top of page

dom, 07 jul

|

Zoom

Sacred Heart Space Ceremony

Neem de tijd om verschillende gebeurtenissen te integreren in je leven in deze Ceremonie ruimte.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Sacred Heart Space Ceremony
Sacred Heart Space Ceremony

Tijd en locatie

1 fechas más

07 jul 2024, 11:00 – 13:00

Zoom

Over het evenement

Sacred Heart Space Ceremonie

Maak van je kamer een ceremonie ruimte. Samen nemen we de tijd om stil te staan bij wat er gebeurt in je leven en stil te staan bij jou zelf. Tijd gaat zo snel en refecteer jij? Integreer jij? Het is zo belangrijk om even te vertragen, zeker bij heftige gebeurtenissen maar ook gewoon in je dagelijkse leven.

Via zoom ontvang jij in een live sessie de energie van het moment. Ik stem af op de groep en vanuit die energie gaan we de ceremonie ruimte in. Via begeleide meditaties, muziek en stilte ontvang jij de energie, antwoorden en inzichten die jij op dit moment nodig hebt. Het is de bedoeling dat je achterover leunt, mee doet en niet geheel in slaap valt, maar er bij blijft. 

Wanneer jij je aanmeld en iets heftigs heb meegemaakt zou ik het fijn vinden dat je dit met mij deelt. Zo kan ik jou en de energie beter begrijpen en begeleiden. 

Deze sessie is voor iedereen die liefdevol wil stilstaan, verbinding wilt, ondersteuning, stilte kan verdragen, naar binnen wil en kan gaan en kan zelfrelecteren. 

Deze sessie is niet voor jou als je niet van spiritualiteit houdt, nog nooit hebt gemediteerd, geen stilte kan verdragen, erg overprikkeld bent, niet kan zitten of nog nooit aan zelf onderzoek hebt gedaan. 

Wees klaar voor je eigen 'Embodiment'. Tevredenheid, rust, kalmte, zachtheid, een veilige bedding, steun en ruimte.

Voor vragen mail mij op contact@maneeshasluyzer.com of boek je plek en doe mee, dan ontvang je meer informatie.

Deel dit evenement

bottom of page