top of page

dom, 19 nov

|

Sayalonga

Rouw, verlies en trauma healing retreat

Speciale intieme groepsretraite voor maximaal 3 personen

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Rouw, verlies en trauma healing retreat
Rouw, verlies en trauma healing retreat

Tijd en locatie

19 nov 2023, 15:00 – 25 nov 2023, 15:00

Sayalonga, 29752 Sayalonga, Málaga, Spanje

Over het evenement

Rouw, verlies en trauma healing

Er zijn 5 fasen in rouw en verlies, ontkenning, woede, onderhandelen, depressie/verdriet en aanvaarding. Je kan geen van deze stappen overslaan want dan kun je last krijgen van “er zijn nog onafgemaakte zaken”. In deze retreat ga ik met je stil staan bij je pijn, verdriet en dat wat je tegenkomt in je proces.

Samen zijn met gelijkgestemden is zo helend. Toen ik zelf mijn traumatische ongeluk had en geliefden verloor vond ik het super fijn om met mensen te zijn die mijn pijn begrepen. Dat is belangrijk dat je pijn begrepen wordt, gezien, gehoord en gevoeld. Vaak zeggen mensen, laat het los en get over it, maar voor jou is het verlies wat je hebt meegemaakt of het incident belangrijk en vraagt aandacht. Laten we tijd nemen voor jouw gevoelens, herinneringen en wat eruit mag. Is het verdriet? angst? boosheid? wat zit er vast in jouw systeem?

De spirituele wereld en visie wordt meegenomen in het proces van verwerking. Je zal bewegen met je lichaam, geest een ziel en we vertragen in de tijd zodat je de verbinding voelt met je hart en wat belangrijk is voor jou. Je focus zal van het negatieve naar het positieve veranderen en je levenskracht zal je weer gaan voelen. Dit soor live events zijn op zielsniveau bedoeld om jou te bekrachtigen.

De retreat

Je bent met een kleine groep aanwezig in deze retreat. Er is aandacht voor jou en je verhalen. Je zal je begrepen voelen en gesteund. Door verschillende gesprekken kom je tot mooie inzichten die je helpen om positiever te denken en te voelen. Ik heb een unieke methode ontwikkeld die je helpt in het bevrijden van blokkades: mentaal, emotioneel, fysiek en energetisch.

Het eten is vegetarisch/plantaardig. Veel groente en fruit. Er zijn keuzes in voeding, aangepast op wat jij wel en niet eet en mogelijke dieet wensen, zoals smoothies, fruitsalades, smoothie bowls, buddha bowls, rijst gerechten, dingen uit de Ayurvedische keuken, salades, brood met dipjes, lekkere soepjes en alles is zelf gemaakt en biologisch.

Daarnaast heb je ruimte voor jezelf om te schrijven, te wandelen, te zwemmen, lekker te slapen, te knuffelen met de katten en standwandelingen aan zee te maken.

In de ochtend starten we met rustige yogahoudingen waardoor je komt tot diepe ontspanning dat ervoor zorgt dat je beter naar je rouw en verlies kan kijken. Je zal het meer gaan waarnemen dan dat je letterlijk elke keer in de pijn en het verdriet stapt. Je leert om aanwezig te zijn met het gevoel wat er is zonder dat het elke keer bezit van je neemt. De ervaring is in het verleden en jij herleeft de ervaring keer op keer. Dit leer jij uit te schakelen en de rust zal terug keren. Via langzame ademhaling opent je lichaam meer waardoor je lichamelijk meer tot rust komt en je zal je fitter voelen.

Door rustig te bewegen zak jij van je hoofd naar je lichaam en kan je binnen in jezelf de ontkenning gaan voelen die je hebt vastgehouden. Het lichaam slaat herinneringen op en als je je aandacht en je adem naar binnen richt verzacht je en opent zich de taal die binnen in jou opgeslagen ligt. Hier kan boosheid vrij komen, verdriet en ook blijdschap dat het eruit mag en ruimte krijgt. Je kan lachen en huilen tegelijk. Belangrijk is dat jij voelt dat je een bodem hebt en met rustige yogahouding ga jij je eigen bodem en stevigheid in je lichaam ervaren waardoor jij in rust herinneringen kan laten passeren en ze hebben niet veel impact meer op jou. Pijn is iets wat jij in het verleden hebt meegemaakt en niet iets wat je elke dag hoeft te ervaren. Vaak heb je nog een verhaal of ervaringen die graag erkenning willen dat de pijn en het gemis oprecht is, eerlijk, zuiver en waar. Alles wat jij voelt is waarheid.

Wanneer jij de stevigheid binnen in jezelf voelt en de weg vrij maakt door adem, rust en ontspanning hebben de 5 fases van rouw en verlies tijd en ruimte om door jou zelf gezien, gevoeld en gehoord te worden en kunnen ze een plek krijgen in het verleden. Zo maak jij ruimte voor een nieuwe start, een nieuwe toekomst waar er rust en vrede is in wat er is gebeurt. Aanvaarding in het proces en het leven en je kunt weer vertrouwen op jezelf. Jij weet dat er momenten zijn dat je verdrietig bent, maar het verdriet beheerst jouw leven niet meer. Jij voelt en ervaart de positieve weg die jouw vrij heeft maakt en jij gaat echt begrijpen wat jij kunt doen om plezier en rust te ervaren in je leven.

Maak jezelf vrij van oude pijn, blokkades en onzekerheid en ervaar plezier

Na de retreat: Voel jij meer rust en zelfliefde  Je bent verbondenheid met jezelf Je gedachten zijn rustig en positief Heb je inspiratie hoe je nu verder wilt in je leven Voel jij dat er een rugzak of een last van je af is gevallen

Een week die je nooit zal vergeten en kennis die je kan gebruiken voor altijd.

Groepsprijs €1375,-

Individuele kamer €1675,-

Individuele retreat €1595,-

Prijs is inclusief:

5 nachten

Programma

Ontbijt, lunch, diner

Water, thee

Fruit

Smoothies

Sapjes

Snack

Gas, water, licht, eind schoonmaak

Beddengoed, lakenset, 2 handdoeken

Exclusief

Vervoer en vlucht

Eten en drinken buiten het programma

Excursies

Inclusief aanwezig op locatie:

Yogamat

Yogabolsters

Meditatie kussen

Mala’s

Yoga blok en touw

Fleece dekens

Klankschalen

Tekenspullen en papier

Zwembad

5 katten (anti-allergeen katten. Korthaar en niet allergisch. Erg vriendelijk)

7 kippen

Moestuin

Wifi

Het is een alcohol- en rook vrije locatie

Vliegveld: Malaga

Vervoer:

Taxi vliegveld-huis

Er staat een taxi voor je klaar als je geland bent op het vliegveld Malaga

Een gedeelde taxi voor 2 personen is €30,- enkele reis en voor 1 persoon €60,-

Met 4 personen kan er een busje besteld worden wat €21,- enkele reis kost

Wanneer je weer naar huis gaat haalt de taxi je op en brengt je naar het vliegveld

Van en naar het huis

Mocht je excursies willen maken vanuit het huis dan is er een taxi die je kan brengen. Dit kost je rond de €15,-/€25,- per enkele rit. Lopen naar de dorpen is rond de 60-90 minuten, ik raad je dit wel af.

Trein-bus

Vanuit Malaga vliegveld is er een trein van 5 minuten die je naar Malaga busstation brengt.

Er is een bus die vertrekt om 11.30 naar Sayalonga en duurt een uurtje.

Iemand van ons haalt je dan op bij het busstation.

De bus kost €4,- en de trein €4,- Dus voor een enkele reis ben je rond de €10,- kwijt

Eigen vervoer

Je kan altijd een eigen auto huren of delen met iemand. Op het vliegveld van Malaga zijn enkele vervoersbedrijven waaruit je kan kiezen. Via www.carjet.co.uk kan je goedkope auto’s huren van €20,- per dag.

Meer info: info@maneesha.nl

Bij boeking ontvang je een factuur en een uitnodiging voor een zoomafspraak.

Via de zoom afspraak hebben we een intake en bespreek ik de ins en outs met je.

Je ontvangt boekingsvoorwaarden en een pdf met informatie waar je aan mag denken en wat je mag meenemen.

Tickets

  • deelname

    1475,00 €
    Venta finalizada

Total

0,00 €

Deel dit evenement

bottom of page