top of page

Versterk de verbinding met jezelf en
leer samenwerken met je ziel

12-weekse training

Feel your Soul & Work with Spirit

Je bent al goed op weg met je persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei. Je bent je ervan bewust dat lichaam, geest en ziel onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en effect op elkaar hebben. Je bent klaar voor de volgende verdiepingsstap in je spirituele ontwikkeling en wilt leren samenwerken met je ziel en zielenteam. Je bent bereid jezelf volledig los te maken van oude emotionele pijn om een zuiver kanaal te worden dat kan communiceren met alles wat is. Je verlangt naar meer zelfliefde, zelfvertrouwen en zelfacceptatie om echt dat kanaal te zijn van liefde en licht.

 

Dan is mijn combinatietraject Feel Your Soul & Work with spirit echt wat voor jou.

 

Dit traject is voor jou als je:

 • Ernaar verlangt om meer rust, liefde en licht te voelen

 • Een intieme, liefdevolle en zuivere relatie met jezelf wilt

 • Het verleden rust wilt geven

 • Je gevoelens wilt benoemen en dit op een juiste manier kan communiceren

 • Zelfliefde, zelfvertrouwen en zelfacceptatie wilt ervaren. Het gevoel van volledig één zijn en inzien dat je helemaal goed bent zoals je bent

 • Je lichaam via de chakra’s beter wil leren kennen en bereid bent emotionele pijn te erkennen en transformeren.

 • Je lichaam als kanaal van energie wilt ervaren

 • Verbinding met je hogere zelf wilt voelen en ervaren en je energetisch veld wilt activeren.

 • In contact wilt komen met je ziel en zielenteam en jouw unieke gaven en zielenmissie wilt ontdekken.

 • Je meditaties wilt verdiepen en verbinding voelen met de spirituele wereld en de verschillende dimensies

 

Ben jij klaar om dat zuivere kanaal van licht en liefde te worden?

 

Samen gaan we delen, helen en verbinden

Uniek combinatietraject Feel your Soul & Work with Spirit

 

In 12 weken gaan we echt de diepte in en versterk je de verbinding met jezelf en leer je samenwerken met je ziel en zielengroep. Met maximaal 6 andere gelijkgestemde ga je ervaren hoe het is om in zuiver contact te zijn met jezelf en nodig je jouw begeleiders uit om contact te maken. De energie van de groep zal je helpen jouw energie te verhogen waardoor je beter contact kunt maken.

 

Deel 1: Feel you Soul

De eerste 7 weken bereiden we ons voor op het samenwerken met de ziel. We focussen ons hier op het klaarmaken en zuiveren van het lichaam. Via de chakra’s leer je je lichaam beter kennen. Thema’s die nog dwars zitten of ontkent worden, zullen bewust worden zodat jij deze thema’s met liefde kan veranderen of transformeren. Je leert hoe je ziel met jou communiceert en hoe je boodschappen interpreteert. Maak jezelf klaar om een kanaal te zijn van liefde en licht.

 

Deel 2: Work with Spirit

De volgende 5 weken ga je echt contact maken met jouw ziel en zielengroep. Middels meditaties ga je ervaren hoe het is om je energetisch veld te voelen en ervaren, maak je verbinding met je hogere zelf en ga je in “the power” zitten. Je nodigt je gids of begeleider en zielenteam uit om contact te maken. Je gaat het voelen, zien en horen. Afhankelijk van je eigen gaven en proces.


 

Gratis afstemmingsgesprek voor deelname aan de training

(Deze training is niet voor iedereen. Je moet echt bereid zijn om te veranderen en verantwoordelijkheid te nemen voor jezelf, je leefstijl en de consequenties van je verandering te dragen.)

 

Normaal kost dit traject €799,-


 

Startdatum zie agenda of bij de evenementen


 

Dit is wat jij ontvangt:

 • Uniek 12 weekse reis naar binnen en boven

 • Wekelijkse groepssessie via Zoom

 • Reis langs alle chakra’s en verbonden thematiek

 • Toegang tot de online community met gelijkgestemden

 • 2 werkboeken met theorie en opdrachten

 • 5x Live trance meditaties via Zoom

 • Persoonlijke aandacht voor jouw proces

 • Versterkende kracht en energie van de groep

 • Steun, begrip en herkenning van gelijkgestemde

 • Praktische oefeningen voor thuis

 

 

Ik weet de weg en begeleid jou op weg naar diepere verbinding.

Mijn naam is Maneesha Sluyzer en ik heb in de afgelopen jaren duizenden mensen begeleid om te groeien en te helen op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau. Je kan me de “voeldokter” noemen en ik ben uniek met mijn snelle diagnose en vermogen om jou te begrijpen, te doorzien en aan te voelen.

 

Ik werk samen met mijn spirits Aurealis en Hubert en wij hebben de potentie om je leven te veranderen. Onze boodschap is uniek voor iedereen en past binnen jou eigen individuele levenservaring. De bedoeling van alle sessies is om je waardevolle helderheid te bieden, je te helpen de verlangens van je ziel te ontdekken en je eraan te herinneren wie je bent, waarom je hier bent en wat je van plan was toen je voor deze levenservaring koos. De rode draad van je leven wordt helder en waarom je de levenslessen hebt gekregen of aan het leren bent.

De sessies hebben een transformerende kracht om je te helpen al je oude pijn los te laten. Jezelf te reinigen van oude pijn en emoties om zo dat zuivere kanaal te worden. Zodra je je de vibratie herinnert en ervaart wie je werkelijk bent, wordt alles voor jou mogelijk. Je leven zal op inspirerende en wonderbaarlijke manieren beginnen te veranderen!


Anker feel your sol

Wat anderen van deze training vinden

Maneesha kan je op een liefdevolle en fijne manier een stapje verder helpen in je eigen energiewerk. Door samen met haar op weg te gaan leerde ik woorden te vinden voor processen die in mijzelf plaats vonden. Door het samen met een groep te doen kan je meeliften op de energie van de groep. Er is alle ruimte om ervaringen te delen in de groep maar dit kan je later ook privé doen of niet als je dat fijn vindt.

Haar Work with Sprit is een feestje om de hele week naar uit te kijken.

—  Sylvia

bottom of page