top of page

zo 15 okt

|

Sayalonga

Verbind met je hogere zelf en je spirituele team

Experience different dimensions of love, empowerment and abundance

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Verbind met je hogere zelf en je spirituele team
Verbind met je hogere zelf en je spirituele team

Tijd en locatie

15 okt 2023, 10:00 – 21 okt 2023, 10:00

Sayalonga, 29752 Sayalonga, Málaga, Spanje

Over het evenement

You yourself, as much as anybody in the entire universe, deserve your love and affection.” – Buddha

Verbind met je hogere zelf en je spirituele team!

Experience different dimensions of love, empowerment and abundance

Ben je klaar om JOU TE ZIJN?

Voel jij je helemaal thuis en geaard in deze wereld?

Voel je je gesteund?

Heb je mensen om je heen die je begrijpen? Inspireren en versterken?

Voel jij je verbonden met een hogere macht?

Wil je je hart openen en de positieve emoties voelen?

Je intuïtie volgen?

En je op je reis laten leiden door de beste innerlijke leider?

Zin in je zielenmissie te leven en beleven?

Laten we diep in je hart en gevoelswereld duiken en verbinding maken met je ziel. Je ziel is dit bewustzijn dat alles over jou en vorige levens weet. Over je zielscontracten, plannen en wat je levenslessen zijn en je missie. Je hogere zelf is de verbinder tussen je lichaam, geest en ziel en verschillende dimensies. Je ego-geest moet in dienst staan van je hogere zelf en dan zal de goddelijke magie en overvloed in je leven plaatsvinden.

Er zijn zoveel mensen om je heen die je een manier kunnen laten zien om je problemen, trauma's op te lossen of je energie te verhogen. Jij hebt in jezelf de grootste coach, motivator, leraar, genezer, vriend en minnaar! Begrijp hoe je verbinding maakt met je hogere zelf en leer het onderscheid te maken tussen je ego bewustzijn en zielsbewustzijn.

Ik weet de weg naar binnen en ik vind het heel leuk om je te begeleiden zodat je je heel, geliefd, gesteund voelt en het leven vanuit een ander gezichtspunt ervaart. Vanuit een liefdesbewustzijn. Ik zal je begeleiden om met je spirit-team te werken, zodat je je kunt herinneren wie je bent, waarom je naar de aarde kwam en hoe je volledig kunt slagen in het leven. Je moet niet vergeten dat je de meeste dingen in je leven hebt gepland, dus ook je bezoek aan mij.

Het is een proces van embodiment, empowerment en verbinding. Je zult niet alleen fijne gevoelens ervaren, je zult positiviteit aantrekken en een magneet zijn voor je dromen, hoop en verlangens.

In deze retreat gaat het over bewustzijn en bewustwording.  Door lichaamswerk, mindfullness en energiewerk beweeg jij op verschillende lagen die jou openen en doen herinneren waar jij jezelf eventueel nog blokkeert. Je leert woorden en expressie te geven aan dat wat er is,  wat er intuitief binnenkomt, zodat ook jij op diep niveau je lichaam en geest herstelt, heelt en transformeert. Jij voelt, jij herkent, jij beseft en jij weet.

Het is een bijzondere reis naar binnen waarbij jij liefdevol gespiegeld wordt, geconfronteerd, zodat jij met een positieve mindset, voldaan, verwonderd, vol nieuwe doelen, energie en focus naar huis gaat. In je kracht, verbonden, gecentreerd met je ziel en met een nieuw bewustzijn ga jij je leven verder tegemoet. Door met anderen te werken ontvang je meteen boodschappen waar je mee aan de slag kan. Tevens bekrachtig je elkaar doordat je boodschappen door krijgt en spiegel je elkaar in groei en bewustzijn.

Jij leert:

-Te werken met de akasha kronieken

-In de power te zitten en verbinding te maken met je hogere zelf, je gids, begeleider, zielen team en geliefden die over zijn gegaan.

-In het quantum veld te stappen en tijdlijnen te verbinden

-Te manifesteren vanuit de 5e dimensie

-Dat werken met de spirituele wereld leuk, liefdevol en steunend is

-Je lichtlichaam te activeren zodat je kundali shakti energie wakker is

-Los te komen van oude overtuigingen, emotionele pijn en onzekerhied

-Gronden en empowerment

Samenwerken

Het bijzondere van deze retreats is dat het maatwerk is. De retreat is afgestemd op jouw behoeftes en verlangens dat we tijdens een uitgebreide intake helder krijgen. Er is geen protocol of 'strikt' programma. We werken samen en voelen per dag wat er nodig is voor jou om je doelen te behalen waarvoor je gekomen bent. Of je nu alleen komt of samen met anderen. Het gaat over en om jou en jouw thema's. Het kan zijn dat je met anderen in een retreat aanwezig bent en vertrouw erop dat het Universum mensen samenbrengt om een reden.

Het is geen relax vakantie, maar er is rust en ontspanning door het innerlijk werk wat je doet.

In deze retraite krijg je:

Lichaamswerk zoals: zachte yoga, ademwerk, meditatie, mantra, dans, siësta, ontspanning en slaap

Mindfullness: coaching, soundhealing, proceswerk

Soul empowerment: trance meditaties, ceremoniële cacao, stilte, natuur, energiewerk, ceremonie met grote geest, moeder aarde en vuurritueel.

Het is al hart openend en aardend alleen om hier in de villa te zijn omringd door de bergen, de zee, de zon, de dieren. Alleen al door hier te zijn, geef je ruimte aan je hart en de transformatie waar je op wacht. Wees zacht en laat de energie je leiden. Vertrouw op het proces van overgave en werk samen met je hogere zelf om je te openen en te helen. Je bent op het juiste moment, op het juiste moment, op de juiste plaats, met de juiste mensen.

Uniek aan deze retreats is de samenwerking met mij, Maneesha en mijn zielenteam. Doordat je in mijn huis aanwezig bent, stap je meteen in de divine energie van ons. Ik ben verbonden met de meesters van het licht en werken met de energie van moeder aarde en great spirit. Door hier te zijn en samen te werken kom je makkelijker in verbinding met je hogere zelf en de divine energy. Je ontdekt je divine self en hoe dit voelt en met jou communiceert.

Geef jezelf de liefde die je verdient en boek deze retraite.

De retreat

Je bent met een kleine groep (2-4 personen) aanwezig in deze retreat. Er is aandacht voor jou en je verhalen. Je zal je begrepen voelen en gesteund. Door verschillende gesprekken kom je tot mooie inzichten die je helpen om positiever te denken en te voelen. Ik heb een unieke methode ontwikkeld die je helpt in het bevrijden van blokkades: mentaal, emotioneel, fysiek en energetisch. Ik werk met de kundalini Shakti energie die je helpt uit je comfort zone te komen, je ziel te belichamen en bekrachtigd jou.

Voeding

Het eten is vegetarisch/plantaardig. Veel groente en fruit en er is altijd wat lekkers gebakken met natuurlijke suikers. Er zijn keuzes in voeding, aangepast op wat jij wel en niet eet en mogelijke dieet wensen, zoals smoothies, fruitsalades, smoothie bowls, buddha bowls, rijst gerechten, dingen uit de Ayurvedische keuken, salades, brood met dipjes, lekkere soepjes en alles is zelf gemaakt en biologisch.Het kan glutenvrij of suiker vrij. En speciaal eigen bio eitjes van onze eigen kippen!

Me-time

Je hebt ruimte voor jezelf om te schrijven, te wandelen, te zwemmen, lekker te slapen, te knuffelen met de katten of naar beneden te gaan en een strandwandelingen aan zee te maken. Er zijn hier leuke plekjes om het huis waar je alleen kunt zijn en uitzicht hebt op zee.

Energie wakker maken

In de ochtend starten we met rustige yogahoudingen waardoor je tot diepe ontspanning komt. Je leert om aanwezig te zijn met het gevoel wat er is zonder dat het elke keer bezit van je neemt. Via langzame ademhaling opent je lichaam meer waardoor je lichamelijk meer tot rust komt, je meer verbinding voelt en je zal je fitter voelen.

“Door rustig te bewegen zak jij van je hoofd naar je lichaam en kan je binnen in jezelf de ontkenning-blokkades voelen die je hebt vastgehouden. Het lichaam slaat herinneringen op en als je je aandacht en je adem naar binnen richt verzacht je en opent zich de taal die binnen in jou opgeslagen ligt. Hier kan boosheid vrij komen, verdriet en ook blijdschap dat het eruit mag en ruimte krijgt. Je kan lachen en huilen tegelijk. Belangrijk is dat jij voelt dat je een bodem hebt en met rustige yogahouding ga jij je eigen bodem en stevigheid in je lichaam ervaren, waardoor jij in rust herinneringen kan laten passeren (ze hebben dan niet veel impact meer op jou). Pijn is iets wat jij in het verleden hebt meegemaakt en niet iets wat je elke dag hoeft te ervaren. Vaak heb je nog een verhaal of ervaringen die graag erkenning willen dat de pijn en het gemis oprecht is, eerlijk, zuiver en waar. Alles wat jij voelt is waarheid.

Wanneer jij de stevigheid binnen in jezelf voelt en de weg vrij maakt door adem, rust en ontspanning hebben ook positieve gevoelens tijd en ruimte om door jou zelf gezien, gevoeld en gehoord te worden en kunnen ze een plek krijgen. Zo maak jij ruimte voor een nieuwe start, een nieuwe toekomst waar er rust en vrede is in wat er is gebeurt. Aanvaarding en geduld in je proces en het leven en je kunt weer vertrouwen op jezelf. Jij voelt en ervaart de positieve weg die jouw vrij heeft maakt en jij gaat echt begrijpen wat jij kunt doen om meer verbinding, plezier en rust te ervaren in je leven”

Maak jezelf vrij van oude pijn, blokkades en onzekerheid en ervaar plezier en overvloed

Na de retreat:

Voel jij meer rust en zelfliefde

Je bent verbondenheid met jezelf

Je gedachten zijn rustig en positief

Heb je inspiratie hoe je nu verder wilt in je leven

Voel jij dat er een rugzak of een last van je af is gevallen

Een week die je nooit zal vergeten en kennis die je kan gebruiken voor altijd.

Prijs:

Groepsprijs €1375,-

Individuele kamer €1675,-

Individuele retreat €1595,-

Prijs is inclusief:

6 nachten

Programma met 4 uur samenwerken met mij, Maneesha

Programma

Ontbijt, lunch, diner

Water, thee, koffie

Fruit

Smoothies

Sapjes

Snack

Gas, water, licht, eind schoonmaak

Beddengoed, lakenset, 2 handdoeken

Exclusief

Vervoer en vlucht

Eten en drinken buiten het programma

Excursies

Inclusief aanwezig op locatie:

Yogamat

Yogabolsters

Meditatie kussen

Mala’s

Yoga blok en touw

Fleece dekens

Klankschalen

Tekenspullen en papier Shampoo

Conditioner

Zonnebrand (€15,-)

Kokosolie

Bodylotion (€5,-)

Zwembad (zwemmen in zee en zwembad is mogelijk vanaf mei tot november)

5 katten (anti-allergeen katten. Korthaar en niet allergisch. Erg vriendelijk)

7 kippen

Moestuin

Wifi

Het is een alcohol- en rook vrije locatie

Vliegveld:

Malaga

Vervoer:

Taxi vliegveld-huis

Er staat een taxi voor je klaar als je geland bent op het vliegveld Malaga

Een gedeelde taxi voor 2 personen is €30,- enkele reis en voor 1 persoon €75,-

Met 4 personen kan er een busje besteld worden wat €21,- enkele reis kost

Wanneer je weer naar huis gaat haalt de taxi je op en brengt je naar het vliegveld

Van en naar het huis

Mocht je excursies willen maken vanuit het huis dan is er een taxi die je kan brengen. Dit kost je rond de €15,-/€25,- per enkele rit. Lopen naar de dorpen is rond de 60-90 minuten, ik raad je lopen naar het dorp af. In de bergen kan je wel wandelen.

Trein-bus

Vanuit Malaga vliegveld is er een trein van 5 minuten die je naar Malaga busstation brengt. Er is een bus die vertrekt om 11.30 naar Sayalonga en duurt een uurtje. Iemand van ons haalt je dan op bij het busstation.

De bus kost €4,- en de trein €4,- Dus voor een enkele reis ben je rond de €10,- kwijt

Eigen vervoer

Je kan altijd een eigen auto huren of delen met iemand. Op het vliegveld van Malaga zijn enkele vervoersbedrijven waaruit je kan kiezen. Via www.carjet.co.uk kan je goedkope auto’s huren van €20,- per dag.

Meer info: contact@maneeshasluyzer.com

Bij boeking ontvang je een factuur en een uitnodiging voor een zoom afspraak.Via de zoom afspraak hebben we een intake en bespreek ik de ins en outs met je.Je ontvangt boekingsvoorwaarden en een pdf met informatie waar je aan mag denken en wat je mag meenemen. Voor de retreat hebben we contact via whatsapp.

Liefs Maneesha

Tickets

  • Retreat

    € 1.475,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page