top of page

zo 30 mei

|

Zoom

Werk met je ziel en zielenteam - Work with Spirit

11 weken verdiepende spirituele reis

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Werk met je ziel en zielenteam - Work with Spirit
Werk met je ziel en zielenteam - Work with Spirit

Tijd en locatie

30 mei 2021, 10:30 – 13:30

Zoom

Over het evenement

"Aan de begeleiders van de nieuwe 5D wereld"

Verdiep je in je eigen proces en ontvang de antwoorden waar je naar verlangt. Ervaar rust in je hoofd, een open hart, voel je ziel en werk samen met je begeleiders en zielenteam.

Wees je zuivere zelf en een co-creator in de nieuwe wereld.

De wereld is in need of teachers, coaches, wayshowers en influencers die mensen begeleiden met het Awakening en Embodiment proces. De mensheid en de planeet transformeren naar het liefdesbewustzijn. Deze exclusieve trainingen zijn een persoonlijk leertraject waar je schaduw- en lichtwerk doet. Dit is een uniek traject en een intensieve en bijzondere reis naar binnen die jou meester maakt van jezelf en je leven.

Tijdens de online bijeenkomsten via ZOOM werken we met een combinatie van theoretische kennis en belichaming. Door bij elkaar te zijn, versnelt je proces en kan de energie sneller verhogen.

Je bevrijdt jezelf en anderen van de lagen van illusie en de 3D werkelijkheid 

Je verbindt je met je gevoelswereld, de blauwdruk van je ziel, je zielengroep en de lichtmeesters Je leert te werken met al je zintuigelijke waarnemingen, astrale lichaam, verschillende lichtwezens uit andere dimensies

En je integreert je ziel in je lichaam op aarde nu

Het is een reis en training voor hen die de absolute waarheid durven te belichamen en de roeping voelen om; to wake up, shake up en live in total freedom.

Wees zonder moeite je ware zelf. Het is tijd om je zielenbestemming op aarde te leven en gelukkig en gezond te zijn. Geef door wat jij mag doorgeven. Reis mee in de training om een Divine Channel te zijn en een unieke inspiratiebron van liefde en licht. Je bent waardevol en welkom.

Groep 2: Werk met je ziel en zielenteam

Je hebt het verlangen om intuïtief, vanuit hart en ziel leven en verbinding te hebben met je hogere zelf, je zielen team of de spirituele wereld. Je wilt anderen begeleiden als "spiritueel coach of healer of je wilt tools voor je eigen proces.

In Work with Spirit leer ik jou:

1: Om je eigen energie veld krachtig te maken en jezelf te beschermen 2: Verbinding met je eigen ziel te bekrachtigen 3: Met je zielenteam samen te werken en hen jou te laten begeleiden 4: Je talenten, krachten en zielenmissie te ontvangen en helder te hebben 5: Je oefent met energie lezen, te communiceren met overleden mensen, te oefenen met automatisch schrift, geïnspireerd te spreken en of channelen 6: Je persoonlijke coaching vaardigheden worden bekrachtigd in liefdevol en positief (communiceren) om de boodschappen van de spirituele wereld over te brengen

7: Om eenheid in jezelf te voelen en te verbinden met de goddelijke bron

Deze training duurt 11 sessies van 3 uur

Elke week maak je huiswerk opdrachten, die verdiepend werken en verhelderend. Naast de sessies ontvang je de ruimte tot het forum waar je kan communiceren met de groep en mij. Daar krijg je nog meer informatie aangereikt als dat nodig is.

Start groep 2: Zondag 30 mei 10.30 - 13.30 2 weken les, 1 week vrij. 

Data volgt. Kosten: € 660,- | €165,- per maand. Inclusief werkboeken, forum, Frequency of Love workshops en meditaties.

Dit programma is voor jou als je

Echt klaar bent om dienstbaar te zijn voor je ziel en het hogere plan Zelfvertrouwen nodig hebt in wie je hoort binnen in jezelf. Is het je ego of de stem van je hogere zelf? Een oefenplek zoekt om je talenten en gaves te onderzoeken en ze in te zetten. Om met de spirituele wereld een band op te bouwen en te oefenen met anderen Klaar bent om je menszijn los te laten en dienstbaar te zijn aan het grote geheel. Dus leven in 5D en al je oude patronen loslaten Mee wilt bouwen aan de nieuwe aarde en mensen wilt begeleiden vanuit de 5D energie en de spirituele wereld wilt helpen om de mensheid te bekrachtigen Wilt manifesteren vanuit je hart Cliënten wilt begeleiden op het pad van verlichting en bewustzijnsgroei Je energetisch lichaam wilt openen Lichtlichaam wilt activeren voor astraal reizen

Wat deze trainingen jou opleveren:

Begrip, vertrouwen, steun, inzicht en plezier Vitaliteit, bekrachtiging en embodiment Leren channelen, readen, healen en je creativiteit bekrachtigen Astraal reizen Het belichamen van liefde Het voelen van onvoorwaardelijke liefde en goddelijke liefde Samenwerken met de spirituele wereld, je zielenteam en je hogere zelf Een nieuwe levensstijl aangepast aan de hogere frequenties waarin je leeft en een bron van licht en liefde bent Met bezieling leven vanuit het 5 Dimensionale liefdesbewustzijn

Tickets

  • Work with spirit

    € 660,00
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page