top of page

dom, 22 ago

|

Zoom

Volle maan ceremonie en mantra meditatie

Bijzondere meditatie en ceremonie met het thema van de volle maan. Achteraf terug te luisteren.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Volle maan ceremonie  en mantra meditatie
Volle maan ceremonie  en mantra meditatie

Tijd en locatie

22 ago 2021, 19:00 – 21:00 CEST

Zoom

Over het evenement

Leven met de maanstanden is bewust stil staan in het eeuwige transformatie proces waar we in zitten. Dit proces noemen we leven. We zitten in de transitie naar een 5 Dimensionale wereld en werkelijkheid, waar we ondersteuning nodig hebben van de wetten van de natuur. We bouwen en creëren samen de nieuwe wereld en daarom nodig ik je uit in deze Sacred Volle Maan Cirkel van energie, licht, liefde, en transformatie.

Over heel de wereld is het van oudsher een traditie om je tijdens de Volle Maan d.m.v. meditatie en ceremonie op te laden met de krachtige maan energie. De Volle Maan maakt sensitief en intuïtief, hierdoor kunnen we ons beter afstemmen op onze binnen wereld en intenties/doelen/focus helder maken.

De kracht van de volle maan daagt ons uit om dat wat in ons leeft naar buiten te brengen en in het volle licht te zetten. Ik vind het fijn om elke maand stil te staan bij mijn doelen en dromen. Elke maand houd ik mijn eigen proces in de gaten en kan ik mijn dromen en of doelen bij schaven. Zo kan ik focus houden en in de energie blijven. Wat heb ik nodig om mijn dromen en doelen te bereiken en welke stappen moet ik zetten. Dit is een mooie energie om de tijd te nemen om stil te blijven staan bij mezelf en mijn proces. Dit gun ik jou ook en ik weet hoe krachtig dit is om samen te doen en dat er mensen zijn die met je mee denken en naar je luisteren.

Je ontvangt van mij een pdf met de voorbereidingen. Dus houdt rekening met de voorbereiding voor de ceremonie.

Ook achteraf te beluisteren en mee te doen. 

Tickets

  • Volle maan meditatie ceremonie

    14,00 €
    Venta finalizada

Total

0,00 €

Deel dit evenement

bottom of page