top of page

zo 28 jan

|

Sayalonga

Spirituele Verdieping Retreat

Exclusief retreat waar er oprecht aandacht en tijd voor jou is! Individueel op maat en holistische begeleiding. Je voelt je gezien, begrepen en gehoord. Je gaat lichter naar huis.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Spirituele Verdieping Retreat
Spirituele Verdieping Retreat

Tijd en locatie

28 jan 2024, 12:00 – 02 feb 2024, 12:00

Sayalonga, 29752 Sayalonga, Málaga, Spanje

Over het evenement

Spirituele verdiepende Retreat

Ervaar rust in je hoofd, lichaam en de sprankeling in je hart weer! want een van de belangrijkste dingen in het leven is om lief te hebben en geliefd te zijn.

Laat de magie weer in je leven komen en neem de tijd om stil te staan en te voelen wat je nou echt nodig hebt. Wat is belangrijk voor jou?

Ik ben een ervaren therapeut, coach en intuitief medium en ben in staat jou aan te voelen en te geven wat jij nodig hebt. Dit hoor ik ook altijd van mijn deelnemers terug. Ik heb veel kennis en wijsheid en kan je begeleiden met de moeilijke vraagstukken van het leven en de lichtere stukken.

Het leven geeft soms harde en diepgaande lessen en ze brengen ons in de dualiteit. Het scheidt hart en hoofd en langzaam verlies je de verbinding met je lichaam. Het hart helen is iets moois omdat je voelt dat je liefhebt. Soms zit er zoveel liefde achter de pijn, dat de angst je tegenhoudt om de liefde te voelen.

In deze retraite maak je ruimte en tijd om te vertragen en je hart te laten spreken. Het lichaam heeft net als de ziel zijn eigen taal. Als je je lichaam opent door stil te worden, met behulp van zachte yogahoudingen, in deze omgeving met de natuur, met gelijkgestemde mensen en dieren, zal je schild naar beneden vallen en zal je kwetsbaarheid de weg wijzen.

In deze retraite ontvang jij:

Lichaamswerk zoals: zachte yoga, ademwerk, meditatie, mantra, dans, siësta, ontspanning en slaap

Mindfullness: coaching, satsang, proceswerk

Soul empowerment: trance meditaties, ceremoniële cacao, stilte, natuur, energiewerk, ceremonie met grote geest, moeder aarde en vuurritueel.

Het is al hart-openend en aardend om hier in de villa in Spanje te zijn omringd door de bergen, de zee, de zon, de dieren. Door hier te zijn, geef je ruimte aan je hart en de transformatie waar je op wacht. Wees zacht en laat de energie je leiden. Vertrouw op het proces van overgave en werk samen met je hogere zelf om je te openen en te helen. Je bent op het juiste moment, op het juiste moment, op de juiste plaats, met de juiste mensen.

Uniek aan deze retreats is de samenwerking met mij, Maneesha en mijn zielenteam. Doordat je in mijn huis aanwezig bent, stap je meteen in de divine energie van ons. Ik ben verbonden met de meesters van het licht en werken met de energie van moeder aarde en great spirit. Door hier te zijn en samen te werken kom je makkelijker in verbinding met je hogere zelf en de divine energy. Je ontdekt je divine self en hoe dit voelt en met jou communiceert. Het is een diervriendelijk retreat dat betekent dat de dieren die hier wonen bijdragen aan jou proces. Ze zijn spiegeld en geven inzichten. 

Geef jezelf de liefde die je verdient en boek deze retraite.

De retreat

Je bent met een kleine groep (2-3 personen) aanwezig in deze retreat. Er is aandacht voor jou en je verhalen. Je zal je begrepen voelen en gesteund. Door verschillende gesprekken kom je tot mooie inzichten die je helpen om positiever te denken en te voelen. Ik heb een unieke methode ontwikkeld die je helpt in het bevrijden van blokkades: mentaal, emotioneel, fysiek en energetisch. Ik werk met de kundalini Shakti energie die je helpt uit je comfort zone te komen, je ziel te belichamen en bekrachtigd jou.

Voeding

Het eten is vegetarisch/plantaardig. Veel groente en fruit en er is altijd wat lekkers gebakken met natuurlijke suikers. Er zijn keuzes in voeding, aangepast op wat jij wel en niet eet en mogelijke dieet wensen, zoals smoothies, fruitsalades, smoothie bowls, buddha bowls, rijst gerechten, dingen uit de Ayurvedische keuken, salades, brood met dipjes, lekkere soepjes en alles is zelf gemaakt en biologisch.Het kan glutenvrij of suiker vrij. En speciaal eigen bio eitjes van onze eigen kippen!

Me-time

Je hebt ruimte voor jezelf om te schrijven, te wandelen, te zwemmen, lekker te slapen, te knuffelen met de katten of naar beneden te gaan en een strandwandelingen aan zee te maken. Er zijn hier leuke plekjes om het huis waar je alleen kunt zijn en uitzicht hebt op zee.

Energie wakker maken

In de ochtend starten we met rustige yogahoudingen waardoor je tot diepe ontspanning komt. Je leert om aanwezig te zijn met het gevoel wat er is zonder dat het elke keer bezit van je neemt. Via langzame ademhaling opent je lichaam meer waardoor je lichamelijk meer tot rust komt, je meer verbinding voelt en je zal je fitter voelen.

“Door rustig te bewegen zak jij van je hoofd naar je lichaam en kan je binnen in jezelf de ontkenning-blokkades voelen die je hebt vastgehouden. Het lichaam slaat herinneringen op en als je je aandacht en je adem naar binnen richt verzacht je en opent zich de taal die binnen in jou opgeslagen ligt. Hier kan boosheid vrij komen, verdriet en ook blijdschap dat het eruit mag en ruimte krijgt. Je kan lachen en huilen tegelijk. Belangrijk is dat jij voelt dat je een bodem hebt en met rustige yogahouding ga jij je eigen bodem en stevigheid in je lichaam ervaren, waardoor jij in rust herinneringen kan laten passeren (ze hebben dan niet veel impact meer op jou). Pijn is iets wat jij in het verleden hebt meegemaakt en niet iets wat je elke dag hoeft te ervaren. Vaak heb je nog een verhaal of ervaringen die graag erkenning willen dat de pijn en het gemis oprecht is, eerlijk, zuiver en waar. Alles wat jij voelt is waarheid.

Wanneer jij de stevigheid binnen in jezelf voelt en de weg vrij maakt door adem, rust en ontspanning hebben ook positieve gevoelens tijd en ruimte om door jou zelf gezien, gevoeld en gehoord te worden en kunnen ze een plek krijgen. Zo maak jij ruimte voor een nieuwe start, een nieuwe toekomst waar er rust en vrede is in wat er is gebeurt. Aanvaarding en geduld in je proces en het leven en je kunt weer vertrouwen op jezelf. Jij voelt en ervaart de positieve weg die jouw vrij heeft maakt en jij gaat echt begrijpen wat jij kunt doen om meer verbinding, plezier en rust te ervaren in je leven”

Maak jezelf vrij van oude pijn, blokkades en onzekerheid en ervaar plezier en overvloed

Na de retreat:

Voel jij meer rust en zelfliefde

Je bent verbondenheid met jezelf

Je gedachten zijn rustig en positief

Heb je inspiratie hoe je nu verder wilt in je leven

Voel jij dat er een rugzak of een last van je af is gevallen

Een week die je nooit zal vergeten en kennis die je kan gebruiken voor altijd.

Prijs:

Individuele retreat 1 pers. kamer € 1797,-  

Ben je zzper dan is de zakelijke prijs voor de kleine ondernemer  €1997,-  en de grotere ondernemer €2495,-

Prijs is inclusief:

6 nachten

Zondag aankomst rond 12.00

Vrijdag vertrek wat handig is met vliegen uiterlijk (16.00)

Programma

Ontbijt, lunch, diner

Water, thee, koffie

Fruit

Smoothies

Sapjes

Snack

Gas, water, licht, eind schoonmaak

Beddengoed, lakenset, 2 handdoeken

Exclusief

Vervoer en vlucht

Eten en drinken buiten het programma

Excursies

Inclusief aanwezig op locatie:

Yogamat

Yogabolsters

Meditatie kussen

Mala’s

Yoga blok en touw

Fleece dekens

Klankschalen

Tekenspullen en papier Shampoo

Conditioner

Zonnebrand (€15,-)

Kokosolie

Bodylotion (€5,-)

Zwembad (zwemmen in zee en zwembad is mogelijk vanaf mei tot november)

5 katten (anti-allergeen katten. Korthaar en niet allergisch. Erg vriendelijk)

1 hond 12 maanden

9 kippen

Moestuin

Wifi

Het is een alcohol- en rook vrije locatie

Vliegveld:

Malaga

Vervoer:

Taxi vliegveld-huis

Er staat een taxi voor je klaar als je geland bent op het vliegveld Malaga

Een gedeelde taxi voor 2 personen is €30,- enkele reis en voor 1 persoon €75,-

Met 4 personen kan er een busje besteld worden wat €21,- enkele reis kost

Wanneer je weer naar huis gaat haalt de taxi je op en brengt je naar het vliegveld

Van en naar het huis

Mocht je excursies willen maken vanuit het huis dan is er een taxi die je kan brengen. Dit kost je rond de €15,-/€25,- per enkele rit. Lopen naar de dorpen is rond de 60-90 minuten, ik raad je lopen naar het dorp af. In de bergen kan je wel wandelen.

Trein-bus

Vanuit Malaga vliegveld is er een trein van 5 minuten die je naar Malaga busstation brengt. Er is een bus die vertrekt om 11.30 naar Sayalonga en duurt een uurtje. Iemand van ons haalt je dan op bij het busstation.

De bus kost €4,- en de trein €4,- Dus voor een enkele reis ben je rond de €10,- kwijt

Eigen vervoer

Je kan altijd een eigen auto huren of delen met iemand. Op het vliegveld van Malaga zijn enkele vervoersbedrijven waaruit je kan kiezen. Via www.carjet.co.uk kan je goedkope auto’s huren van €20,- per dag.

Meer info: contact@maneeshasluyzer.com

Bij boeking ontvang je een factuur en een uitnodiging voor een zoom afspraak. Via de zoom afspraak hebben we een intake en bespreek ik de ins en outs met je. Je ontvangt boekingsvoorwaarden en een pdf met informatie waar je aan mag denken en wat je mag meenemen. Voor de retreat hebben we contact via whatsapp.

Liefs Maneesha

Tickets

 • deelname

  Van € 1.797,00 tot € 2.495,00
  Verkoop geëindigd op
  • € 1.797,00
  • € 1.997,00
  • € 2.495,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page