top of page
DSC_0462-1.jpg

Bedrijfscoaching
Burn out zakelijk retreat

Bedrijfscoaching kan op verschillende gebieden ingezet worden.

Ik richt me specifiek op 'preventie' van Burn-out, stress gerelateerde klachten, bewuste relaties en spirituele groei.

Ik ondersteun jou om gezond en gelukkig te zijn privé en zakelijk,

zowel mentaal, emotioneel, fysiek en energetisch.

Als het goed gaat met jou, dan gaat het goed met je bedrijf. 

Maak opnieuw verbinding met je hart en ziel

 

Blijf in moeilijke tijden van het leven gecenterd, in je kracht staan,

behoud liefdevolle relaties en zorg goed voor jezelf. 

Ontdek de kracht van liefdesbewustzijn in mijn methode.
Ontgrendel je volledige potentieel en vind je spirituele zielen pad met mijn unieke aanpak

 

Transformeer je leven en bloei!

IMG_0485.jpg

Samen met mijn collega Diana Bergsma van Spirituele vakantie reizen en Zakelijke coaching reizen organiseren wij Retreats waarin jij je kan onderdompelen en in een rustige en fijne omgeving tot nieuwe inzichten kan komen. Ik woon en werk in Zuid Spanje waar je welkom bent voor burn-out reizen, trauma verwerking, spirituele groei en diepe ontspanning.

 

Mijn collega's zitten verspreid in Indonesië, Tanzania, Italië en meer.

Meer info is te vinden op de website. Link hieronder.

Wat kan jij verwachten?

Zijn er onverwerkte zaken die bij jou spelen die jou zowel zakelijk als privé beïnvloeden?

Bekijk de Stress en Burn-out reizen of de burn-out herstel reis

Stress en Burn-out reizen

We werken met een deskundig team en mijn specifieke kennis ligt op het gebied van Burn-out. Burn-out is een psychologische term voor het gevoel afgebrand, uitgeblust of emotioneel uitgeput te zijn. Termen die gebruikt worden voor de beroepsziekte van deze tijd: burn-out. Een burn-out hebben, betekent dat je erdoorheen zit. Zowel in emotioneel als lichamelijk opzicht; je kunt geen energie of motivatie meer vinden voor de bezigheden op het werk en zelfs niet voor privé. 

 

Stress en Burn-out Preventie

Krijg inzicht in je belasting belastbaarheid en kom tot rust. Wanneer je tot rust komt verminder je stress in je systeem en herstel je sneller. Herstel is noodzakelijk om weer normaal te functioneren. De veerkracht van je lichaam en geest is groot. Ga stil staan, kijk naar je eigen grenzen, behoeftes en verlangens. Waar kan je veranderen zodat je gezond en gelukkig door het leven kan gaan. Meestal is een Burn out een levensveranderende ervaring die positieve gevolgen heeft, want je bent uit je kracht en uit je doen. Kom terug in je centrum met behulp van een retreat in de natuur. Laadt op door rustige lichaamswerk, laat je geest tot rust komen en reset door in te zien waar je kan veranderen.

 

https://www.zakelijkecoachingreizen.nl/zakelijke-reis/preventie

 

De Burn-out Herstel reis

Hoe fijn is het om te herstellen op een fijne plek in de natuur waar er voor je gezorgd wordt. Herstellen is een combinatie van verschillende factoren, want meestal is je stress niveau in je lichaam hoog waardoor je pieker gedachten hebt en moeheid ervaart.

Kom tot rust door rustige lichaamswerk te doen, gezonde voeding en mindfullness oefeningen. Verander je gedachten en gevoelens tot positiviteit en focus op je talenten en kracht. Je bent in staat om wonderen te verrichten als je ziet dat herstellen een onderdeel is van een leer en groei proces. Je bent over je grenzen gegaan en dit is een levensveranderende situatie waarin je kan herstellen op verschillende fronten. Je gedrag, je gevoelens en je mentale en fysieke gezondheid. Kom in balans door een herstel retreat in het buitenland. Door er uit te zijn komt je lichaam al in een herstel stand en met de juiste begeleiding ben je dichterbij je doelen en ervaar je de juiste mindset voor volledig herstel.

 

https://www.zakelijkecoachingreizen.nl/zakelijke-reis/burn-out-herstel-coaching-retreat

Wie gaat er mee op reis

Onze deelnemers komen uit: bank- en verzekeringswezen, onderwijs, welzijnswerk, overheid, eigen bedrijven, wetenschap, gezondheidszorg en energie bedrijven. 

Er kan nog niets worden gereserveerd. Kom later terug.
bottom of page