top of page
Image by Emily Bauman

Sacred Heart Space
Ceremony

Neem de tijd om wat er gebeurt in je leven te integreren

Stop even met je dagelijkse dingen en  ga in je eigen "sacred heart space" zitten

Zie je leven als een reis in een trein. Je bent ingestapt bij je geboorte en de trein vertrekt en stopt niet meer. Hij blijft gaan. Soms passeer je dorpen of steden die niet zo leuk zijn of je bent bezig met andere mensen dat je vergeet naar buiten te kijken en dingen mist. Soms gaat alles te snel en heb je geen tijd voor bezinning. Je loopt vast en wilt wat anders.

 

Hoe zal jij je voelen als je leven vertraagt of stil staat?

Wanneer je terug kijkt op wat er gepasseerd is wat ervaar je dan?

Heb je tijd om alles te integreren te genieten van alles wat buiten je is?

Of wordt jij opgeslokt door de mensen om je heen, je gezin, je familie. vrienden, emoties, ziekte, drama of werk wat je moet doen.

 

Ken je dat gevoel?

Je zit naar buiten te kijken en je neemt niets op. Je voelt je verdoofd, het leven voelt saai, depressief, niet interessant, je bent afgesneden van jezelf en de buitenwereld. Het is koud en alleen.

 

Me-time

Hoe zou het zijn als jij in de trein zit en je eigen coupon kan op eisen waar jij alle ruimte hebt voor jezelf? De trein is groot genoeg voor andere passagiers en die mag je even met rust laten. Je kan bijwijze van de ramen even schoonmaken zodat jij volledig zicht heb en de schoonheid van buiten weer binnen komt. Je kan weer voelen dat je geraakt wordt door alles wat buiten is en de wisselwerking komt weer terug tussen jouw binnen- en buiten wereld.

 

Heftige of grote gebeurtenissen in je leven vragen tijd om te integreren. Je bent niet zomaar over een verlies heen of afscheid, een bijzondere geboorte, een nieuwe baan of verhuizing. Trauma's vragen een heel leven om er mee om te gaan en wat dacht je van een verliefdheid, een nieuwe relatie of liefde in je leven. Dat gaat ook niet altijd over rozen.

Je hart en ziel hebben antwoorden voor jou

In welke fase je ook zit in je leven, wat er ook is gebeurt in je leven het is belangrijk dat je even stopt met wat je aan het doen bent en kan instappen in een ruimte van stilte en rust. Een plek waar jij je ogen dicht doet. Je veilig en vertrouwd voelt. Waar je kan voelen in de de diepe lagen van jezelf en verbinding maakt met kalmte en vrede, Mediteren is niet "een stille geest ervaren'. Meditatie is een weg naar binnen waarin jij jezelf tegenkomt. Wie is er aan het woord binnen in jou? Welke signalen geeft jouw lichaam af en hoe ga jij om met de gedachten, en gevoelens die jij tegenkomt?

Je binnenwereld

Is een prachtige wereld alleen moet jij jezelf wel snappen. De meeste miscommunicatie en frustraties ontstaan door het niet begrijpen van gedachten, gedrag en gevoelens. De meeste mensen blijven malen over gebeurtenissen en blijven in een gedachten spiraal van piekeren. In je 'Sacred Heart Space' stap je uit het piekeren en neem je je plek in waar je verbinding maakt met je ziel. Je hart is de zetel van je ziel. Dus in deze ceremonie ga jij zitten in je zetel of coupon en maak je contact met verschillende gevoelens die jou de wegwijzen. Jij ontvangt handvaten hoe jij kan communiceren met je hart en ziel. Hoe jij in de bibliotheek van je ziel kan reizen opzoek naar antwoorden, inzichten en oplossingen voor je vragen.

Nieuwsgierig?
Schrijf je in voor deze mooie Ceremonie en ervaar een liefdevolle verbintenis met jezelf.

Ceremonie Space

Sacred Heart Space Ceremony
Sacred Heart Space Ceremony
When
16 Jun 2024, 11:00 – 13:00
Where
Zoom
bottom of page