top of page

za 29 feb

|

Studio

MANEESHA SATSANG @ HOME

To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment. Satsang betekent een samenkomst in waarheid. Ik nodig je uit om bij mij thuis te komen in een warme, zachte en open sfeer.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
MANEESHA SATSANG @ HOME
MANEESHA SATSANG @ HOME

Tijd en locatie

29 feb 2020, 13:30 – 17:00

Studio, Abt Ludolfweg 154, 3732 AT De Bilt, Nederland

Over het evenement

SATSANG @ MANEESHA 

To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment. 

Satsang betekent een samenkomst in waarheid. Ik nodig je uit om bij mij thuis te komen in een warme, zachte en open sfeer. We zijn met een kleine groep en komen samen in eerlijkheid om elkaar te ondersteunen en er voor elkaar te zijn. We praten samen over het leven, wat je mee maakt. Je mag delen en ontvangen en ik channel boodschappen van Aurealis en Hubert. Jij mag vragen stellen, situaties inbrengen en jezelf laten zien.

We laten ontstaan wat er komt. Misschien is het verdriet, lachen we samen, doen we rustige, ontspannende oefeningen met muziek die je hart opent en verzacht. Zie het als een groep gelijkgestemden die samen van hart tot hart communiceren en steun, begrip en erkenning vinden bij elkaar. Ik stem elke keer af op wie er komt en of dit kloppend is. We verhogen de energie samen en openen en sluiten met een meditatie. 

Trek warme, fijne, zachte kleding aan en extra sokken. Je krijgt thee, water en wat lekkers. Je kan gratis parkeren voor de deur en 3 hoog de trappen op.

Tickets

  • SATSANG

    € 55,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page