top of page

Het tijdstip wordt later bepaald

|

Zoom

Online Retreat

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Online Retreat
Online Retreat

Tijd en locatie

Het tijdstip wordt later bepaald

Zoom

Over het evenement

Online retreat: One day retreat

Heb jij behoefte aan verdieping in je proces?

Wil je stil staan bij je situatie en wil je verandering?

Wil je antwoord op je levensbestemming?

Wil je rust in je denken, gevoel en leven?

Dit is de tijd om bezig te zijn met de belangrijkste antwoorden die je zoekt. Wie ben ik? Wat wil ik? Wat heb ik nodig? Wat zijn mijn behoeftes en verlangens, klopt mijn leven en zit ik op de bestemming van mijn ziel? en ik wil oude emotionele ballast loslaten om gelukkig te zijn! Je ziel roept je! en ik help je om de antwoorden van je ziel te verstaan.

Kom en vertel me jouw verhaal!

We gaan in 1 dag de diepte via  yoga, meditatie, adem, goede gesprekken via Satsang en lekker eten. Kom tot mooie inzichten en in balans.

De focus ligt op ontspannen, want via ontspanning vindt jij de levensvragen waar je naar zoekt. Het lichaam en de geest balanceren door rust en ontspanning, door vertrouwen en verbinding, door gezondheid en gelukkig zijn. Het tempo is vertraging en we doen aan verstilling. Even geen externe prikkels om je heen.

Als jij jezelf inbrengt  of luistert naar anderen kan je een helende reis maken, terug naar zelfliefde en kracht, verbinding maken met je ziel, inzichten krijgen via trance meditatie, samenwerken met je begeleiders en zielenteam en weer focussen wat jij wilt manifesteren.

Deze One Day Retreat is een sacred space die een hoge frequentie belichaamt waardoor je automatisch meegenomen wordt in het liefdesbewustzijn en je in een veld van helende energie stapt. Er worden oude stukken aangeraakt om nieuwe stukken te integreren. Er is magie, inspiratie, creativiteit, plezier, verbinding en rust. Je innerlijke leider wordt aangesproken en je verandert van overleven naar leven. Je energie wordt geactiveerd en je hogere bewustzijn wordt aangesproken en geïntegreerd.

Samen reizen met andere gelijkgestemden werkt als een familie. Je bouwt een band op, met in eerste instantie vreemden. Ze nodigen je uit om je werkelijke zelf te ZIJN. Om je innerlijke kindstukken aan te kijken, jezelf in te brengen, te laten zien en je voelt je gezien, gehoord en gesteund. Er is begrip, herkenning, erkenning en je draagt elkaar moeiteloos. Spiegels zijn noodzakelijk voor je spirituele groei en het samenwerken met de andere wereld is extra en uniek. Deze samenstelling geeft alles een andere dimensie.

“You yourself, as much as anybody in the entire universe, deserve your love and affection.” - Buddha

Deel dit evenement

bottom of page