top of page

do 20 mei

|

ZOOM

6 weken Peace of Mind & Free your Heart

Start met het veranderen van je denken en leer je gevoel te verwoorden!!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
6 weken Peace of Mind & Free your Heart
6 weken Peace of Mind & Free your Heart

Tijd en locatie

20 mei 2021, 19:00 – 21:00

ZOOM

Over het evenement

6- weekse training Peace of Mind & Free your Heart 

1: Je leert onderscheid te maken tussen je ego, super ego en intuïtie

2: Je leert negatieve gedachten en overtuigingen helder te zien, erkennen en herkennen

3: Je maakt verbinding met je innerlijk kind en heelt oude pijn

4: Afweermechanismen worden helder, net zoals je overlevingsmechanismen en aanpas gedrag

5: Emoties en gevoelens krijgen ruimte, worden gezien, gehoord en gevoeld

Deze training bevat 6 sessies van 2 uur

Elke week maak je huiswerk opdrachten, die verdiepend werken en verhelderend. Naast de sessies ontvang je de ruimte tot het forum waar je kan communiceren met de groep en mij. Daar krijg je nog meer informatie aangereikt als dat nodig is.

Je bent klaar voor de volgende stap in jouw persoonlijke- en spirituele ontwikkeling.

Je voelt aan alles dat het tijd is voor verandering. Tijd om rust te ervaren in je hoofd, liefdevol met jezelf te leren communiceren en gelukkig en verbonden te zijn met jezelf. Ontdek het verlangen van je ziel en herinner je wie je bent en wat je hier komt brengen. Reken voor eens en altijd af met angsten, twijfels en beperkende overtuigingen zodat je dát leven kunt creëren dat je echt wilt leven. Ben jij klaar voor je grote transformatie van onrust en onvrede naar geluk, eenheid en liefde? Dan is mijn traject echt iets voor jou!

Dit traject is voor jou als je:

 1. Veel in je hoofd zit. De hele dag door schieten er gedachten door je hoofd. Eigenlijk is het nooit stil daarboven. Het valt je op dat de gedachten vaak negatief zijn en dat je erg streng bent voor jezelf.
 2. Je gevoel wilt begrijpen
 3. Jezelf veel vergelijkt met anderen. Die ander is altijd beter/slimmer/mooier dan jij. Je ziet je eigen talent, schoonheid en kracht niet zo. Bij anderen zie je die des te meer. Eigenlijk zie je daar altijd juist het mooie en zelden het mindere. Je maakt jezelf kleiner dan je verdient.
 4. Onzeker bent over jezelf. Over je uiterlijk, over je innerlijk of over je kunnen. Je past je gemakkelijk aan aan datgene waarvan je denkt dat het van je verwacht wordt. Vaak zonder erbij na te denken of dat ook is wat jij wilt.
 5. Los wilt komen van het verleden. Als je bereid bent uit het slachtofferschap te stappen en klaar bent om verantwoordelijkheid te nemen over je leven en geluk.
 6. Het leven soms als zwaar en ingewikkeld ervaart. Het voelt alsof er altijd veel van je gevraagd wordt en je er weinig voor terugkrijgt. Als je heel eerlijk bent zit je al langer niet zo lekker in je vel.

Wat dit traject je oplevert / je verlangt naar;

 1. Rust in je hoofd. Je wilt een goede balans tussen denken en voelen. Naar positieve gedachten in je hoofd die je bekrachtigen in plaats van klein houden.
 2. Meer zelfvertrouwen en zelfliefde. Je wilt die krachtige persoon worden die je diep van binnen al bent maar die het spannend vind om naar buiten te komen.
 3. Meer voelen en leren vertrouwen op je intuïtie. Door de combinatie van body mind en soul ga je ervaren dat je gevoelswereld een ongelofelijke schat aan informatie bevat en dat je een innerlijk weten bezit dat precies weet wat het beste is voor jou. Leer ernaar te luisteren en er gaat een wereld voor je open.
 4. Heling op diep niveau waardoor er ruimte ontstaat voor jouw mindset shift naar positiviteit, eenheid en liefde.
 5. Geluk, plezier en lichtheid. Je gaat het leven zien als leuk en speels in plaats van zwaar en ingewikkeld. Je durft te gaan kiezen voor wat jij leuk vindt en waar jij gelukkig van wordt.

Ben jij klaar om deze transformatie te maken?

Om mee op reis te gaan naar vrijheid, liefde en eenheid?

Ik heb een doelgericht 6- weekse combinatietraject:

Peace of mind & Free your heart

Ik heb een doelgerichte 6 weekse programma waarmee jij de regie over je leven terug pakt. Je krijgt grip op je gedachten en krijgt weer toegang tot je gevoelswereld. In een groep van maximaal 6 gelijkgestemden gaan we de diepte in via zelfstudie waardoor je gedachten en gevoelens helder worden en jij ze kan begrijpen en veranderen.

Deel 1: Peace of Mind

In de eerste 4 weken neem je afscheid van je negatieve gedachten en gepieker. Wees je bewust van de stem van je ego en leer je denken volledig te begrijpen. Samen met een groep gelijkgestemden gaan we de diepte in rondom negatieve overtuigingen, positieve gedachten, afweermechanismen, herprogrammering en positieve affirmaties. 'Verander je denken, verander je leven’.

Deel 2: Free your Heart

Jij verdient het om in liefde en eenheid te leven. Je bent perfect zoals je bent, omarm het en ga staan voor wie je werkelijk bent. In deze training zoomen we in op de 4 basisemoties, zelfliefde, in je lichaam wonen, vergeving en oude pijn voelen en verzachten. We behandelen seksualiteit, hechting en binding. Je maakt opnieuw contact met je gevoelens in je lichaam, maakt verbinding met je hart, om dieper met je ziel te kunnen werken.

We zien elkaar wekelijks via zoom. Ik geloof heel erg in de kracht van samenwerken in een groep waarmee je de diepte in gaat omdat je gedrag en patronen van elkaar gaat zien en herkennen. Het is heel waardevol om deze reis met gelijkgestemden af te leggen en elkaar te ondersteunen onderweg. Uiteraard ben ook ik nauw betrokken en sta ik klaar voor al je vragen en inzichten.

Gratis afstemmingsgesprek voor deelname aan de training

(Deze training is niet voor iedereen. Je moet echt bereid zijn om te veranderen en verantwoordelijkheid te nemen voor jezelf, je leefstijl en de consequenties van je verandering te dragen.)

Normaal kost dit traject €550,-

Nu eenmalig voor €300,-

Startdatum:

Donderdag 20 mei 19.00-21.00

 27 mei, 3, 10, 17, 24 juni 2021

Korting geldig tot 10 mei  2021

Dit is wat jij ontvangt:

 • Levensveranderend traject
 • 10 weken focus op jouw persoonlijke groei
 • Wekelijkse groepssessie via Zoom
 • Persoonlijke aandacht voor jouw proces
 • Toegang tot de online community
 • Praktische oefeningen voor thuis
 • 2 werkboeken met theorie en opdrachten
 • Dagelijks contact met mij
 • Kracht en energie van de groep
 • Steun, begrip en herkenning van gelijkgestemde
 • Positieve feedback

Ik weet de weg en begeleid jou op weg naar diepere verbinding.

Mijn naam is Maneesha Sluyzer en ik heb in de afgelopen jaren duizenden mensen begeleid om te groeien en te helen op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau. Je kan me de “voeldokter” noemen en ik ben uniek met mijn snelle diagnose en vermogen om jou te begrijpen, te doorzien en aan te voelen.

Ik werk samen met mijn spirits Aurealis en Hubert en wij hebben de potentie om je leven te veranderen. Onze boodschap is uniek voor iedereen en past binnen jou eigen individuele levenservaring. De bedoeling van alle sessies is om je waardevolle helderheid te bieden, je te helpen de verlangens van je ziel te ontdekken en je eraan te herinneren wie je bent, waarom je hier bent en wat je van plan was toen je voor deze levenservaring koos. De rode draad van je leven wordt helder en waarom je de levenslessen hebt gekregen of aan het leren bent.

De sessies hebben een transformerende kracht om je te helpen al je oude pijn los te laten. Jezelf te reinigen van oude pijn en emoties om zo dat zuivere kanaal te worden. Zodra je je de vibratie herinnert en ervaart wie je werkelijk bent, wordt alles voor jou mogelijk. Je leven zal op inspirerende en wonderbaarlijke manieren beginnen te veranderen!

Tickets

 • Deelname 10 weekse training

  Peace of Mind & Free your Heart

  € 500,00
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page