top of page

mar, 27 ago

|

Zoom

Akasha Records Spirituele Verdieping Groep

2 x per maand 60 minuten-1,5 uur in de energie zitten en antwoorden en verbinding maken met je eigen zielenbibliotheek. Schrijf je in en kom op de lijst en ik stuur je meer gegevens toe.

Akasha Records Spirituele Verdieping Groep
Akasha Records Spirituele Verdieping Groep

Tijd en locatie

7 fechas más

27 ago 2024, 19:30 – 21:30

Zoom

Over het evenement

Hoe werkt het? 6 stappen om te werken met je zielenbibliotheek:

1: Bepaal wat je wilt weten.

Bijvoorbeeld: Ik wil het rijk van de Akasha-kronieken ervaren. Ik wil inzicht in bepaalde patronen uit mijn verleden:. Ik wil weten hoe ik beter voor mezelf kan zorgen. Welke kant mag ik opgaan. Hoe laat ik mezelf zien? Hoe kan ik helpen? Hoe kan ik vertrouwen?

2: Heeft een specifieke vraag en leer te communiceren en vragen te stellen in de meditatie met je hogere zelf of zielenteam. Als je er klaar voor bent, maak dan duidelijk je intentie kenbaar en vraag of eventuele gidsen, of je ze nu kent of niet, je kunnen helpen.

3: We starten met een ademoefeningen en stappen in een ontspannen en ontvankelijke energie. Je vertraagt, stapt in de wereld van energie, voelen en hogere wijsheid. Geef jezelf de tijd om je energie te laten bezinken en te centreren.

4: We openen de bibliotheek met de invocatie/prayer en vraag om toegang te krijgen tot de records met betrekking tot uw vraag. Blijf nu in een open, ontvankelijke staat en laat informatie uw bewustzijn binnendringen. Het kan visueel of auditief zijn, of in de vorm van een geliefde, gids of engel.

5. Je kan ook verbinding maken met een ander bewustzijn of wezen, vraag dan hun naam en maak duidelijk dat u toegang zoekt tot de gegevens met betrekking tot een vraag. Neem de tijd om in de energie te zitten voor jezelf

6: Wanneer je klaar bent en de antwoorden hebt ontvangen dan beëindigt je je sessie en neemt je de tijd om de ervaring vast te leggen. Heb je toegang gekregen? Schrijf het voor jezelf op en voel na. Zo niet, dan is dat geen probleem – voor velen is er meer dan één poging nodig om af te stemmen op deze genezende energie. Zelfs als je denkt dat er niets is gebeurd, schrijf dan uw indrukken of gedachten op; achteraf kan dit meer onthullen dan verwacht.

De Akasha-kronieken zijn een enorme schat aan informatie die ongelooflijke wijsheid en inzicht op zielsniveau bevat. Als je nieuwsgierig bent naar waarom je bent wie je bent, hoe je hier bent gekomen, of naar toekomstige mogelijkheden die je in dit leven zult ervaren, kan dit een geweldige hulpbron zijn.

Tevens kunnen we met elkaar oefenen en elkaar boodschappen en antwoorden geven. Meestal gaan we 2 keer in de energie voor jezelf. 1 keer voor antwoorden. 1 keer voor heling, support en steun. Daarna ga je in de records en ontvang je een boodschappen voor 2 andere personen. Wil je dit niet, dan kan je zelf in de energie zitten. Alles is goed en alles is welkom.

Er is tijd en ruimte om ervaringen te delen en er is tijd en ruimte om boodschappen te ontvangen van mijn team, de Meesters van het Licht, Aurealis en Hubert.

Praktisch:

2x per maand dinsdagavond 19.30-21.00

€88,- per maand.

Aanbevolen om 3 maanden samen te reizen, per maand opzegbaar.

Toegang tot groepschat op het forum.

Ik zie je graag en laten we de unieke kracht ontdekken van je ziel en de wijsheid van je bewustzijn.

Liefs Maneehs

Tickets

  • Wachtlijst

    0,00 €

Total

0,00 €

Deel dit evenement

bottom of page