het busstation.

De bus kost €4,- en de trein €4,- Dus voor een enkele reis ben je rond de €10,- kwijt

Eigen vervoer

Je kan altijd een eigen auto huren of delen met iemand. Op het vliegveld van Malaga zijn enkele vervoersbedrijven waaruit je kan kiezen. Via www.carjet.co.uk kan je goedkope auto’s huren van €20,- per dag.

Meer info: contact@maneeshasluyzer.com

Bij boeking ontvang je een factuur en een uitnodiging voor een zoom afspraak.Via de zoom afspraak hebben we een intake en bespreek ik de ins en outs met je.

Je ontvangt boekingsvoorwaarden en een pdf met informatie waar je aan mag denken en wat je mag meenemen. Voor de retreat hebben we contact via whatsapp.

Liefs Maneesha

Tickets

  • Retreat

    € 1.475,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page