top of page
rogier-2013-01-25-253.jpg
Your Power is Love
"Putting yourself first"
Conscious Relationships & Spiritual leadership
Ben jij klaar om jezelf op 1 te zetten en met je grootste kracht te leven? Je te verbinden met het goddelijk plan en geïnspireerd te leven? Heb je behoefte aan handvaten om vertrouwen te krijgen, onderscheid te maken tussen je ego en je hogere zelf en in je diepste kern te helen? 

Mijn missie is om je te helpen vrijheid en vreugde in het leven te vinden, je innerlijke blokkades te doorbreken en een leven vol liefde en overvloed te creëren door samen te werken met de spirituele wereld! 

Deze training is voor jou als je:

Een zelfstandige ondernemer of spirituele zoeker bent en

 • in je kracht wilt staan en anderen wilt bekrachtigen

 • liefdevolle relaties wil aantrekken en onderhouden

 • je psychic talenten en gaven wilt vergroten en bekrachtigen

 • in verbinding wilt werken en leven met je hogere zelf en spirituele wereld

 • gecentreerd willen blijven in de moeilijke tijden van het leven

 • goed voor jezelf wilt zorgen

 • anderen in hun kracht zetten door jouw talent, kennis en kracht te delen

Ik geloof dat het leven een aaneenschakeling is van ervaringen en percepties. Positief en pijnlijk. We begrijpen dat het moeilijk is om met de pijnlijke momenten om te gaan, maar we geloven ook dat we kunnen leren hoe we ze kunnen gebruiken om ons sterker te maken. Daarom bied ik een training aan om je te helpen helen, van jezelf en het leven leert te houden en je unieke zelf volledig kan zijn. ​

 

Genieten en gelukkig zijn is een kunst, net als in je kracht staan, uit je slachtofferschap stappen, grenzen aangeven, emotionele pijn toelaten, mentale denkpatronen veranderen, fijne liefdesrelaties hebben en onderhouden en vooral goed voor jezelf zorgen.

In mijn werk als therapeut, docent en trance medium heb ik de afgelopen 20 jaar veel traumatische en heftige verhalen gehoord, lichamelijke klachten zien verminderen, emotionele en mentale gezondheid bevorderd en mensen weer in verbinding zien komen met hun hart, hogere zelf en kwaliteit van leven verbeteren. Ik heb tools voor jou om jezelf te helen en te bekrachtigen zodat je het bewustzijn van anderen kan vergroten en een impact hebt op de mensheid en de planeet. De nieuwe wereld bouwen wij met elkaar en we hebben elkaar nodig om het bewustzijn te vergroten en goed voor moeder aarde en elkaar te zorgen. Het zijn bizar gekke en bijzondere tijden!

 

Embodiment of Divine Love gaat over spiritueel meesterschap en leiderschap. Over ziel zijn in menselijke vorm. Over divine play, intervention, plan, trust, surrender, creation, manifestation, union, oneness, connectetnes and consciousness. 

'Putting yourself first' is een online programma van 8 maanden
 

1.

Ik neem je mee in geïnspireerd leiderschap waarin jij eigenaar wordt van je eigen emoties en gedachten. Waar je verbonden bent met je eigen ziel, hogere macht, hogere zelf en je kunt worden begeleid door een liefdevolle, positieve, empowerende leider van binnen. We kijken hoe jij jouw talenten en gaven zo eenvoudig mogelijk kunt inzetten zodat je moeiteloos jezelf kunt zijn en kunt samenwerken met de hogere energieën zodat je kunt manifesteren en aantrekken wat bij jou hoort om goed te leven en te werken.

2.

Je komt tot diepe ontspanning en maakt in alle rust en zachtheid contact met je lichaam. Je opent je naar binnen en ervaart vrede en tevredenheid in jezelf. Je ademhaling wordt de sleutel tot het kalmeren van je zenuwstelsel en deze regulatie zorgt voor vitaliteit, focus, concentratie en discipline.

3.

Je gaat met andere ogen naar kracht kijken. Je neemt door een hoger bewustzijn het leven achter je waar en met een liefdevolle blik verbind je je met de rode draad van jouw leven. Je zielsmissie wordt je duidelijk, evenals je levenslessen en doel.

4.

Relaties worden in een ander licht gezien, vooral de relatie met jezelf. Je gaat jezelf op 1 zetten en jezelf in je kracht zetten, geliefd worden, liefde voelen en geven wat je nodig hebt. Omdat de relatie met jezelf transparant, intiem, puur en liefdevol is, zullen andere relaties en vormen positief veranderen en zal ware liefde in jezelf gaan leven.

5.

Je zult je trauma's helen met de steun van het liefdesbewustzijn. Wanneer liefde je bewustzijn binnenkomt, zul je je gesteund, begeleid, begrepen en geliefd voelen. Het zal zoveel gemakkelijker zijn om met je oude emotionele wonden en pijn om te gaan, met het egodrama en je negatieve gedachten die je creëert. Jij zult het verschil maken tussen je ego dat in de overlevingsmodus staat of in een positieve liefdesmodus.

 

Mijn begeleidingsdiensten bieden de ondersteuning en structuur die nodig is om jou vooruit te helpen op je reis van zelfgenezing en zelfliefde. Ik begeleid je bij elke stap, begeleid je door het proces en bied persoonlijk advies dat is afgestemd op jouw individuele behoeften. Met mijn hulp kun je een gevoel van eigenwaarde terugkrijgen en een vervullender en betekenisvoller leven gaan leiden.

Dus laten we je sessie boeken en meteen beginnen!

Inhoud training

Binnen 8 maanden gaan wij aan de slag

 • Contact maken met het hoger bewustzijn

 • Helen van trauma's

 • Verbinding maken met het hogere zelf en het zielenteam

 • Reguleren van emoties en zenuwstelsel

 • Vertrouwen op de taal van het lichaam

 • Herprogrammering van de geest en het onderbewustzijn

 • Openen voor de 5 dimensies van liefde

2

Empowerment, Awakening & Embodiment

Jij ontvangt

 • Coaching

 • Lichaamswerk - haptonomie

 • Yoga

 • Ademsessies 

 • Meditatie

 • Akasha records

 • Qhht - hypnosis

 • Tantra

 • Schrijven en reflecteren

 • Affirmaties

3

Support

Wij gaan online aan de slag en ook offline ben ik jouw steun en toeverlaat. We hebben groepssessies en tussendoor kun je mij per mail en whatsapp bereiken.

4

Prijs

We werken in 8 maanden samen. De data en uren worden nog bekend gemaakt

€1860,-

12 maanden €155,-  p.m inclusief online community

Let's Work Together

Book your free online zoom session for 15 minutes if you are interested in this program and have some questions

bottom of page