top of page

CHAKRA HEALING

Zelf kennis en inzicht door energie in je lichaam te begrijpen

We zijn spirituele wezens in menselijke vorm

Het is de essentie van onze ziel om compleet te integreren in ons lichaam.
 Je lichaam is het voertuig van je ziel.

Je bent je lichaam niet, je hebt een lichaam vol gevoelens, sensaties en energie.


Soul Embodiment integreert de ziel in het lichaam, hier op aarde, in het hier en nu.
 

Ik wil met je beginnen bij het begin, zo weet je meteen of je interesse hebt om met mij samen te werken.

Ik geloof dat wij, voordat wij geboren werden, energie zijn. Wij leefden in een dimensie waarin er geen fysiek lichaam is. De aarde is een experiment waarin wij geboren worden als energie in een fysiek lichaam, zonder de herinnering van waar we vandaan komen. We groeien op met, dit zijn onze ouders, dit is de omgeving, de maatschappij en dit ben ik. Een mens die zich heeft aan te passen aan de ouders, omgeving, maatschappij en dit leven. Langzaam kom je er achter in je leven, na vele pijnlijke lessen, dat er meer is dan dit. Je gaat je ontwikkelen, je leest verhalen, je herkent jezelf in anderen, in verhalen en er vallen dingen op hun plek. Je verlangt naar iets en je krijgt er geen grip op.
 

 

Waar verlang ik naar? Wat heb ik nodig? Hoe kom ik daar en hoe krijg ik dat?

Je kijkt om je heen en leeft net als de hele wereld. Werken, geld verdienen, goed voor jezelf zorgen, relatie, huis, kinderen, je koopt, je hebt dingen en je merkt, ik ben niet gelukkig. Wat is er mis met mij? Je denk dat het aan jou ligt en je bent aan het piekeren, aan het malen, je gedachten maken over uren en je snapt er niets meer van.

De verbinding met jezelf raakt uit balans en je richt je aandacht op anderen in plaats van op jezelf. Je verstaat de taal van liefde niet meer, je bent prestatiegericht, slikt je emoties in, gaat confrontaties uit de weg, wordt hard en afgestompt van wat je echt wilt.

Je hoort jezelf wel, je innerlijke stem fluistert naar je hart en je weet niet meer hoe je keuzes moet maken. Je twijfelt aan alles en wordt somber. Je geniet niet meer en langzaam wordt je een versie van jezelf dat je niet wilt zijn. Je wilt eruit, maar hoe?

Ik neem je mee stap voor stap via de chakra's om jezelf te begrijpen en het energetische en gevoelige aspect dat jij bent, namelijk energie, te verbinden met je lichaam, zodat jij gezond en gelukkig bent. Dat je weer keuzes kan maken die goed voor jou zijn en je geven wat je nodig hebt en verdient! Het is toch je geboorterecht om gelukkig te zijn.

Ik begin met de energiecentra in je lichaam Chakra’s en Granti’s genoemd.

In de reguliere zorg gaan we voorbij aan energie en de ziel en werken oplossingsgericht aan het lichaam en de geest in de vorm van medicatie en therapie. In de alternatieve zorg is er een holistisch perspectief en wordt er meer met energie gewerkt. Ik combineer lichaam, geest en ziel in mijn methode. Ik hoop dat jij na het belopen van dit programma begrijpt, dat werken met de ziel of wel energie, een sleutel is tot transformatie en heling.

 

 

Chakra’s
Inzicht in de energie in je lichaam kan helpen om mede de unieke taal van je lichaam te ontcijferen. De Chakra's zijn de energiecentra in het fysieke lichaam waar je overtuigingen en emoties worden omgezet in je gezondheidstoestand. Als je elk van je Chakra's bestudeerd, zal je samen ontdekken hoe familie erfgoed (karma) met je huidige gedachten, gevoelens en overtuigingen van invloed zijn op de gezondheid van je weefsels en organen. Als je gelooft in de Chakra's als letterlijke plaatsen in het lichaam kunnen ze helpen, je geest en lichaam te verbinden, om heling en genezing te activeren. Elk van de zeven Chakra's van het menselijk lichaam is geassocieerd met specifieke orgaansystemen en specifieke emotionele toestanden.Het Programma
 

Het Chakra programma bestaat uit 7 sessies die de 7 chakra's belichten. 

Ik stuur jou online informatie en vragen toe die bij de chakra's horen.

Dan zien wij elkaar naar keuze online of live bij mij in de Bilt waar we 75 minuten de tijd samen hebben.

Ik geef jou oefeningen en meditaties om je te verbinden met de behandelde chakra.

Je maakt jezelf vrij van oude vastzittende energie en je hebt inzicht in je persoonlijke thema's. Ik neem je mee om je energetisch te reinigen, te gronden en je ziel te belichamen.

 

7 sessies €125,- per sessie,
inclusief werkboek en persoonlijk contact gedurende het programma
Bij voorkeur voor het proces afspraken 1x per 2 weken

Pakket 7 sessies €875,-

 

bottom of page