top of page

wo 26 mei

|

Zoom

Werk aan jezelf: Peace of mind - Free your heart

12 weken verdiepende training

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Werk aan jezelf: Peace of mind - Free your heart
Werk aan jezelf: Peace of mind - Free your heart

Tijd en locatie

26 mei 2021, 18:45 – 21:15

Zoom

Over het evenement

Verdiep je in je eigen proces en ontvang de antwoorden waar je naar verlangt. Ervaar rust in je hoofd, een open hart, voel je ziel en werk samen met je begeleiders en zielenteam.

Wees je zuivere zelf en een co-creator in de nieuwe wereld.

De wereld is in need of teachers, coaches, wayshowers en influencers die mensen begeleiden met het Awakening en Embodiment proces. De mensheid en de planeet transformeren naar het liefdesbewustzijn. Deze exclusieve trainingen zijn een persoonlijk leertraject waar je schaduw- en lichtwerk doet. Dit is een uniek traject en een intensieve en bijzondere reis naar binnen die jou meester maakt van jezelf en je leven.

Tijdens de online bijeenkomsten via ZOOM werken we met een combinatie van theoretische kennis en belichaming. Door bij elkaar te zijn, versnelt je proces en kan de energie sneller verhogen.

Je bevrijdt jezelf en anderen van de lagen van illusie en de 3D werkelijkheid 

Je verbindt je met je gevoelswereld, de blauwdruk van je ziel, je zielengroep en de lichtmeesters Je leert te werken met al je zintuigelijke waarnemingen, astrale lichaam, verschillende lichtwezens uit andere dimensies

En je integreert je ziel in je lichaam op aarde nu

Het is een reis en training voor hen die de absolute waarheid durven te belichamen en de roeping voelen om; to wake up, shake up en live in total freedom.

Wees zonder moeite je ware zelf. Het is tijd om je zielenbestemming op aarde te leven en gelukkig en gezond te zijn. Geef door wat jij mag doorgeven. Reis mee in de training om een Divine Channel te zijn en een unieke inspiratiebron van liefde en licht. Je bent waardevol en welkom.

Start

Ben je nieuw? of al een tijd bezig met spirituele ontwikkeling en ontwaken? Ik heb mijn trainingen zo opgebouwd dat alles aansluitend is en bekrachtigend voor je eigen proces. Wil je samenwerken met je ziel en zielenteam dan is het belangrijk om je eigen ruis, mentaal, emotioneel of fysiek helder te hebben. Ik heb jou hierin veel te bieden en beloop graag de trainingen op één volgend met jou. Voel waar je bent en wat je nodig hebt voor groei.

Groep 1: Werk aan jezelf Zelfvertrouwen, Zelfliefde, Zelfacceptatie In 12 online sessies leer jij: 1: Onderscheid te maken tussen je ego, super ego en intuïtie 2: Negatieve gedachten en overtuigingen helder te zien, erkennen en herkennen 3: Je maakt verbinding met je innerlijk kind en heelt oude pijn 4: Afweermechanismen worden helder, net zoals je overlevingsmechanisme en aanpas gedrag 5: Emoties en gevoelens krijgen ruimte, worden gezien, gehoord en gevoeld 6: Je leert aan de hand van de thema’s van de chakra’s jezelf beter kennen 7: Met de groep gaan we een niveau dieper en je leert confrontaties aan te gaan 8: Je leert woorden te geven aan je gevoel via liefdevolle en positieve feedback en communicatie 9: Via lichaamsgericht oefeningen leer je haptonomisch te voelen en doorvoelen in jezelf en leer je aanwezig te blijven binnen in jezelf

Deze training duurt 12 sessies van 2,5 uur

Elke week maak je huiswerk opdrachten, die verdiepend werken en verhelderend. Naast de sessies ontvang je de ruimte tot het forum waar je kan communiceren met de groep en mij. Daar krijg je nog meer informatie aangereikt als dat nodig is.

Start groep 1: Woensdag 26 mei 18.45 - 21.15 3 weken les, 1 week vrij. Data volgt.

Kosten: € 720,- | €180,- per maand Inclusief werkboeken, forum, Frequency of Love workshops en meditaties.

Dit is wat jij ontvangt:

Levensveranderend traject Intensieve focus op jouw persoonlijke groei Maandelijkse groepssessie op locatie en via Zoom Persoonlijke aandacht voor jouw proces Toegang tot de online community Praktische oefeningen voor thuis Werkboeken met theorie en opdrachten Dagelijks contact met mij Verbindende kracht en energie van de groep 

Steun, begrip en herkenning van gelijkgestemden 

Positieve feedback

Wat deze trainingen jou opleveren:

Begrip, vertrouwen, steun, inzicht en plezier 

Vitaliteit, bekrachtiging en embodiment 

Astraal reizen Het meer belichamen van liefde

Tickets

  • Werk aan jezelf

    € 720,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page