top of page

wo 29 jun

|

Sayalonga

Retreat Spirituele verdiepende reis

Kleine intieme spirituele retreats met van 2 tot maximaal 4 personen in Zuid Spanje

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Retreat Spirituele verdiepende reis
Retreat Spirituele verdiepende reis

Tijd en locatie

29 jun 2022, 09:00 CEST – 06 jul 2022, 09:00 CEST

Sayalonga, 29752 Sayalonga, Málaga, Spanje

Over het evenement

“You yourself, as much as anybody in the entire universe, deserve your love and affection.” – Buddha 

Retreat Spirituele verdiepende retreat

Speciale en unieke kleine retreats om thuis te komen bij jezelf in licht en liefde

In drukke en stressvolle tijden is het fijn om er tussen uit te gaan, te ontspannen en bezig te zijn met de belangrijkste antwoorden die je zoekt. Wat wil ik? Wat heb ik nodig? Wat zijn mijn behoeftes en verlangens, klopt mijn leven en zit ik op de bestemming van mijn ziel?

Je ziel roept je en wij helpen je om de antwoorden van je ziel te verstaan. Wij helpen je samen om in balans te komen via de universele wetten en de wetten van de natuur om via ontspanning weer in je zielen uitlijning te komen. Om je focus helder te hebben in het leven, met de juiste intentie en te leven met aandacht. Vanuit deze energie kom jij in de flow om je mooiste droomleven te belichamen en te manifesteren. 

In Soul Station Home kom je thuis bij ons, Ric en Maneesha en nemen we je mee in de energie van ons huis en de natuur om ons heen. We hebben een dagprogramma en we werken op maat, op jouw gericht. De focus ligt op ontspannen want via ontspanning vindt jij de levensvragen waar je naar zoekt.

Het lichaam en de geest balanceren door rust en ontspanning, door vertrouwen en verbinding, door gezondheid en gelukkig zijn. Het tempo is vertraging en we doen aan verstilling. Even geen externe prikkels om je heen. Je hebt zee uit zicht, de bergen en bevindt je helemaal afgezonderd van de wereld. Beter gezegd, observerend, waarnemend en turend over de bergen naar de oceaan.

Kom tot rust en luister naar de stem van je geest, lichaam en ziel 

We bieden intuïtieve persoonlijke retraites op maat aan en werken met maximaal 4 personen. We hebben 2 kamers beschikbaar met 2 single bedden. Je kan een kamer voor jezelf boeken of met een vriend of vriendin komen of met één, nog onbekende, gelijkgestemde op je kamer logeren.

In de agenda hebben we een aanbod van 3- en 5 daagse retreats, maar je bent ook welkom als je het gevoel hebt bij ons te willen zijn voor je eigen persoonlijke groei los van onze retraites.

Hiervoor hebben we de persoonlijke VERWEN retraites. Voor speciale vragen of wensen kunnen we samen kijken hoe we dit kunnen vormgeven. Misschien wil je herstellen, tot rust komen, heb je behoefte aan intensieve persoonlijke begeleiding of wil je een boek schrijven, een project af maken of er tussen uit?

Ben jij geïnteresseerd in ons VERWEN programma, neem dan contact met ons op, om jouw wensen door te spreken, zodat wij een programma kunnen bieden dat perfect bij jouw wensen en behoeftes aansluit. Wij bieden in dit arrangement

Wij zijn Ric & Maneesha

Ric Isarin:

Spiritueel ondernemer en visionair met de focus op het manifesteren van je droom leven. Of dit nou gezondheid is, gelukkig zijn, materieel bezit, het vinden van de juiste levenspartner of levenskwaliteit, hij neemt je mee via de Universele wetten om het leven te begrijpen en je eigen levenspad. Via numerologie, astrologie, quantum fysica, quantum healing hypnose en zijn eigen filosofische levenswijsheid weet hij snel tot de kern te komen en je een helder overzicht te geven in de stappen die je concreet kan zetten om in een flow staat te komen je droomleven te bereiken.

Maneesha Sluyzer:

Medium, spiritueel therapeut en docente begeleid jouw in het proces van het vinden van de taal van je ziel, je gevoel en verbinding met het liefdesbewustzijn. Via haar paranormale gaven heeft zijn de talenten om helder te zien, voelen en horen en hiermee weet zij je levensbestemming naar voren te halen, de kern te pakken van je levenslessen en hoe jij je leven kan veranderen. Ze leert jou om het leven vanuit een spirituele manier te bekijken en je weg naar binnen te vinden om je eigen antwoorden intuïtief te weten. Ze is breed opgeleid en met haar kennis en kunde neemt ze je mee naar binnen naar het centrum van je ziel om in je eigen kracht te staan, je passie te vinden en de liefde van je leven te zijn.

Locatie:

Soul Station Home Sayalonga

50 km van het vliegveld van Malaga

Unieke privé gelegen villa in subtropisch klimaat met eigen zwembad, zee uit zicht en omringt door grote groene bergen en omgeven door ecologische tuinderijen. We eten van onze eigen moestuin en biologische streekproducten. We hebben een eigen afgeschermde tuin, moestuin, met blije kippen en eigen biologische eitjes. We eten voornamelijk plantaardig en vegetarisch maar vers gevangen mediterrane vis is voor de liefhebber ook een optie. Tot slot wonen er 5 oosterse korthaar katten die aanhankelijk, praten en liefdevol zijn.

Verder hebben we:

1 gastenkamer met 2 single bedden met eigen badkamer

1 gastenkamer met 2 single bedden met gedeelde badkamer met bad

Het eten is met liefde bereid en zal gevarieerd zijn, lekker, inspirerend en om van te genieten. Ben je allergisch voor iets, geef het aan ons door. Bij aanmelding bellen we je voor een korte intake en kennismaking.

We vragen je om een dag voor de retreat begint aan te komen. Dus je boekt je ticket van aankomst donderdag tot vertrek maandag. Mocht je lager willen blijven dan kan dit in overleg.

Wat kan je verwachten qua dagindeling:

Bij aankomst kunnen we je ophalen van het vliegveld van Malaga. Het is ongeveer 50 minuten van ons huis. De weg naar boven naar ons huis is wat hobbelig. Bij aankomst geven we jou de ruimte om je eigen kamer te installeren en lekker je eigen ding te doen. Er staat drinken voor je klaar met een snack. Je ontvangt een tour rond het huis  en je mag aanschuiven voor een warm diner. Deze dag is er nog geen retreat en kan je lekker landen en gronden.

De andere dagen worden geinspireerd en op afstemming met de deelnemers gecreëerd:

- ochtend kruiden thee

- yoga, meditatie, adem sessie

- ontbijt - smoothie - sapje

- groepssessie

- lunch

- eigen tijd:  zwemmen, wandelen, een goed gesprek, doe waar jij behoefte aan hebt en maak je hart vrij

- groepssessie

- diner

- after diner relaxation moment (kampvuur, muziek, ceremonie, sound healing, meditatie, yin yoga)

- eigen tijd en voorbereiding voor de nacht rond 21.30

Bij vertrek nodigen we jou uit om je kamer goed achter te laten. 

Vliegveld:

Malaga

Kamers en prijzen

Aankomst woensdag tot woensdag vertrek

5 dagen en 7 nachten ( 1 dag lekker voor jezelf inclusief eten)

2 persoons kamer met 2 personen en een gedeelde badkamer: € 1190,00 p.p inclusief ophalen airport

2 persoons kamer met 2 personen en een eigen badkamer : € 1249,00 p.p inclusief ophalen airport

Het is ook mogelijk om een kamer voor jezelf te boeken

Wat is inbegrepen:

Beddengoed

Handdoeken

Ontbijt - lunch - diner

Onbeperkt water en thee

Snacks

Lessen en sessies van Maneesha & Ric

Shampoo en conditioner

Schrijf boek en pen

Beperkt wifi

Wandelingen

Schoonmaak

Wat is exclusief:

Vlucht naar Malaga

Vervoer naar en van airport €50 retour door ons

Mogelijk eigen auto vervoer (mocht je met de auto willen reizen)

Auto huur

Reis verzekering

Eigen aansprakelijkheid

Externe sessies

Mail naar info@maneesha.nl als je mee wilt doen, vragen hebt of meer informatie wilt.

Bellen kan ook op +31628841583 Maneesha

Tickets

  • 2 personen kamer gedeelde badk

    € 645,00
    Verkoop geëindigd op
  • 2 persoonskamer eigen badkamer

    € 685,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page